megvan már hozzá a képanyag, amint látod.Missa írta:Labdacs írta:e![]()
![]()
Tetszik! Lesz belőle bemutató? Jó lenne!
Hmmm, lehet, átértékelem az idei "vágyakat"... Aztán a 2013-as év a Muscle-ké lesz, nem a "Paripák-é".
már csak meg kell írni.

megvan már hozzá a képanyag, amint látod.Missa írta:Labdacs írta:e![]()
![]()
Tetszik! Lesz belőle bemutató? Jó lenne!
Hmmm, lehet, átértékelem az idei "vágyakat"... Aztán a 2013-as év a Muscle-ké lesz, nem a "Paripák-é".

Labdacs írta:e

Ja tényleg, mert a Camaro-nál egy 'e' van.Labdacs írta:szerintem ő a kis sárgára gondolt.chilisos írta:Labdacs írta:e
Élőben szerintem nem olyan nagyok. Csak a motorházetőnél kicsit, mert ahol a rugós zsanér van, az egyik oldal nagyon sokszor feljebb van. Nem tudom miért, de ezt már több HW61, ERTL Authentics modellnél tapasztaltam.schumimodells írta:Kicsit nagyok a rések, de érdekes modell.Labdacs írta:.

Csak az elsőt kell megvenni, utána ha egyszer rákapsz az ízére, nincs megállás.Labdacs írta:imádom...

szerintem ő a kis sárgára gondolt.chilisos írta:Labdacs írta:e
Élőben szerintem nem olyan nagyok. Csak a motorházetőnél kicsit, mert ahol a rugós zsanér van, az egyik oldal nagyon sokszor feljebb van. Nem tudom miért, de ezt már több HW61, ERTL Authentics modellnél tapasztaltam.schumimodells írta:Kicsit nagyok a rések, de érdekes modell.Labdacs írta:.

Nem csodálom! Töprengtem rajta, pedig egyszer eladtam az ilyeneket.Labdacs írta:imádom...

Labdacs írta:e

Kicsit nagyok a rések, de érdekes modell.Labdacs írta:.

Labdacs írta:majd lesz jobb kép is róla:

igen, jó érzés, amikor rájövök, hogy lassan, ahogy telik az idő, tele lesz ritkaságokkal a gyűjtemény.Missa írta:Hát hallod, azért tudnék válogatni a gyűjteményedben, ha "beszabadulhatnék".![]()
Csak így a képekről igen csak kívánatos valamelyik 599 GTB. Csak hogy egyet mondjak.

Kell egy ház, az óceán partján.Labdacs írta:nincs hova tenni. előbb kell egy ház hozzá.schumimodells írta:Szép nagy kupac.
Még mindig nincs tervben egy vitrin?