Labdacs gyűjteménye
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Labdacs gyűjteménye
az a gond, hogy az a rohadék 90-10% szabály bejátszott már nálam.frenchcarfan írta:Most kedvet kaptam én is + a szakdogámhoz is jól jön, csinálok valami hasonlótLabdacs írta:jó lenne, ha lenne időm befejezni.frenchcarfan írta:Jó kis programLabdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Most kedvet kaptam én is + a szakdogámhoz is jól jön, csinálok valami hasonlótLabdacs írta:jó lenne, ha lenne időm befejezni.frenchcarfan írta:Jó kis programLabdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
érdekel hát.Garva03! írta:Hát Ennek Meg Én örülök Nagyon! A legszebb, és a legjobban Örültem 2 csillag :D Ráadásul az egyikhez közöm van. Örülök, hogy Örömet okoztam! Remélem tudok másnak is majd, meg Neked is. Apropó. Van egy felesleges kék sapkám :D Érdekel :DLabdacs írta:egyébként.Labdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
aminek legjobban örültem:
[ Kép ]
Mercedes téma: még egyszer köszönöm a közbenjárást.
- Garva03!
- Felhasználó

Hát Ennek Meg Én örülök Nagyon! A legszebb, és a legjobban Örültem 2 csillag :D Ráadásul az egyikhez közöm van. Örülök, hogy Örömet okoztam! Remélem tudok másnak is majd, meg Neked is. Apropó. Van egy felesleges kék sapkám :D Érdekel :DLabdacs írta:egyébként.Labdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az okát azt nem tudom, de a motorháztetőn levő fehér csíkon volt pár lyuk.schumimodells írta:Mi volt.a sérülés oka?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
még csak a szerelem sincs meg. megvettem, mert jó áron volt, gondoltam, ha nem tetszik, eladom majd.Missa írta:Segítek. Van olyan, hogy szerelem, első látásra.Labdacs írta:jól néz ki, meg úgy igazán semmi bajom nincs vele, de nem igazán értem, mit keres nálam, ráadásul két színvariációban is.schumimodells írta:A C10-es miért a legérthetetlenebb?![]()
Teljesen normális és érthető dolog.![]()
Nálam ugyan ez a szitu a Charger-rel.
erre sérülten érkezett. eladni csak nagy bukással tudtam volna, ezért Dofekné műveknél megjavíttattam, mérgemben meg vettem hozzá egy kéket is, hogy legyen egy szebb változat is itthon.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Segítek. Van olyan, hogy szerelem, első látásra.Labdacs írta:jól néz ki, meg úgy igazán semmi bajom nincs vele, de nem igazán értem, mit keres nálam, ráadásul két színvariációban is.schumimodells írta:A C10-es miért a legérthetetlenebb?
Teljesen normális és érthető dolog.
Nálam ugyan ez a szitu a Charger-rel.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jól néz ki, meg úgy igazán semmi bajom nincs vele, de nem igazán értem, mit keres nálam, ráadásul két színvariációban is.schumimodells írta:A C10-es miért a legérthetetlenebb?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A C10-es miért a legérthetetlenebb?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jó lenne, ha lenne időm befejezni.frenchcarfan írta:Jó kis programLabdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyébként.Labdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
a legelső 2013-ban:

a legutolsó:
a legszebb:

a legcsúnyább:

a legdrágább:

a legolcsóbb:

a legérthetetlenebb:

a legváratlanabb:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az a baj, hogy kb március végéig voltam aktív, utána csak azok jöttek, amiket előzőleg megrendeltem.schumimodells írta:Gratulálok, szép termés.![]()
Nekem is 36 jött össze az idén.
illetve egy-két kihagyhatatlan ajánlat.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Jó kis programLabdacs írta:megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratulálok, szép termés.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
megnéztem este, mi jött össze 2013-ban. nem túl sok minden, gyakorlatilag március óta stagnálásról számolhatok be, igazán izgalmas darabok nélkül.
- Csatolmányok
-
- 20141.png (5.61 KiB) Megtekintve 8458 alkalommal
-
- 20142.png (13.33 KiB) Megtekintve 8458 alkalommal
-
- 20143.png (10.95 KiB) Megtekintve 8458 alkalommal
-
- 20144.png (14.79 KiB) Megtekintve 8458 alkalommal
-
- 20145.png (113.07 KiB) Megtekintve 8458 alkalommal
-
- 20146.png (109.19 KiB) Megtekintve 8458 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Xapa Mesterben valami miatt kialakult egy mély ellenérzés az Elite modellekkel kapcsolatban. az, amit írt, az kb 3-4 évvel ezelőtt megállta a helyét, mára, a mai mezőnyben teljesen vállalható az, amit csinálnak. hogy közben a modellek ára közel a duplájára emelkedett, az szomorú, de nem csak az ő áraik.Missa írta: Ma leveleztem Xapa-val. Valahogy úgy fogalmaztunk Elite kapcsán, hogy vannak a prémium gyártók és nevezzük pre-prémiumnak a HWE-t. Akkor helytálló a kifejezés, a "kategória"?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ide:Missa írta:Na és mi a véleményed?Labdacs írta:Labdacs írta:a nagy találkozás:
Melyik a jobb?![]()
Valami külföldi fórumon, volt aki a HWE-t értékelte jobbra. Csodálkoznék.
Fura, hogy a HWE-n nagyobb az első lámpaburkoló lemeze, mint a Kyosho-én.
Mondjuk a Kyosho ablak keretei filigránabbak, arányosabbnak tűnnek. Azt viszont láttam más összehasonlító képeken, hogy a Kyosho első lámpái klasszisokkal jobbak.
Lesz több összehasonlító kép is?
https://www.facebook.com/pages/Hungaria ... 3690397226
tettem fel még pár képet.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép termés.Labdacs írta:mostanában kerültek be a többi közé:
A Rollsokról jöhetnek még képek.