nemrég kapott fészliftet, tehát kb félidőnél jár.schumimodells írta:Szerintem, maradni is fog mág jó ideig, a Rollsnál lassabban fújnak a szelek.chilisos írta:Olyan fura kimondani, hogy a Phantom már 10 éves. Pedig mintha csak most mutatták volna be. Egyébként szerintem még mindig frissnek hat, maradhat még jó pár évig.
Rolls-Royce
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Rolls-Royce
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát jó, de azért akkor is.Missa írta:Miért? Sokkal jobb lenne, ha a piercing-es nyelvével csinálná?Camaro96 írta:Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem, maradni is fog mág jó ideig, a Rollsnál lassabban fújnak a szelek.chilisos írta:Olyan fura kimondani, hogy a Phantom már 10 éves. Pedig mintha csak most mutatták volna be. Egyébként szerintem még mindig frissnek hat, maradhat még jó pár évig.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Olyan fura kimondani, hogy a Phantom már 10 éves. Pedig mintha csak most mutatták volna be. Egyébként szerintem még mindig frissnek hat, maradhat még jó pár évig.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Miért? Sokkal jobb lenne, ha a piercing-es nyelvével csinálná?Camaro96 írta:Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Csak, hogy legyen hiba XDCamaro96 írta:Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem... 
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem is az egyik kedvencem a díszcsík-mesterLabdacs írta:nekem a végén tetszik a pasi, aki a díszcsíkot festi. szabad kézzel, halálpontosan.Missa írta:Azt hiszem ez volt bennük mindig is a lényeg.frenchcarfan írta:Én valahogy sosem találtam benne az értéket.schumimodells írta:Angol szépségek.
Minőség a legfelsőbb fokon, de hivalkodás, "páváskodás" nincs! Ami fém az fém, ami fa az fa, ami bőr az bőr. Persze mindenből a legjobb minőség.
Lehet, hogy kicsit sántít a példa, de kicsit olyan ez, mint manpság a kenyér. Bemész a látványpékségbe, veszel ilyen-olyan hagymás, magos, fűszeres, különleges és természetesen agyon adalékolt kenyeret, vagy kiflit. Otthon megkened jó féle szívbarát margarinnal és megeszed.
Aztán találsz egy sima egyszerű péket, aki a legjobb lisztből és sima kovászból süt neked kiflit, amit ráadásul kézzel (és szívvel!) dagaszt. Otthon megkened sima, házi kacsazsírral, vagy vajjal és el nem mondhatod a különbséget!
Szóval azt hiszem nem a látványban kell egy RR-nál az értéket nézni. Nézd meg a National Geographic-on a Gyáróriások sorozatból a Rolls-ról és a Bentley-ről szóló részeket. Én már többször megnéztem, a mai napig nem tudok betelni a rengeteg kézműves munka látványától. Kezdve attól, hogy a kocsi két oldalán egyszerre hegesztik az aluminium(!) tetőt a vázra. Mondom kézzel, egyszerre, azonos sebességgel, nehogy elhúzza a hegesztés a tetőt! Vagy a bőr kárpitosok, műszerfal készítő műbútor asztalosok, motor építők aprólékos kézi munkája! Na ez az igazi érték ami azokban a járgányokban van! Amúgy kívülről magam is azt mondom, hogy nem szép, nem látványos autók.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem a végén tetszik a pasi, aki a díszcsíkot festi. szabad kézzel, halálpontosan.Missa írta:Azt hiszem ez volt bennük mindig is a lényeg.frenchcarfan írta:Én valahogy sosem találtam benne az értéket.schumimodells írta:Angol szépségek.
Minőség a legfelsőbb fokon, de hivalkodás, "páváskodás" nincs! Ami fém az fém, ami fa az fa, ami bőr az bőr. Persze mindenből a legjobb minőség.
Lehet, hogy kicsit sántít a példa, de kicsit olyan ez, mint manpság a kenyér. Bemész a látványpékségbe, veszel ilyen-olyan hagymás, magos, fűszeres, különleges és természetesen agyon adalékolt kenyeret, vagy kiflit. Otthon megkened jó féle szívbarát margarinnal és megeszed.
Aztán találsz egy sima egyszerű péket, aki a legjobb lisztből és sima kovászból süt neked kiflit, amit ráadásul kézzel (és szívvel!) dagaszt. Otthon megkened sima, házi kacsazsírral, vagy vajjal és el nem mondhatod a különbséget!
Szóval azt hiszem nem a látványban kell egy RR-nál az értéket nézni. Nézd meg a National Geographic-on a Gyáróriások sorozatból a Rolls-ról és a Bentley-ről szóló részeket. Én már többször megnéztem, a mai napig nem tudok betelni a rengeteg kézműves munka látványától. Kezdve attól, hogy a kocsi két oldalán egyszerre hegesztik az aluminium(!) tetőt a vázra. Mondom kézzel, egyszerre, azonos sebességgel, nehogy elhúzza a hegesztés a tetőt! Vagy a bőr kárpitosok, műszerfal készítő műbútor asztalosok, motor építők aprólékos kézi munkája! Na ez az igazi érték ami azokban a járgányokban van! Amúgy kívülről magam is azt mondom, hogy nem szép, nem látványos autók.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azt hiszem ez volt bennük mindig is a lényeg.frenchcarfan írta:Én valahogy sosem találtam benne az értéket.schumimodells írta:Angol szépségek.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Zöldséges Rolls.
- Csatolmányok
-
- autowp.ru_rolls-royce_silver_shadow_estate_1.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 3212 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem meg nagyon tetszenek, főleg a kabriók.frenchcarfan írta:Én valahogy sosem találtam benne az értéket.schumimodells írta:Angol szépségek.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én valahogy sosem találtam benne az értéket.schumimodells írta:Angol szépségek.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Angol szépségek.
- Csatolmányok
-
- autowp.ru_rolls-royce_corniche_20.jpg (1.16 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_corniche_31.jpg (1.73 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_corniche_saloon_4.jpg (786.67 KiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_phantom_landaulette_by_mulliner_7.jpg (1.47 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_silver_cloud_drophead_coupe_39.jpg (1.87 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_silver_shadow_lwb_3.jpg (2.09 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_silver_wraith_ii_3.jpg (1.77 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_spirit_emperor_state_landaulet_1.jpg (1.79 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- rolls-royce_corniche_autodrome_croisette.jpg (159.97 KiB) Megtekintve 3201 alkalommal
-
- rolls-royce_phantom_v_limousine_by_james_young_1.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 3201 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Angol szépség.
- Csatolmányok
-
- autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_9.jpg (698.17 KiB) Megtekintve 3230 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_10.jpg (576.05 KiB) Megtekintve 3230 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_11.jpg (638.06 KiB) Megtekintve 3230 alkalommal
-
- autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_14.jpg (854.48 KiB) Megtekintve 3230 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
látszik, hogy nincs nagy tömeg.FrozenSilverM5 írta:Nem lehetett sajnos.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nem lehetett sajnos.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az utolsó nekem is tetszik. a piros terepes nagyon vásári.Missa írta:Hohohóóóó! Köszönöm! Máris kapom az aranyozott vasvellám és bársonybélésű gumicsizmám és rohanok ganajozni!truckster írta:Missa írta:Pick up nincs belőle?truckster írta:![]()
![]()
Csak mert lenne egy adag marhatrágya, amit igazán exkluzívan szeretnék elszállítani!![]()
Ha már pénze nincs az embernek, legalább stílusa legyen!![]()
Amúgy az utolsó képen a Krug-os autó nagyon tetszik!