Rolls-Royce

Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Re: Rolls-Royce

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

schumimodells írta:
chilisos írta:Olyan fura kimondani, hogy a Phantom már 10 éves. Pedig mintha csak most mutatták volna be. Egyébként szerintem még mindig frissnek hat, maradhat még jó pár évig.
Szerintem, maradni is fog mág jó ideig, a Rollsnál lassabban fújnak a szelek.
nemrég kapott fészliftet, tehát kb félidőnél jár.
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Camaro96 »

Missa írta:
Camaro96 írta:Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem... :razz:
Miért? Sokkal jobb lenne, ha a piercing-es nyelvével csinálná? :lol:
Hát jó, de azért akkor is. :razz:
"Money can't buy happiness, but I would rather cry in a Ferrari"

http://ferrarihistory.vsg4.hu
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

chilisos írta:Olyan fura kimondani, hogy a Phantom már 10 éves. Pedig mintha csak most mutatták volna be. Egyébként szerintem még mindig frissnek hat, maradhat még jó pár évig.
Szerintem, maradni is fog mág jó ideig, a Rollsnál lassabban fújnak a szelek.
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

Olyan fura kimondani, hogy a Phantom már 10 éves. Pedig mintha csak most mutatták volna be. Egyébként szerintem még mindig frissnek hat, maradhat még jó pár évig.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Camaro96 írta:Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem... :razz:
Miért? Sokkal jobb lenne, ha a piercing-es nyelvével csinálná? :lol:
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Csak, hogy legyen hiba XD
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Camaro96 »

Gyáróriásokból gondolom láttátok a Maseratit. Abban asszem a GranCabrio volt. Az mi, hogy az összeszerelési fázis végén, a végső ellenőrző emberke, aki a lehetséges karcolásokat és egy pontatlanságokat keresi az autón, képes végighúzni az ujjait a karosszérián, hogy pár centivel mögötte az ujjai tele vannak aggatva gyűrűkkel, meg egyéb szarokkal? Nem is értem... :razz:
"Money can't buy happiness, but I would rather cry in a Ferrari"

http://ferrarihistory.vsg4.hu
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

Labdacs írta:
Missa írta:
frenchcarfan írta:
schumimodells írta:Angol szépségek.
Én valahogy sosem találtam benne az értéket.
Azt hiszem ez volt bennük mindig is a lényeg.
Minőség a legfelsőbb fokon, de hivalkodás, "páváskodás" nincs! Ami fém az fém, ami fa az fa, ami bőr az bőr. Persze mindenből a legjobb minőség.
Lehet, hogy kicsit sántít a példa, de kicsit olyan ez, mint manpság a kenyér. Bemész a látványpékségbe, veszel ilyen-olyan hagymás, magos, fűszeres, különleges és természetesen agyon adalékolt kenyeret, vagy kiflit. Otthon megkened jó féle szívbarát margarinnal és megeszed.
Aztán találsz egy sima egyszerű péket, aki a legjobb lisztből és sima kovászból süt neked kiflit, amit ráadásul kézzel (és szívvel!) dagaszt. Otthon megkened sima, házi kacsazsírral, vagy vajjal és el nem mondhatod a különbséget!
Szóval azt hiszem nem a látványban kell egy RR-nál az értéket nézni. Nézd meg a National Geographic-on a Gyáróriások sorozatból a Rolls-ról és a Bentley-ről szóló részeket. Én már többször megnéztem, a mai napig nem tudok betelni a rengeteg kézműves munka látványától. Kezdve attól, hogy a kocsi két oldalán egyszerre hegesztik az aluminium(!) tetőt a vázra. Mondom kézzel, egyszerre, azonos sebességgel, nehogy elhúzza a hegesztés a tetőt! Vagy a bőr kárpitosok, műszerfal készítő műbútor asztalosok, motor építők aprólékos kézi munkája! Na ez az igazi érték ami azokban a járgányokban van! Amúgy kívülről magam is azt mondom, hogy nem szép, nem látványos autók.
nekem a végén tetszik a pasi, aki a díszcsíkot festi. szabad kézzel, halálpontosan.
Nekem is az egyik kedvencem a díszcsík-mester :smile: Főleg, ha a végére még valami szolid mintát is odatol, ha a vevő éppen azt szeretné. Egyébként a Rolls-os emberke kiemelte, hogy nem nagyon lehet őket meglepni különleges kívánságok terén.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Missa írta:
frenchcarfan írta:
Minőség a legfelsőbb fokon, de hivalkodás, "páváskodás" nincs! Ami fém az fém, ami fa az fa, ami bőr az bőr. Persze mindenből a legjobb minőség.
Lehet, hogy kicsit sántít a példa, de kicsit olyan ez, mint manpság a kenyér. Bemész a látványpékségbe, veszel ilyen-olyan hagymás, magos, fűszeres, különleges és természetesen agyon adalékolt kenyeret, vagy kiflit. Otthon megkened jó féle szívbarát margarinnal és megeszed.
Aztán találsz egy sima egyszerű péket, aki a legjobb lisztből és sima kovászból süt neked kiflit, amit ráadásul kézzel (és szívvel!) dagaszt. Otthon megkened sima, házi kacsazsírral, vagy vajjal és el nem mondhatod a különbséget!
Szóval azt hiszem nem a látványban kell egy RR-nál az értéket nézni. Nézd meg a National Geographic-on a Gyáróriások sorozatból a Rolls-ról és a Bentley-ről szóló részeket. Én már többször megnéztem, a mai napig nem tudok betelni a rengeteg kézműves munka látványától. Kezdve attól, hogy a kocsi két oldalán egyszerre hegesztik az aluminium(!) tetőt a vázra. Mondom kézzel, egyszerre, azonos sebességgel, nehogy elhúzza a hegesztés a tetőt! Vagy a bőr kárpitosok, műszerfal készítő műbútor asztalosok, motor építők aprólékos kézi munkája! Na ez az igazi érték ami azokban a járgányokban van! Amúgy kívülről magam is azt mondom, hogy nem szép, nem látványos autók.
nekem a végén tetszik a pasi, aki a díszcsíkot festi. szabad kézzel, halálpontosan.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

frenchcarfan írta:
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Zöldséges Rolls.
Csatolmányok
autowp.ru_rolls-royce_silver_shadow_estate_1.jpg
autowp.ru_rolls-royce_silver_shadow_estate_1.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 3210 alkalommal
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

frenchcarfan írta:
Nekem meg nagyon tetszenek, főleg a kabriók.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Angol szépségek.
Csatolmányok
autowp.ru_rolls-royce_corniche_20.jpg
autowp.ru_rolls-royce_corniche_20.jpg (1.16 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_corniche_31.jpg
autowp.ru_rolls-royce_corniche_31.jpg (1.73 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_corniche_saloon_4.jpg
autowp.ru_rolls-royce_corniche_saloon_4.jpg (786.67 KiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_phantom_landaulette_by_mulliner_7.jpg
autowp.ru_rolls-royce_phantom_landaulette_by_mulliner_7.jpg (1.47 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_silver_cloud_drophead_coupe_39.jpg
autowp.ru_rolls-royce_silver_cloud_drophead_coupe_39.jpg (1.87 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_silver_shadow_lwb_3.jpg
autowp.ru_rolls-royce_silver_shadow_lwb_3.jpg (2.09 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_silver_wraith_ii_3.jpg
autowp.ru_rolls-royce_silver_wraith_ii_3.jpg (1.77 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_spirit_emperor_state_landaulet_1.jpg
autowp.ru_rolls-royce_spirit_emperor_state_landaulet_1.jpg (1.79 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
rolls-royce_corniche_autodrome_croisette.jpg
rolls-royce_corniche_autodrome_croisette.jpg (159.97 KiB) Megtekintve 3199 alkalommal
rolls-royce_phantom_v_limousine_by_james_young_1.jpg
rolls-royce_phantom_v_limousine_by_james_young_1.jpg (1.85 MiB) Megtekintve 3199 alkalommal
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Angol szépség.
Csatolmányok
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_9.jpg
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_9.jpg (698.17 KiB) Megtekintve 3228 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_10.jpg
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_10.jpg (576.05 KiB) Megtekintve 3228 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_11.jpg
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_11.jpg (638.06 KiB) Megtekintve 3228 alkalommal
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_14.jpg
autowp.ru_rolls-royce_phantom_v_park_ward_limousine_14.jpg (854.48 KiB) Megtekintve 3228 alkalommal
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

FrozenSilverM5 írta:
Labdacs írta:
FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
azta...
(...és nem szóltál! :-( )
Nem lehetett sajnos.
látszik, hogy nincs nagy tömeg. :-)
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Labdacs írta:
azta...
Nem lehetett sajnos.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

azta...
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Kép
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Missa írta:
truckster írta:
Missa írta:
truckster írta::wtf: :shock: :wtf:
Pick up nincs belőle?
Csak mert lenne egy adag marhatrágya, amit igazán exkluzívan szeretnék elszállítani! :smile:
Ha már pénze nincs az embernek, legalább stílusa legyen! :razz:
Hohohóóóó! Köszönöm! Máris kapom az aranyozott vasvellám és bársonybélésű gumicsizmám és rohanok ganajozni! :razz:
Amúgy az utolsó képen a Krug-os autó nagyon tetszik! :thumbup:
az utolsó nekem is tetszik. a piros terepes nagyon vásári.
Válasz küldése