átjött, persze. a gmail-nek nem okoz gondot egy ekkora csatolmány.Missa írta:Átment. Remélem. A sűrítés ellenére is 5 MB. Hiába, széles látókörű vagyok...Labdacs írta:arra kíváncsi vagyok.Missa írta:Én is készítgetem a CMC-s California-s bemutatót. Csak olyan nehezen megy. Lusta vagyok, az a gond...Labdacs írta:nemsokára lesz róla egy bemutató, ott majd megírom a véleményemet.Missa írta:Ez tetszik nekem is! Meglepő, de így feketében! Sokkal elegánsabb mint a vörös. Remélem egyszer majd lesz nekem is.Labdacs írta:idei utolsó jövevény.![]()
Bezzeg a kívánság listám összeállítására tudtam időt fordítani.Majd átküldöm. Lehet belőle "mazsolázni".
![]()
tényleg széleskörű lista. esetleg, ha érdekel, a modelles oldalához fűznék ajánlatokat is. arra gondolok, hogy megírom, hogy mik vannak belőlük a látókörömben.
idén egyébként én is írtam listát, de hasztalan. az volt az ellenérv, hogy "az nem lenne meglepetés". mondtam pedig, hogy nekem jó az meglepetésnek, hogy a 20 dolog közül nem tudom, hogy melyiket kapom.