Igen, ez az a táblázat!french-car-fan írta:Missa írta:Viola ophelia/purple - szerintem egyszerűen lila... De én férfi vagyok. Volt valami táblázat, hogy a nők az egyes színeket hány árnyalatra válogatják és kontra a férfiak, akik ennyivel lerendezik: Piros, zöld, sárga, stb... Vagy egyszerüen lila.
Jó akkor én egy kicsit részletezem ezt az árnyalatot: Ez egy k..va jó kinézésű lila!
Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
így valahogy.french-car-fan írta:Missa írta:Viola ophelia/purple - szerintem egyszerűen lila... De én férfi vagyok. Volt valami táblázat, hogy a nők az egyes színeket hány árnyalatra válogatják és kontra a férfiak, akik ennyivel lerendezik: Piros, zöld, sárga, stb... Vagy egyszerüen lila.
Jó akkor én egy kicsit részletezem ezt az árnyalatot: Ez egy k..va jó kinézésű lila!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Missa írta:Viola ophelia/purple - szerintem egyszerűen lila... De én férfi vagyok. Volt valami táblázat, hogy a nők az egyes színeket hány árnyalatra válogatják és kontra a férfiak, akik ennyivel lerendezik: Piros, zöld, sárga, stb... Vagy egyszerüen lila.
- Csatolmányok
-
- 2percnem.jpg (45.76 KiB) Megtekintve 6190 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szerintem is csak lila.Missa írta:Viola ophelia/purple - szerintem egyszerűen lila... De én férfi vagyok. Volt valami táblázat, hogy a nők az egyes színeket hány árnyalatra válogatják és kontra a férfiak, akik ennyivel lerendezik: Piros, zöld, sárga, stb... Vagy egyszerüen lila.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Viola ophelia/purple - szerintem egyszerűen lila... De én férfi vagyok. Volt valami táblázat, hogy a nők az egyes színeket hány árnyalatra válogatják és kontra a férfiak, akik ennyivel lerendezik: Piros, zöld, sárga, stb... Vagy egyszerüen lila.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ja, mármint azokon kívül. de azok nem is ilyen laposak, mint egy csótány.french-car-fan írta:A Ferrarik sem éppen terepjárókLabdacs írta:nekem szerencsém van, ezek a lapos olasz vasak egy pillanatra sem érdekelnek...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
A Ferrarik sem éppen terepjárókLabdacs írta:nekem szerencsém van, ezek a lapos olasz vasak egy pillanatra sem érdekelnek...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem szerencsém van, ezek a lapos olasz vasak egy pillanatra sem érdekelnek...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Új szín:
LAMBORGHINI MURCIELAGO LP670-4 SV (VIOLA OPHELIA/PURPLE)

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP670-4 SV (VIOLA OPHELIA/PURPLE)

- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, volt korábban is kékben és pirosban, csak nem ilyen tükrökkel.truckster írta:http://www.lambocars.com/countach/walte ... cials.htmlLabdacs írta:jó ez a szín.chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
Ezek voltak az 5000QV prototípusai, ha ezt megcsinálták, a piros is meglesz. Vmelyik gyártó már nyomta ezeket. Valahol a listám képzeletbeli közepén szerepel mindkettő (a kék meg piros, a másik 2 nem olyan izgi)
Edit: aha, Kyo volt mindkettő, ez upgrade akkor
http://www.diecast.org/data/sac_cars/ky08323b.jpg
http://www.flickr.com/photos/illektronik/5869399658/
Jön majd az AA féle Walter Wolf Countach is.
http://www.lambocars.com/countach/walte ... cials.htmlLabdacs írta:jó ez a szín.chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
Ezek voltak az 5000QV prototípusai, ha ezt megcsinálták, a piros is meglesz. Vmelyik gyártó már nyomta ezeket. Valahol a listám képzeletbeli közepén szerepel mindkettő (a kék meg piros, a másik 2 nem olyan izgi)
Edit: aha, Kyo volt mindkettő, ez upgrade akkor
http://www.diecast.org/data/sac_cars/ky08323b.jpg
http://www.flickr.com/photos/illektronik/5869399658/
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lehet, hogy egy ilyen SLS befigyel nálam is.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jó ez a szín.chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
befú' a levegő.chilisos írta:Aerodinamic :DCamaro96 írta:elég érdekesen néz ki így.chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
Persze nem ilyen illesztésekkel
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Érdekes...chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Aerodinamic :DCamaro96 írta:elég érdekesen néz ki így.chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
Persze nem ilyen illesztésekkel
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
elég érdekesen néz ki így.chilisos írta:Kyo, új tükrökkel
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én csak arra akartam utalni, hogy engem mindössze az zavar, hogy sehol, senki egy szóval nem említi meg, hogy a zeroemission valójában azt jelenti, hogy nem az arcodba nyomja a gázokat, hanem koncentráltan valahová oda, ahol te lehet, hogy sosem jársz (lehet, hogy ez mondjuk téged nem zavar, de aki ott lakik, azt eléggé).Stroker írta: Hány százalékos hatásfokkal működnek a belsőégésű motorok? Hány százalékos hatásfokúak a hőerőművek (és hol eresztik a szabadba a szűrt égéstermékeiket)? Az atomerőművek károsanyag-kibocsátása, hatásfoka mekkora? Milyen hatásfokú a villanymotor? Egyből nem is olyan rossz dolog az a fránya villany- és hibridautó, kiváltképp, ha a zöld energiát is figyelembe vesszük. Az akksikérdés egyelőre tényleg problémás, de gőzerővel fejlesztik az új, nagy kapacitású akkumulátorokat, illetve a tüzelőanyag-cella technológia is kezd beérni. Ha már akkumulátorokról esik szó, akkor idevehetjük az ultrakapacitorokat is, ami ellen még a legelvakultabb sötétzöldnek sem nagyon lehet sok kivetnivalója. Mindezek mellett egy hibrid hajtásláncnak számos olyan funkciója lehet, amit egy konvencionálissal nem lehet megvalósítani.
főleg az úgynevezett zöldekre jellemző, hogy nem tudnak igazán rendszerszinten gondolkodni. azt látják, hogy itt egy autó, ami nem éget szénhidrogént. azt látják, hogy ott egy autópálya, amin fujj, autók mennek.
szóval ők nyelik be legjobban ezt a maszlagot.
hogy mindenki (tisztelet a kivételnek) ész nélkül lelkendezik, hogy itt a világmegváltó technológia. talán egyetlenegy TC cikket olvastam, ahol próbálták kiszámolni, hogy egy elektromos autó CO-kibocsátása mennyi is 100 km-en. olyan 50 g/km-re jött ki. ami kb fele egy hibridnek, picit több, mint a harmada az én normál benzinesemnek. tehát nem rossz ez, de tessék ezt is bevenni az egyenletbe. nem a világmegváltás van itt.
olvastam, hogy amikor a múlt század elején megjelent az automobil New Yorkban, mindenki megváltóként nézett rá, ami megszünteti a hatalmas bűzt. ugyanis a lóvontatású járművek miatt bokáig jártak a lótrágyában. valami ilyesmit gondolok én is most. sokan messiásnak gondolják az elektomobilt, pedig mindössze az van, mint 100 éve: máshol (erőmű) és máshogy (nehézfémek) szennyez.
az atomerőmű az jó dolog, voltam egyszer egy Teller Ede előadáson. ő azt mondta, hogy a föld alá több ezer m mélyen kellene telepíteni full automata rendszereket, ami megoldaná az energiaszükségleteket. de az atomtól félnek.. kik is? jaa, megvan, a zöldek. inkább égetnek feketekőszenet.
való igaz, hogy jobb a hatásfokuk az erőműveknek, de Kínában még mindig szénnel üzemelnek. nna, ha most százmillió kínai elkezd elektromos-autózni, akkor csudajó meglepi lesz. engem ez zavar.
persze, zöld enegria. drága. nincs a világon annyi szélkerék, ami kitermel éné ezt az energiamennyiséget. az zöld energiához szükséges gépeket is elő kell állítani. környezetromboló bányászattal, nagy energiaigényű módszerekkel. naptelepek? még drágábbak, még környezetrombolóbb előállítási módszerekkel.