Ühüm. Értem...Labdacs írta:Labdacs írta: az az igazság, hogy nem szívesen áztatnám be. egy pár ezer forintos Bburago esetén ez nem gond, de ezt azért jobban féltem, ráadásul úgysem lenne tökéletes az eredmény, a por annyira beette magát mindenhova, hogy csak részeredményekig jutnék. a szagnak biztos jót tenne egészen addig, amíg vissza nem kerülne a dobozába. most szellőztetem inkább, az is jobb, mint a semmi.
megválni csak akkor fogok tőle, ha jön szembe egy hibátlan.
Labdacs gyűjteménye
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Labdacs gyűjteménye
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Labdacs írta: az az igazság, hogy nem szívesen áztatnám be. egy pár ezer forintos Bburago esetén ez nem gond, de ezt azért jobban féltem, ráadásul úgysem lenne tökéletes az eredmény, a por annyira beette magát mindenhova, hogy csak részeredményekig jutnék. a szagnak biztos jót tenne egészen addig, amíg vissza nem kerülne a dobozába. most szellőztetem inkább, az is jobb, mint a semmi.
- Csatolmányok
-
- IMG_9316.jpg (33.1 KiB) Megtekintve 6525 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az az igazság, hogy nem szívesen áztatnám be. egy pár ezer forintos Bburago esetén ez nem gond, de ezt azért jobban féltem, ráadásul úgysem lenne tökéletes az eredmény, a por annyira beette magát mindenhova, hogy csak részeredményekig jutnék. a szagnak biztos jót tenne egészen addig, amíg vissza nem kerülne a dobozába. most szellőztetem inkább, az is jobb, mint a semmi.Missa írta:Büdős?!Labdacs írta:a szélvédő plexije nem az eredeti, de ez nem vész, van itthon donorautó, amiről lehet rá cseredarabot applikálni.Missa írta:Milyen hibái vannak? Képen nem nagyon látszik.Labdacs írta:egyébként igen, szép, hangulatos kis modell. az enyémnek van pár hibája, ami még elgondolkoztat, hogy megtartom-e, vagy keresek helyette egy tökéletes cserepéldányt.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
Egyébként, nagyon szép kis modell! A sima rajtszám nélküli is nagyon tetszetős "masina"!
viszont valószínűleg nyitott polcon állt hosszú ideig. ezt két dologból gondolom.
az első, hogy iszonyatosan, messziről érezhetően büdös. ilyen bagószagú modellem még nem volt, pedig szagoltam már érdekes helyről jötteket.
a másik, hogy mélyen beleült a por, a legapróbb részébe is. ráadásul nem az a por, amit ki lehet fújni, ez már az a beragadós makacsabbik fajta.Ez jó! A CMC-SWB-t szagolgattam decemberben. Annak finom bőr illata volt belül. Igaz csak pár napig, aztán ki szellőzött.
Megnéztem a 125-ösöm. Nem látok rajta semmi olyat aminek árthat a víz. #56-oson esetleg a matricák lehetnek érzékenyek. Esetleg a port (ha bele van ragadva, valószínű van benne viaszos bútorápoló is) mosószeres ecseteléssel el lehet távolítani. Ez szerintem a szagának is jót tenne. Kár lenne íly kicsinységek miatt megválni tőle.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
és a dobozát mivel mossam ki?Missa írta:Büdős?!Labdacs írta:a szélvédő plexije nem az eredeti, de ez nem vész, van itthon donorautó, amiről lehet rá cseredarabot applikálni.Missa írta:Milyen hibái vannak? Képen nem nagyon látszik.Labdacs írta:egyébként igen, szép, hangulatos kis modell. az enyémnek van pár hibája, ami még elgondolkoztat, hogy megtartom-e, vagy keresek helyette egy tökéletes cserepéldányt.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
Egyébként, nagyon szép kis modell! A sima rajtszám nélküli is nagyon tetszetős "masina"!
viszont valószínűleg nyitott polcon állt hosszú ideig. ezt két dologból gondolom.
az első, hogy iszonyatosan, messziről érezhetően büdös. ilyen bagószagú modellem még nem volt, pedig szagoltam már érdekes helyről jötteket.
a másik, hogy mélyen beleült a por, a legapróbb részébe is. ráadásul nem az a por, amit ki lehet fújni, ez már az a beragadós makacsabbik fajta.Ez jó! A CMC-SWB-t szagolgattam decemberben. Annak finom bőr illata volt belül. Igaz csak pár napig, aztán ki szellőzött.
Megnéztem a 125-ösöm. Nem látok rajta semmi olyat aminek árthat a víz. #56-oson esetleg a matricák lehetnek érzékenyek. Esetleg a port (ha bele van ragadva, valószínű van benne viaszos bútorápoló is) mosószeres ecseteléssel el lehet távolítani. Ez szerintem a szagának is jót tenne. Kár lenne íly kicsinységek miatt megválni tőle.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Büdős?!Labdacs írta:a szélvédő plexije nem az eredeti, de ez nem vész, van itthon donorautó, amiről lehet rá cseredarabot applikálni.Missa írta:Milyen hibái vannak? Képen nem nagyon látszik.Labdacs írta:egyébként igen, szép, hangulatos kis modell. az enyémnek van pár hibája, ami még elgondolkoztat, hogy megtartom-e, vagy keresek helyette egy tökéletes cserepéldányt.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
a másik, hogy mélyen beleült a por, a legapróbb részébe is. ráadásul nem az a por, amit ki lehet fújni, ez már az a beragadós makacsabbik fajta.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a szélvédő plexije nem az eredeti, de ez nem vész, van itthon donorautó, amiről lehet rá cseredarabot applikálni.Missa írta:Milyen hibái vannak? Képen nem nagyon látszik.Labdacs írta:egyébként igen, szép, hangulatos kis modell. az enyémnek van pár hibája, ami még elgondolkoztat, hogy megtartom-e, vagy keresek helyette egy tökéletes cserepéldányt.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
a másik, hogy mélyen beleült a por, a legapróbb részébe is. ráadásul nem az a por, amit ki lehet fújni, ez már az a beragadós makacsabbik fajta.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Milyen hibái vannak? Képen nem nagyon látszik.Labdacs írta:egyébként igen, szép, hangulatos kis modell. az enyémnek van pár hibája, ami még elgondolkoztat, hogy megtartom-e, vagy keresek helyette egy tökéletes cserepéldányt.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
gondolom, fan-t akartál írni.Specti írta:Ez még nekem is tetszik, pedig nem igazán vagyok egy Ferrari-fun ... Gondolom még a negyvenes évekből van ...Labdacs írta:...és egy egész friss...
igen, 1947-ből, ez volt az első autó, ami a Ferrari nevet viselte.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyébként igen, szép, hangulatos kis modell. az enyémnek van pár hibája, ami még elgondolkoztat, hogy megtartom-e, vagy keresek helyette egy tökéletes cserepéldányt.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
1947-bőlSpecti írta:Ez még nekem is tetszik, pedig nem igazán vagyok egy Ferrari-fun ... Gondolom még a negyvenes évekből van ...Labdacs írta:...és egy egész friss...
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ez még nekem is tetszik, pedig nem igazán vagyok egy Ferrari-fun ... Gondolom még a negyvenes évekből van ...Labdacs írta:...és egy egész friss...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez szép darab, grat!Labdacs írta:...és egy egész friss...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a nyúl tojta, vagyis az asszony vadászta nekem.Missa írta:Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, Camaro ettől sárga lesz...Labdacs írta:...és egy egész friss...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
...és egy egész friss...
- Csatolmányok
-
- IMG_9418.jpg (32.38 KiB) Megtekintve 6525 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egy régi-régi kép
- Csatolmányok
-
- vitrinx.jpg (98.21 KiB) Megtekintve 6528 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na ja.Labdacs írta:mindig voltak fontosabb modellek előttük a sorban, de ami késik, nem múlik.schumimodells írta:Csodálkozom, hogy a kétszinű változatokból nincsen neked, mondjuk egy Sessanta, vagy a Foundation ezüst/fekete.Labdacs írta:egy sima kék HW, megy egy ezüst China.schumimodells írta:Az elődjéből mely változatok vannak neked?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mindig voltak fontosabb modellek előttük a sorban, de ami késik, nem múlik.schumimodells írta:Csodálkozom, hogy a kétszinű változatokból nincsen neked, mondjuk egy Sessanta, vagy a Foundation ezüst/fekete.Labdacs írta:egy sima kék HW, megy egy ezüst China.schumimodells írta:Az elődjéből mely változatok vannak neked?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csodálkozom, hogy a kétszinű változatokból nincsen neked, mondjuk egy Sessanta, vagy a Foundation ezüst/fekete.Labdacs írta:egy sima kék HW, megy egy ezüst China.schumimodells írta:Az elődjéből mely változatok vannak neked?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egy sima kék HW, megy egy ezüst China.schumimodells írta:Az elődjéből mely változatok vannak neked?