Rég írtam már ide, pedig volt némi átalakulás.
A Matchbox és Majorettek nagy részét eladtam, négyet hagytam meg csak közülük. A két Twingotól is elköszöntem, a kék Mégane pedig tk-s lett így abból már csak a felnik "használhatóak"
A többi nagyrészt maradt csak lekerültek "A polcról". A narancs Mégane is eladásra szántam, de a kék tragikus befejezése után megtartom. Jelenleg időhiány miatt sajnos már pár hete atomjaira bontva várja, hogy némi átalakítás után megkaphassa a kék ajtókárpitjait és a felhúzott ablakokat.
" A polc " elrendezése is gyökeresen megváltozott, az 1/43-as Mégane Classic és Clio II maradt, végre sikerült kisebb képkeretet is vennem, így a Ragnotti aláírás is átkerült a polcra, valamint "főkincs" lett a polcon egy OttO mobile Clio II Ragnotti és egy Universal Hobbies Clio II Ragnotti, előbbi 1/18-as, utóbbi 1/43-as méretarányban.
A jövőbe tekintve még sok 1/43-adszoros Clio II-t szeretnék a polcomon tudni, de kitudja mit hoz a sors.
Egyenlőre a legközelebbi terv az OttO ph2-es Clio RS 172-je. Van egy szép emlékem azzal az autóval, pont ilyen bordóval, remélem 3-4 hónap alatt sikerül félretenni az árát és realizálhatom a polcomra is.