Opel Omega MV6 -> Cadillac Catera
Re: Opel Omega MV6 -> Cadillac Catera
Köszi az nfo-t,jó lett a modell.Grat!
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ilyen lesz,szerintem egész jól sikerült,vagy legalábbis jobban mint az eddigiek amiket átalakítottak...de ilyen kicsi méretben nem egyszerű bármit is megcsinálni.
Még 1-2 finomítás és részlet hiányzik róla,na meg nincs összecsavarozva,hagyom holnapig száradni.

- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egy Magic Skulp nevű cucc,ami 24 óra alatt műanyag keménységűre szárad,tulajdonképpen műgyanta alapú és aztán ez reszelhető,formázható. Utána pedig festhető.oritomi írta:A gyurmázás alatt tényleges gyurmát értesz? Az nem marad puha? Hogy is van ez? Engem érdekelne...gabec írta:Egy év állás után,ismét neki kezdtem a Catera-nak. Már felgyurmáztam rá a lökhárítót,holnap kezdem el reszelgetni. A színe pedig nem bordó marad,hanem pezsgő metál.

A gyurmázás alatt tényleges gyurmát értesz? Az nem marad puha? Hogy is van ez? Engem érdekelne...gabec írta:Egy év állás után,ismét neki kezdtem a Catera-nak. Már felgyurmáztam rá a lökhárítót,holnap kezdem el reszelgetni. A színe pedig nem bordó marad,hanem pezsgő metál.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egy év állás után,ismét neki kezdtem a Catera-nak. Már felgyurmáztam rá a lökhárítót,holnap kezdem el reszelgetni. A színe pedig nem bordó marad,hanem pezsgő metál.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Alakúlgat.gabec írta:Alakul...
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Miféle Bugatti Atlantic van neked?gabec írta:Megint csináltam egy kicsit. Természetesen kell rajta alakítani,most még szárad.
[ Kép ]
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Megint csináltam egy kicsit. Természetesen kell rajta alakítani,most még szárad.

- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Holnap csak át kell menni rajta finom csiszoló papírral és lehet is festeni feketére.

- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Opel Omega MV6 -> Cadillac Catera
Új projektem,ez lenne. A fényezés csak tavaszra marad,mert télen elég necces festeni a hideg miatt.

A belsejét már elkezdtem átalakítani,képeket később rakok fel. Egyelőre még sehol sem tartok.

A belsejét már elkezdtem átalakítani,képeket később rakok fel. Egyelőre még sehol sem tartok.