Óóóóóh, de szép. Csorog a nyálam.french-car-fan írta:Hát mivel nincs gépem, ezért telós képek, de nem bírtam ki!
OttO mobile Peugeot 505 Turbo
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: OttO mobile Peugeot 505 Turbo
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát mivel nincs gépem, ezért telós képek, de nem bírtam ki! 
- Csatolmányok
-
- DSC_0081.JPG (228.43 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
-
- DSC_0082.JPG (242.8 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
-
- DSC_0083.JPG (222.32 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
-
- DSC_0084.JPG (237.94 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
-
- DSC_0085.JPG (202.98 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
-
- DSC_0087.JPG (213.54 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
-
- DSC_0088.JPG (231.05 KiB) Megtekintve 5925 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Nagyon szép munka, de sajna nincs rá keretem.Kell az alufelnikre.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Amit itt láttál az ép eladó, de én is pályázok rá
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
20.000
- RenaultMan
- Felhasználó

Hatalmasak ezek az autók, élmény terén legalábbis!lili írta: Teljesen egy véleményen vagyunk.Még a súlyunk is.Én 116 vagyok:-))
Van a 205-ben, meg a 405-ben is MI 16-os.Elég komoly erőgépek.Volt a tavalyi talin 405T16 is.Van egy MI ami T 16 motorral fut.Vezettem is.Nagyon durva masina.
Az 505 az a kor Francia Mercedese volt.A németek hívták így.110 lovas, de elég is ennyi.Szépen megy.Persze van benne V6-os is.Nem tudom van-e ilyen MO-n.Meg van turbós is belőle.Mindkettőt kipróbálnám szívesen.A nyilasi Tibi is egy 505-öt kapott ajándékba az Austria Wien-től.
Egyszer próbáltam egy 1.8 8 szelepes RSi Clio-t, óriási volt az autó, pedig csak egy karikát mentem vele. Pár km és ha az embernek van némi hajlama pikk-pakk beleszeret az érzésbe. Sajnos 16V-t és Williams-et még nem vezettem, de sejtem, hogy az élmény nem marad alul, sőt!
Szerény személyem a Clio II-t favorizálja. Szépen-lassan megbarátkoztam a formával, először csak a ph1-es békalámpással, aztán már a ph2-es és afölötti is tetszett, míg végül totálisan szerelmes nem lettem az autóba. Még mind a mai napig néha kimegyek csak úgy, hogy bámuljam a formáját.
Az ilyenkor előjövő gyermeteg rajongásról jut eszembe, van egy kedves cimborám, szintén Clio-s, egy ph1-es RS-e van. Időnként átmegyünk hozzájuk barátnőmmel csak úgy sörözni-dumálni, társasozni vagy bográcsozni és ilyenkor mindig jön a női lázadás " hajnali egyig az autókról magyarázott valamit ! " nem sajnállak ! tegnap egész úton hazafelé szerpentinről meg technikákról beszélt !! " , " állandóan van valami ! ! "
Bocsánat : Nyilasilili írta:Teljesen egy véleményen vagyunk.Még a súlyunk is.Én 116 vagyok:-))RenaultMan írta:Teljesen igaz amit írsz, az elhatárolódó véleményemben erősen közrejátszik az értékrendem, ezt pedig nem vettem figyelembe az előző hozzászólásomban. El(ő)ítélni csúnya dolog, de egy részem még is csak úgy tekint azokra az autókra mint az enyém torz kistestvéreire.lili írta: Figyelj!
Nem biztos hogy mások előtt akar villogni, meg emberkedni.Lehet, hogy valóban élvezi a dolgot.Élvezi, hogy az Ő keze munkája van a kocsiban, és erőt ad neki a siker.Nem biztos, hogy csak nagykocsival, nagymotorral lehet gumitfüstöltetni.Én is szoktam odarugni az 1.9 p405 td-nek, mert úgy megy mint az állat!!(Ki kellett fúrni a katalizátort mert már nem ment, úgy tele volt).Azóta ne tudd meg milyen erő van benne:-)))
Egy a lényeg ebben a nyomorult világban.A HUMORUNKAT ne veszítsük el! Azt nem veheti el senki.Mosolyogj a világra, és a világ is rádmosolyog!!Ez a szlogenem.Hidd el bejön:-DD
Az, hogy az ember néha megkínálja üzemanyaggal a motort, azzal nincs kivetnivaló szerintem.Feltéve ha ésszel csinálja az ember. Én is jártam már 7000-res fordulat környékén, pedig nem egy erőgépem van, 1.4 16V 100 lóerő és kereken 1t (plusz jó nagydarab vagyok én is.
) Viszont a kisautó elemében van a kanyarokban. Néha kicsit tohonya, alsó fordulatszám tartományban erőtlen, nyomatékszegény de én így is imádom. Nagy szerelem számomra a II-es Clio, majd ha nagy leszek..
Sejtem, hogy azt gondolják. Nehezebb befurakodnom a "vacak" egynégyesemmel az RS 16V és Williams tulajok közé.lili írta: Lehet, hogy a "nagymenők" azt gondolják rólad is , hogy mit akar itt ez a gyerek ezzel a kis clióval?Nem telik neki jobbra?,Rólam meg azt , hogy nézd a vén marhát, mit akar ezzel az öreg szarral??A kutyát nem érdekli a véleményük:-))Nekünk ez van, és kész.Akinek nem tettszik, azt pofánverjük, és kész:-))))Sejtem, hogy azt gondolják mit akar ezzel a kis motorral, nem versenyautó, miért erőlteti, de nekem ez van, enyém, imádom!
Különben számomra az 505-ös , nem tudom, hogy ez e a legmegfelelőbb szó a gondolatomra, de tekintélyt parancsoló megjelenésű. Tetszik a formája. Kistestvére a 205-ös Rallye és GTI is nagyon tetszik. Szó mi szó, a francia "forrófeneküek" ízig vérig igazi sportos élményautók. A legjobbak!
Van a 205-ben, meg a 405-ben is MI 16-os.Elég komoly erőgépek.Volt a tavalyi talin 405T16 is.Van egy MI ami T 16 motorral fut.Vezettem is.Nagyon durva masina.
Az 505 az a kor Francia Mercedese volt.A németek hívták így.110 lovas, de elég is ennyi.Szépen megy.Persze van benne V6-os is.Nem tudom van-e ilyen MO-n.Meg van turbós is belőle.Mindkettőt kipróbálnám szívesen.A nyilasi Tibi is egy 505-öt kapott ajándékba az Austria Wien-től.
Teljesen egy véleményen vagyunk.Még a súlyunk is.Én 116 vagyok:-))RenaultMan írta:Teljesen igaz amit írsz, az elhatárolódó véleményemben erősen közrejátszik az értékrendem, ezt pedig nem vettem figyelembe az előző hozzászólásomban. El(ő)ítélni csúnya dolog, de egy részem még is csak úgy tekint azokra az autókra mint az enyém torz kistestvéreire.lili írta: Figyelj!
Nem biztos hogy mások előtt akar villogni, meg emberkedni.Lehet, hogy valóban élvezi a dolgot.Élvezi, hogy az Ő keze munkája van a kocsiban, és erőt ad neki a siker.Nem biztos, hogy csak nagykocsival, nagymotorral lehet gumitfüstöltetni.Én is szoktam odarugni az 1.9 p405 td-nek, mert úgy megy mint az állat!!(Ki kellett fúrni a katalizátort mert már nem ment, úgy tele volt).Azóta ne tudd meg milyen erő van benne:-)))
Egy a lényeg ebben a nyomorult világban.A HUMORUNKAT ne veszítsük el! Azt nem veheti el senki.Mosolyogj a világra, és a világ is rádmosolyog!!Ez a szlogenem.Hidd el bejön:-DD
Az, hogy az ember néha megkínálja üzemanyaggal a motort, azzal nincs kivetnivaló szerintem.Feltéve ha ésszel csinálja az ember. Én is jártam már 7000-res fordulat környékén, pedig nem egy erőgépem van, 1.4 16V 100 lóerő és kereken 1t (plusz jó nagydarab vagyok én is.
) Viszont a kisautó elemében van a kanyarokban. Néha kicsit tohonya, alsó fordulatszám tartományban erőtlen, nyomatékszegény de én így is imádom. Nagy szerelem számomra a II-es Clio, majd ha nagy leszek..
Sejtem, hogy azt gondolják. Nehezebb befurakodnom a "vacak" egynégyesemmel az RS 16V és Williams tulajok közé.lili írta: Lehet, hogy a "nagymenők" azt gondolják rólad is , hogy mit akar itt ez a gyerek ezzel a kis clióval?Nem telik neki jobbra?,Rólam meg azt , hogy nézd a vén marhát, mit akar ezzel az öreg szarral??A kutyát nem érdekli a véleményük:-))Nekünk ez van, és kész.Akinek nem tettszik, azt pofánverjük, és kész:-))))Sejtem, hogy azt gondolják mit akar ezzel a kis motorral, nem versenyautó, miért erőlteti, de nekem ez van, enyém, imádom!
Különben számomra az 505-ös , nem tudom, hogy ez e a legmegfelelőbb szó a gondolatomra, de tekintélyt parancsoló megjelenésű. Tetszik a formája. Kistestvére a 205-ös Rallye és GTI is nagyon tetszik. Szó mi szó, a francia "forrófeneküek" ízig vérig igazi sportos élményautók. A legjobbak!
- RenaultMan
- Felhasználó

Teljesen igaz amit írsz, az elhatárolódó véleményemben erősen közrejátszik az értékrendem, ezt pedig nem vettem figyelembe az előző hozzászólásomban. El(ő)ítélni csúnya dolog, de egy részem még is csak úgy tekint azokra az autókra mint az enyém torz kistestvéreire.lili írta: Figyelj!
Az, hogy az ember néha megkínálja üzemanyaggal a motort, azzal nincs kivetnivaló szerintem.
Sejtem, hogy azt gondolják. Nehezebb befurakodnom a "vacak" egynégyesemmel az RS 16V és Williams tulajok közé.lili írta: Lehet, hogy a "nagymenők" azt gondolják rólad is , hogy mit akar itt ez a gyerek ezzel a kis clióval?Nem telik neki jobbra?,Rólam meg azt , hogy nézd a vén marhát, mit akar ezzel az öreg szarral??A kutyát nem érdekli a véleményük:-))Nekünk ez van, és kész.Akinek nem tettszik, azt pofánverjük, és kész:-))))
Lehet, hogy a "nagymenők" azt gondolják rólad is , hogy mit akar itt ez a gyerek ezzel a kis clióval?Nem telik neki jobbra?,Rólam meg azt , hogy nézd a vén marhát, mit akar ezzel az öreg szarral??A kutyát nem érdekli a véleményük:-))Nekünk ez van, és kész.Akinek nem tettszik, azt pofánverjük, és kész:-))))RenaultMan írta:Nagy előny lenne. Relatíve nagy találkozó lesz, előtte egy hónappal már valóban nem ártana kitalálniuk a végleges helyszínt és időpontot.lili írta: Jó volna biztos dátumot tudni, hogy itthon lehessek.
Valami olyasmi. " fesztendfúriusz" mint Fast and Furious. Amerikai utcai versenyzés témáját feldolgozó film. A véleményemet megtartom magamnak, ízlések és pofonok... Ellenben a hozzá tartozó mentalitás, hogy is mondjam, " vérciki! " Az, hogy az 1.2-es 8 szelepes "izomautóval" füstöljük a virsligumit, vagy is inkább csak csikorgatják, az számomra kellemetlen, mert ezáltal az egész bagázst leírják, mint "hülyegyerekek".lili írta: Mi az a festendfúriusz? Még nem is hallottam ilyet:-)( csicsás tuning?)
Most leírnám a saját véleményem, az élményautózásról alkotott képem a kis dagi Clio-t és még sok mindent, de nem akarok eltérni a témától.
Figyelj!RenaultMan írta:Nagy előny lenne. Relatíve nagy találkozó lesz, előtte egy hónappal már valóban nem ártana kitalálniuk a végleges helyszínt és időpontot.lili írta: Jó volna biztos dátumot tudni, hogy itthon lehessek.
Valami olyasmi. " fesztendfúriusz" mint Fast and Furious. Amerikai utcai versenyzés témáját feldolgozó film. A véleményemet megtartom magamnak, ízlések és pofonok... Ellenben a hozzá tartozó mentalitás, hogy is mondjam, " vérciki! " Az, hogy az 1.2-es 8 szelepes "izomautóval" füstöljük a virsligumit, vagy is inkább csak csikorgatják, az számomra kellemetlen, mert ezáltal az egész bagázst leírják, mint "hülyegyerekek".lili írta: Mi az a festendfúriusz? Még nem is hallottam ilyet:-)( csicsás tuning?)
Most leírnám a saját véleményem, az élményautózásról alkotott képem a kis dagi Clio-t és még sok mindent, de nem akarok eltérni a témától.
- RenaultMan
- Felhasználó

Nagy előny lenne. Relatíve nagy találkozó lesz, előtte egy hónappal már valóban nem ártana kitalálniuk a végleges helyszínt és időpontot.lili írta: Jó volna biztos dátumot tudni, hogy itthon lehessek.
Mi az a festendfúriusz? Még nem is hallottam ilyet:-)( csicsás tuning?)RenaultMan írta:Nem hagytál ki semmit.french-car-fan írta: Szeretnék??? AKAROK MENNI!!!!!!! Az előzőt későn tudtam meg (előte egy nappal), hogy lesz.
Szerintem nagy volt a klikkesedés és rövid volt. Én össz-vissz a szervezővel beszélgettem, egy PUG-os sráccal autómustráltunk aztán benézett a ph1-es RS Clios cimborám, vele meg barátnőjével bandáztunk és ki is merült a téma.![]()
Ellenben sok szép és igényes autó volt kint, a festendfúriusz brigádot viszont nem véleményezem..
Ha valami konkrétabbat tudok majd, szólok!
Jó volna biztos dátumot tudni, hogy itthon lehessek.RenaultMan írta:Elvileg lesz. Ha jól informált vagyok első körben Március 24-e a megjelölt dátum, de elvileg ez munkanap, így kitudja, hogy hogyan fog változni, illetve fog-e.lili írta: Szia!
Igen ott volt a találkozón az autó:-))
Utólag meg köszi a szavazatot.Ha idén is lesz, és itthon leszek, ott a helyünk:-)
A legutóbbi rövidre sikerült, most remélhetőleg többen leszünk, szervezettebb és tartalmasabb lesz.
Az ötlet mindenesetre dicséretes, szívesen töltöm a délutánom hasonló "franciaautóbolondokkal".
Remélem idén (is) találkozunk, ha máshogy nem is, legalább pár szó erejéig!
- RenaultMan
- Felhasználó

Nem hagytál ki semmit.french-car-fan írta: Szeretnék??? AKAROK MENNI!!!!!!! Az előzőt későn tudtam meg (előte egy nappal), hogy lesz.
Szerintem nagy volt a klikkesedés és rövid volt. Én össz-vissz a szervezővel beszélgettem, egy PUG-os sráccal autómustráltunk aztán benézett a ph1-es RS Clios cimborám, vele meg barátnőjével bandáztunk és ki is merült a téma.
Ellenben sok szép és igényes autó volt kint, a festendfúriusz brigádot viszont nem véleményezem..
Ha valami konkrétabbat tudok majd, szólok!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szeretnék??? AKAROK MENNI!!!!!!! Az előzőt későn tudtam meg (előte egy nappal), hogy lesz.RenaultMan írta:Egyenlőre én is csak ennyit tudok.french-car-fan írta: Erről megkérhetlek, hogy informálj engem is?
Szeretnél jönni ?
- RenaultMan
- Felhasználó

Egyenlőre én is csak ennyit tudok.french-car-fan írta: Erről megkérhetlek, hogy informálj engem is?
Szeretnél jönni ?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Erről megkérhetlek, hogy informálj engem is?RenaultMan írta:Elvileg lesz. Ha jól informált vagyok első körben Március 24-e a megjelölt dátum, de elvileg ez munkanap, így kitudja, hogy hogyan fog változni, illetve fog-e.lili írta: Szia!
Igen ott volt a találkozón az autó:-))
Utólag meg köszi a szavazatot.Ha idén is lesz, és itthon leszek, ott a helyünk:-)
A legutóbbi rövidre sikerült, most remélhetőleg többen leszünk, szervezettebb és tartalmasabb lesz.
Az ötlet mindenesetre dicséretes, szívesen töltöm a délutánom hasonló "franciaautóbolondokkal".
Remélem idén (is) találkozunk, ha máshogy nem is, legalább pár szó erejéig!