küzdelmes volt.FrozenSilverM5 írta:Meg is kerestem az ítéletet, egy élmény lehetett...Labdacs írta:http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/04/16/melyik_a_vilag_legjobb_autoja/
a képet a Polo-ról még én lőttem, ez ugyanis a miénk volt.
[ Kép ]
VW
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: VW
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013 ... bb_autoja/

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
persze, mert ez egy Golf. ennek nem dolga az érzelemkeltés. nagy baj is lenne, ha olyat csinálna.Missa írta:Bennem sem... Olyan tucat autó, mint bármelyik más manapság. Nagyon kevés szép, szívdöglesztő autó van manapság.Stroker írta:Bennem semmit nem indít meg.Labdacs írta:[ Kép ]
Ez is, arra jó, hogy elvigyen A-ból, B-be, lehetőleg gyorsan, takarékosan és legyen biztonságos. Ennyi, ez a dolga.
Emóciókat keltenek bennem a régebbi járgányok, esetlég néhány mai extra vagáns autó.
Őszintén, a mai autóknál még a régi, formailag alacsony igényszintű Ferrari Mondial is jobban megdobogtatja a szívem.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Bennem sem... Olyan tucat autó, mint bármelyik más manapság. Nagyon kevés szép, szívdöglesztő autó van manapság.Stroker írta:Bennem semmit nem indít meg.Labdacs írta:[ Kép ]
Ez is, arra jó, hogy elvigyen A-ból, B-be, lehetőleg gyorsan, takarékosan és legyen biztonságos. Ennyi, ez a dolga.
Emóciókat keltenek bennem a régebbi járgányok, esetlég néhány mai extra vagáns autó.
Őszintén, a mai autóknál még a régi, formailag alacsony igényszintű Ferrari Mondial is jobban megdobogtatja a szívem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez simán mehetett volna az "ismerd fel a képről az autót"-bagabec írta:Aki megtalálja a különbséget az kap egy csokit börzén :D
egyébként van némi különbség. de csak tippelni tudom, hogy a felső a Jetta, az alsó pedig az a valami, amit kint Passat néven nyomnak.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekünk volt az elmúlt 4-5 évben összesen 4 VW-ünk, 3 Polo, meg egy Golf, illetve a Golf még mindig megvan. azt szeretem, de a Polo-kat felgyújtottam volna mindet. nálam elég sokat rontottak a márka megítélésén.