Norev BMW 550i (F10)

Mutasd be saját 1/18-as autóid valamelyikét. Elvártak a nagy felbontású képek és pár mondat az adott modellről.
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Re: Norev BMW 550i (F10)

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

Én sem vagyok nagy umbaus, csak az az offroad első futómű kiáltott az ültetésért :)
Scoobyskull
Felhasználó
Felhasználó
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Scoobyskull »

Na ezek a belepiszkálások ugymondd nekem mindig tök homályosak voltak, mondjuk én ledekkel akartam megszépíteni az egyik modellt de senki sem tudott ebben sem segiteni idáig ugyhogy inkább lemondtam róla :-D
Kép
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Scoobyskull írta:Kicsit nehéz volt megszoknom ezt az új külsőt, de be kell valljam csak pozitív irányba vitték el az arculatot ez talán nekem kicsit visszafogottabb.. a kombi nagyon szép lehet még az életben én is begyűjtök belőle 1 darabot :lol:
Nekem ez az egyik kedvenc új BMW-m, nekem az előzőek is tetszettek. Ha alkalmam van rá, akkor mindig beleülök egybe. Itt van egy jó áron: http://www.vatera.hu/gyujtemeny/makett_ ... 94496.html
Egyébként haragszom a Norev-re nagyon emiatt, lehetett volna sokkal szebb és az első futóművet is meg kell ültetni, a kombin még nem csináltuk meg.
Scoobyskull
Felhasználó
Felhasználó
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Scoobyskull »

Kicsit nehéz volt megszoknom ezt az új külsőt, de be kell valljam csak pozitív irányba vitték el az arculatot ez talán nekem kicsit visszafogottabb.. a kombi nagyon szép lehet még az életben én is begyűjtök belőle 1 darabot :lol:
Kép
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Norev BMW 550i (F10)

Kép
Kép
Kép
Kép
F10 és F11