Solido 1/18 Renault Alpine A110 1800S Rallye

Mutasd be saját 1/18-as autóid valamelyikét. Elvártak a nagy felbontású képek és pár mondat az adott modellről.

Tetszik?

Igen.
6
100%
Nem.
0
0 szavazat
Mint modell igen, de az autó nem.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 6

D.A.C.I.
Felhasználó
Felhasználó
Kapcsolat:

Re: Solido 1/18 Renault Alpine A110 1800S Rallye

Olvasatlan hozzászólás Szerző: D.A.C.I. »

Nagyon szép! Grat. hozzá! Esküszöm a múltkor pont egy ugyan ilyet nézegettem valamelyik német oldalon, nagyon kedvező áron! Az R12 is szép, de ez az igazi. :thumbup:
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Re: Solido 1/18 Renault Alpine A110 1800S Rallye

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Solido 1/18 Renault Alpine A110 1800S Rallye Monte Carlo Limited Edition 1612/3900
Csatolmányok
DSC_0371.jpg
DSC_0371.jpg (169.25 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
DSC_0372.jpg
DSC_0372.jpg (186.24 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
DSC_0373.jpg
DSC_0373.jpg (180.53 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
DSC_0374.jpg
DSC_0374.jpg (185.12 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
DSC_0375.jpg
DSC_0375.jpg (161.93 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
DSC_0376.jpg
DSC_0376.jpg (153.97 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
DSC_0377.jpg
DSC_0377.jpg (194.11 KiB) Megtekintve 2494 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Re: Solido 1/18 Renault Alpine A110 1600S Rally

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Camaro96 »

schumimodells írta:Akkor is állitom,hogy brit cég.
Na, ti meg ezen ne szórakozzatok, legyen akkor brit is, német is, amcsi is, hong-kongi is, azt jóvan... :-D Kellett nekem akkor megszólalni... :mrgreen:
"Money can't buy happiness, but I would rather cry in a Ferrari"

http://ferrarihistory.vsg4.hu
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

Akkor is állitom,hogy brit cég.
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

schumimodells írta:
chilisos írta:
schumimodells írta:Ja igen, az AUTOart brit cég és nem német.
Én úgy tudom nem brit...
http://en.wikipedia.org/wiki/AUTOart
Akkor elég rosszúl tudod. Szerintem,itt valami elirás van.

Kérdez meg egy régi,profi gyűjtőt,példáúl Labdacsot.
Ugyanazt fogja mondani,amit én.
Nem tudom, de én ezt több helyen is olvastam.

Gateway Global, Inc.
16720 Marquardt Avenue
Cerritos CA 90703 USA
phone 562-623-0210
fax 562-623-0211

Gateway Global of Europe GmbH
Postfach 485
D-52005 Aachen, Germany

Gateway Global Limited
3/F, 8 Yip Cheong Street
On Lok Tsuen, Fanling New Territories, Hong Kong

http://www.toynutz.com/mfrs1.html
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Ja Viktor! Tegnap néztem, nem csak a Google Bot látogatja napjában 50-szer az oldalt, hanem már a Yahoo Bot is! :-D

(Amúgy ez az egész dolog miattam robbant ki, amiért álmodoztam egy Kyo, vagy AA verzióról... :lol: :mrgreen:)

frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

chilisos írta:
french-car-fan írta:
Tényleg? :o Na a francba. Mondjuk akkor már megvenném, de továbbra sem nyűgöznek le valamiért :?
Akkor még nem láttál közelről a jelenlegi AUTOart-ok közül egy modellt se :D
Egyre szebb részletek, folyamatosan fejlődik. Pl.: motorháztetőn, csomagtartón szinte már az összes új modelljüknél rendes zsanérok vannak.
De mindegyik AA modell nagyon szép, bármelyik átlag(BMW-kre gondolok) Kyosho modellel felveszi a versenyt...sőt...
Szerintem a 250 GTO az, ami már AA szintű modell a Kyoshotól.
Azok a zsanérok tényleg egész jók :-D
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

De azt is írták valahol, hogy, idézem: "which is originally a German company..." Mindegy, a lényeg az, hogy a németeknek vajmi kevés közük van a dologhoz... :-D

schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

chilisos írta:
Én úgy tudom nem brit...
Akkor elég rosszúl tudod. Szerintem,itt valami elirás van.

Kérdez meg egy régi,profi gyűjtőt,példáúl Labdacsot.
Ugyanazt fogja mondani,amit én.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2011.07.18. 18:17-kor.
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Én úgy tudom nem brit...
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

french-car-fan írta:
Tényleg? :o Na a francba. Mondjuk akkor már megvenném, de továbbra sem nyűgöznek le valamiért :?
Akkor még nem láttál közelről a jelenlegi AUTOart-ok közül egy modellt se :D
Egyre szebb részletek, folyamatosan fejlődik. Pl.: motorháztetőn, csomagtartón szinte már az összes új modelljüknél rendes zsanérok vannak.
De mindegyik AA modell nagyon szép, bármelyik átlag(BMW-kre gondolok) Kyosho modellel felveszi a versenyt...sőt...
Szerintem a 250 GTO az, ami már AA szintű modell a Kyoshotól.
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

french-car-fan írta:

Akkor nézd meg ezt:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Az AUTOart-ot a Gateway cég alapitotta 1998-ban és rögtön két márkanéven jelentek meg a modellek: AUTOart néven a prémium modellek, GATE néven az olcsóbb,buragó kategóriás modellek. Idővel ez az olcsóbb márka kikopott a kinálatból,biztosan nagyobb volt az igény az AA modellekre és úgy döntöttek,hogy inkább erre koncentrálnak. Volt a Gate kinálatában Peugeot 406 Coupe is,ha gondolod,keresek róla képet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2011.07.18. 17:58-kor.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Ja igen, az AUTOart brit cég és nem német.
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

A Toyota Harrier a legelső AUTOart modellek egyike volt,még 1998-ból,ha jól emlékszem. Ma már gyengének számit,a mostani prémium modellekhez képest,de akkoriban ez volt a csúcs.

Az első AUTOart modellek: Toyota Harrier, Lexus GS 300, Toyota Corolla Rally, Lotus Esprit Type 79, Range Rover 1995, Lamborghini Diablo és Doablo Roadster, stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2011.07.18. 17:48-kor.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Rendben :-D
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

french-car-fan írta:
Camaro96 írta:Ezt hogy sikerült így egybe rakni? :-D Na mindegy. Az az EGY AA, amit itt láttál és nem annyira lehet titulálni profi mínőségnek, az valószínüleg megvan már minimum 8 éves modell. Az AA-t 1998-ban alapították, szal 12 éves cégről van szó. Meg lehet nézni mennyit fejlődött a modellgyártás azóta. Ráadásul az a zavaró, hogy egy 4 éves AA szinte tökugyanolyan dobozban van, mint egy 8 éves, szal el lehet mondani a 8 évest 4 évesnek is ránézésre, ismeret nélkül. Visszatérve a mínőségre, van tapasztalatom ebben, leginkább Mattelék munkájában, tessék megnézni az Elite 288 GTO-t. Csúnyán szólva, egy sz@r, a mostaniakhoz képest. De az már nagyon régi modell, amibe azt is bele kell kalkulálni, hogy a még régebbi, közel 10 éves, egyszerű HW-n alapszik. Ez Mattelék rossz szokása volt, hogy a régebbi Foundationöket átpingálták, tettek hozzá egy-két alaktrészt és máris duplaáron akarták eladni. Ilyen az AA-nál nincs. Ott csak 8-12 éves modellek vannak ugyanolyan dobozba csomagolva, mint a 3 évesek. De a tartalmuk mínőségileg nagyságrendekkel jobb, rájuk sem lehet ismerni. És én megértem a német cuccoktól való óckodásod, de az teljesen más. Itt nem lesz olyan probléma, hogy ha hozzáérsz, darabokra törik, esik szét, szervízelni kell (:lol:), vagy ilyesmi. És csak azért ledegradálni egy kíváló modellgyártót, mert az igaziak valamit rendre elcs@sznek, az nem tisztességes dolog... :twisted: Ráadásul ezeket már egyáltalán nem a németek rakják össze, nekik már alig van közük a modellek mínőségéhez. Plusz, ahogy te is mondtad, a legtöbb AA, amit itt láttál, az tetszett mínőségileg. Ha azok tetszettek, akkor az újabbakkal már csak annyi lehet a bajod, hogy marha drágák. Szóval a lényeg az, hogy az AA-tól nem kell óckodnod, pláne, hogy nem is fogsz tőlük venni semmit, viszont akkor cserébe ne nézd le őket, nem érdemlik meg. Ráadásul, a régebbi AA-k, a maguk idejében, olyanok voltak, mint a jelenlegi szeretett Kyoshoid! :-D Minden modellt a maga idejébe kell helyezni, úgy rátekinteni, és a korukból adodó hibáikért nem a fiatalokat büntetni. :-D

Ja és mondom, ott van a CMC, a legjobb modellgyártó, egyszer ha tudod, nézz meg egyet élőben, az állad leesik, a BBR sehol nincs hozzájuk képest. Kétszer inkább egyben vannak a CMC-k és nem is kell attól félned, hogy mindjárt letörsz róla valamit. Igaz, a BBR-eknél sem kell keseregni, de a CMC az jobb. Szerintem. De attól még szeretnék BBR 430-ast, a 375 Plus-ról meg már egyenesen álmodozom, nagyon kéne egy! :mrgreen:

A lényeg, Ne félj a német modellgyártóktól! :-D
Azt nem mondtam, hogy lenézem az AutoArtot. Igaz nem láttam előben kyoshot, csak AA-t. Én azt mondtam, hogy szerintem a Kyosho jobb. Nekem nem valószínű, hogy lesz bármelyik is, mert egy nincs nállunk franica, kettő nincs rá pénzem. Van az AA-nak gyönyörű modellje, de amiket eddig én láttam attól nem estem hasra :-D Innentől kezdve én nem akarok erről vitatkozni :-D Akinek az AA a császár vagy a német autók/cuccok annak tiszteletben tartom az álláspontját.

Na azért nem akartam erről összeveszni, csak tegnap este elég kekeckedő hangulatban voltam, már kihevertem! :-D Úgyhogy bocs, hogyha kiccsit nyersnek tűntem, peace! :mrgreen: Ja és számomra a CMC a király, meg az olasz autók! ;) :lol: :mrgreen: :-D

frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Erősen foglalkoztat ez az autó. Szép nagyon, csak nem tudom mennyi lehet. :?

http://www.youtube.com/watch?v=IGpR_ed5t20&feature=related
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Camaro96 írta:Ezt hogy sikerült így egybe rakni? :-D Na mindegy. Az az EGY AA, amit itt láttál és nem annyira lehet titulálni profi mínőségnek, az valószínüleg megvan már minimum 8 éves modell. Az AA-t 1998-ban alapították, szal 12 éves cégről van szó. Meg lehet nézni mennyit fejlődött a modellgyártás azóta. Ráadásul az a zavaró, hogy egy 4 éves AA szinte tökugyanolyan dobozban van, mint egy 8 éves, szal el lehet mondani a 8 évest 4 évesnek is ránézésre, ismeret nélkül. Visszatérve a mínőségre, van tapasztalatom ebben, leginkább Mattelék munkájában, tessék megnézni az Elite 288 GTO-t. Csúnyán szólva, egy sz@r, a mostaniakhoz képest. De az már nagyon régi modell, amibe azt is bele kell kalkulálni, hogy a még régebbi, közel 10 éves, egyszerű HW-n alapszik. Ez Mattelék rossz szokása volt, hogy a régebbi Foundationöket átpingálták, tettek hozzá egy-két alaktrészt és máris duplaáron akarták eladni. Ilyen az AA-nál nincs. Ott csak 8-12 éves modellek vannak ugyanolyan dobozba csomagolva, mint a 3 évesek. De a tartalmuk mínőségileg nagyságrendekkel jobb, rájuk sem lehet ismerni. És én megértem a német cuccoktól való óckodásod, de az teljesen más. Itt nem lesz olyan probléma, hogy ha hozzáérsz, darabokra törik, esik szét, szervízelni kell (:lol:), vagy ilyesmi. És csak azért ledegradálni egy kíváló modellgyártót, mert az igaziak valamit rendre elcs@sznek, az nem tisztességes dolog... :twisted: Ráadásul ezeket már egyáltalán nem a németek rakják össze, nekik már alig van közük a modellek mínőségéhez. Plusz, ahogy te is mondtad, a legtöbb AA, amit itt láttál, az tetszett mínőségileg. Ha azok tetszettek, akkor az újabbakkal már csak annyi lehet a bajod, hogy marha drágák. Szóval a lényeg az, hogy az AA-tól nem kell óckodnod, pláne, hogy nem is fogsz tőlük venni semmit, viszont akkor cserébe ne nézd le őket, nem érdemlik meg. Ráadásul, a régebbi AA-k, a maguk idejében, olyanok voltak, mint a jelenlegi szeretett Kyoshoid! :-D Minden modellt a maga idejébe kell helyezni, úgy rátekinteni, és a korukból adodó hibáikért nem a fiatalokat büntetni. :-D

Ja és mondom, ott van a CMC, a legjobb modellgyártó, egyszer ha tudod, nézz meg egyet élőben, az állad leesik, a BBR sehol nincs hozzájuk képest. Kétszer inkább egyben vannak a CMC-k és nem is kell attól félned, hogy mindjárt letörsz róla valamit. Igaz, a BBR-eknél sem kell keseregni, de a CMC az jobb. Szerintem. De attól még szeretnék BBR 430-ast, a 375 Plus-ról meg már egyenesen álmodozom, nagyon kéne egy! :mrgreen:

A lényeg, Ne félj a német modellgyártóktól! :-D
Azt nem mondtam, hogy lenézem az AutoArtot. Igaz nem láttam előben kyoshot, csak AA-t. Én azt mondtam, hogy szerintem a Kyosho jobb. Nekem nem valószínű, hogy lesz bármelyik is, mert egy nincs nállunk franica, kettő nincs rá pénzem. Van az AA-nak gyönyörű modellje, de amiket eddig én láttam attól nem estem hasra :-D Innentől kezdve én nem akarok erről vitatkozni :-D Akinek az AA a császár vagy a német autók/cuccok annak tiszteletben tartom az álláspontját.
Válasz küldése