király.Missa írta:Aha, azt annak idején, amikor nyitott polcon volt, az irattartóknál vastagabb fóliából kreáltam. Csak, hogy kevésbé porosodjon.Labdacs írta:az oldalablak utólagos tuning?Missa írta:Találtam még egy Guiloyt az ágyneműtartóban.
Van már vagy 20 éves a (modell) konstrukció. Nam az a mai részletesség, de azért nem olyan rossz. Bburago-Maisto időszakban, ez inkább prémium volt. Szerintem.
Guiloy klub
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Guiloy klub
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Aha, azt annak idején, amikor nyitott polcon volt, az irattartóknál vastagabb fóliából kreáltam. Csak, hogy kevésbé porosodjon.Labdacs írta:az oldalablak utólagos tuning?Missa írta:Találtam még egy Guiloyt az ágyneműtartóban.
Van már vagy 20 éves a (modell) konstrukció. Nam az a mai részletesség, de azért nem olyan rossz. Bburago-Maisto időszakban, ez inkább prémium volt. Szerintem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az oldalablak utólagos tuning?Missa írta:Találtam még egy Guiloyt az ágyneműtartóban.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Találtam még egy Guiloyt az ágyneműtartóban. 
Van már vagy 20 éves a (modell) konstrukció. Nem az a mai részletesség, de azért nem olyan rossz. Bburago-Maisto időszakban, ez inkább prémium volt. Szerintem.
Van már vagy 20 éves a (modell) konstrukció. Nem az a mai részletesség, de azért nem olyan rossz. Bburago-Maisto időszakban, ez inkább prémium volt. Szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Missa 2014.06.11. 20:16-kor.
Ugyan már eladtam őket, de tessék 
- Csatolmányok
-
- 1964 Ferrari 250 GTO_Guiloy_06.JPG (116.03 KiB) Megtekintve 4365 alkalommal
-
- 1964 Ferrari 250 GTO_Guiloy_07.JPG (102.88 KiB) Megtekintve 4365 alkalommal
-
- 1964 Ferrari 250 GTO_Guiloy_08.JPG (85.34 KiB) Megtekintve 4365 alkalommal
-
- Guiloy_Ferrari Mythos_&_Mercedes C-111_01.jpg (103.02 KiB) Megtekintve 4365 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Guiloy klub
Azt hiszem ez már egy nem létező gyártó.
Sok Ferrarijukról nem tudok. Csinálták a 1964-es Ferrari GTO-t pár szín változatban. Ezt ugyan sosem értettem, hogy miért. Én úgy tudtam, a '64-es GTO-ból csak 3 db készült. Persze készült egy csomó replika is. talán azokat is "megmodellezték"?
A másik érdekes Ferrarijuk a Mythos. Ez is készült 4-5 színváltozatban, ami még érdekesebb. A Mythos-ból ugyanis 1989-ben 1+1 darab készült... Egy működő képes, Testarossa alapokon és egy úgy nevezett "mock up" 1:1-es modell.
Minden esetre Guiloy csinált még néhány 1:18 méretarányú modellt, Mercedes-t, McLaren-t, Aston Martin-t. Szóval akinek van, tegye ide a képét.
Sok Ferrarijukról nem tudok. Csinálták a 1964-es Ferrari GTO-t pár szín változatban. Ezt ugyan sosem értettem, hogy miért. Én úgy tudtam, a '64-es GTO-ból csak 3 db készült. Persze készült egy csomó replika is. talán azokat is "megmodellezték"?
A másik érdekes Ferrarijuk a Mythos. Ez is készült 4-5 színváltozatban, ami még érdekesebb. A Mythos-ból ugyanis 1989-ben 1+1 darab készült... Egy működő képes, Testarossa alapokon és egy úgy nevezett "mock up" 1:1-es modell.
Minden esetre Guiloy csinált még néhány 1:18 méretarányú modellt, Mercedes-t, McLaren-t, Aston Martin-t. Szóval akinek van, tegye ide a képét.