- 288gto.JPG (49.84 KiB) Megtekintve 5913 alkalommal
Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
Rendben.Labdacs írta:az ára jó, de most lenne vonzóbb modell is.schumimodells írta:Amig nem foglalja le más. Egyenlőre még nem érkezett meg a sráchoz, kb. egy hét múlva fogja megkapni.Labdacs írta:meddig kell döntenem? elolvastam újra a blogomon a bemutatóját, és picit elment tőle a kedvem, meg az a baj, hogy várom a 22-i börzét, ahol elvileg vár rám pár cucc.schumimodells írta:140 szállitással.Labdacs írta:mennyi lenne?schumimodells írta:
Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az ára jó, de most lenne vonzóbb modell is.schumimodells írta:Amig nem foglalja le más. Egyenlőre még nem érkezett meg a sráchoz, kb. egy hét múlva fogja megkapni.Labdacs írta:meddig kell döntenem? elolvastam újra a blogomon a bemutatóját, és picit elment tőle a kedvem, meg az a baj, hogy várom a 22-i börzét, ahol elvileg vár rám pár cucc.schumimodells írta:140 szállitással.Labdacs írta:mennyi lenne?schumimodells írta:
Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Amig nem foglalja le más. Egyenlőre még nem érkezett meg a sráchoz, kb. egy hét múlva fogja megkapni.Labdacs írta:meddig kell döntenem? elolvastam újra a blogomon a bemutatóját, és picit elment tőle a kedvem, meg az a baj, hogy várom a 22-i börzét, ahol elvileg vár rám pár cucc.schumimodells írta:140 szállitással.Labdacs írta:mennyi lenne?schumimodells írta:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
meddig kell döntenem? elolvastam újra a blogomon a bemutatóját, és picit elment tőle a kedvem, meg az a baj, hogy várom a 22-i börzét, ahol elvileg vár rám pár cucc.schumimodells írta:140 szállitással.Labdacs írta:mennyi lenne?schumimodells írta:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
140 szállitással.Labdacs írta:mennyi lenne?schumimodells írta:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
pontosan nem tudom, volt neki egy csomó régebbi ehhez hasonló ritkaságú HW gépe. semmi hű de különleges, de mégsem piros Elite 308 GTB.Camaro96 írta:mi volt még a többi lehetséges jelölt?Labdacs írta:köszi. igazság szerint ha nem lettem volna Erdélyben a hétvégén, lettek volna testvérei is, de nem voltam gépközelben amikor lejártak, ezért csak ez az egy jött, amire licitet tettem, hogy jöjjön az értesítő.Camaro96 írta:annyit megér!Labdacs írta:véletlenül nyertem egy ilyet az ebay-en 5 euróért...
[ Kép ]grat hozzá előre is.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mennyi lenne?schumimodells írta:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
mi volt még a többi lehetséges jelölt?Labdacs írta:köszi. igazság szerint ha nem lettem volna Erdélyben a hétvégén, lettek volna testvérei is, de nem voltam gépközelben amikor lejártak, ezért csak ez az egy jött, amire licitet tettem, hogy jöjjön az értesítő.Camaro96 írta:annyit megér!Labdacs írta:véletlenül nyertem egy ilyet az ebay-en 5 euróért...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
köszi. igazság szerint ha nem lettem volna Erdélyben a hétvégén, lettek volna testvérei is, de nem voltam gépközelben amikor lejártak, ezért csak ez az egy jött, amire licitet tettem, hogy jöjjön az értesítő.Camaro96 írta:annyit megér!Labdacs írta:véletlenül nyertem egy ilyet az ebay-en 5 euróért...
Hát amit vettem Super Elite az biztos, de ami a képen van arról már nem vagyok meggyőződve...Labdacs írta:ez?
Amúgy előre is grat az F50-hez, szinte ingyen volt, bár ha még posta is jön hozzá akkor azért annyira nem
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
annyit megér!Labdacs írta:véletlenül nyertem egy ilyet az ebay-en 5 euróért...
[ Kép ]
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
azt nem tudom, hogy a képen az-e, de azt igen, hogy mit vett...Labdacs írta:ez?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
véletlenül nyertem egy ilyet az ebay-en 5 euróért...

Hamarosan lesz egy ilyenem:

- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
+1Camaro96 írta: 0 darab + 0 előrendelt. XD![]()
![]()
![]()
![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azt nem én vettem, nem is az én ötletem volt, így ha azt vesszük az Apáé, csak nálam van a legvédettebb helyen. XDFrozenSilverM5 írta:Az a Skyline akkor mi?Camaro96 írta:ez csak egy válasz egy ki nem mondott kérdésre olyan módon ahogy Dani írta, a lényege, hogy nincs és nem is lesz francia autóm.french-car-fan írta:Ezt most nem értem. Daniét felfogtam egy kis gondolkodás után és jogos, de ez valahogy nem akar összeállni XD Ha kifejtenéd az jó lenne, Danival izgatottam várjuk az eredménytCamaro96 írta:0 darab + 0 előrendelt. XDFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.![]()
![]()
![]()
![]()
(nomeg persze se német, se angol, se japán, se semmi olaszon kívül. XD)
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
TévedésFrozenSilverM5 írta:Az a Skyline akkor mi?Camaro96 írta:ez csak egy válasz egy ki nem mondott kérdésre olyan módon ahogy Dani írta, a lényege, hogy nincs és nem is lesz francia autóm.french-car-fan írta:Ezt most nem értem. Daniét felfogtam egy kis gondolkodás után és jogos, de ez valahogy nem akar összeállni XD Ha kifejtenéd az jó lenne, Danival izgatottam várjuk az eredménytCamaro96 írta:0 darab + 0 előrendelt. XDFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.![]()
![]()
![]()
![]()
(nomeg persze se német, se angol, se japán, se semmi olaszon kívül. XD)
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu