Az a Skyline akkor mi?Camaro96 írta:ez csak egy válasz egy ki nem mondott kérdésre olyan módon ahogy Dani írta, a lényege, hogy nincs és nem is lesz francia autóm.french-car-fan írta:Ezt most nem értem. Daniét felfogtam egy kis gondolkodás után és jogos, de ez valahogy nem akar összeállni XD Ha kifejtenéd az jó lenne, Danival izgatottam várjuk az eredménytCamaro96 írta:0 darab + 0 előrendelt. XDFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.![]()
![]()
![]()
![]()
(nomeg persze se német, se angol, se japán, se semmi olaszon kívül. XD)
Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ez csak egy válasz egy ki nem mondott kérdésre olyan módon ahogy Dani írta, a lényege, hogy nincs és nem is lesz francia autóm.french-car-fan írta:Ezt most nem értem. Daniét felfogtam egy kis gondolkodás után és jogos, de ez valahogy nem akar összeállni XD Ha kifejtenéd az jó lenne, Danival izgatottam várjuk az eredménytCamaro96 írta:0 darab + 0 előrendelt. XDFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.![]()
![]()
![]()
![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ezt most nem értem. Daniét felfogtam egy kis gondolkodás után és jogos, de ez valahogy nem akar összeállni XD Ha kifejtenéd az jó lenne, Danival izgatottam várjuk az eredménytCamaro96 írta:0 darab + 0 előrendelt. XDFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.![]()
![]()
![]()
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
0 darab + 0 előrendelt. XDFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszönöm!schumimodells írta:Szép jószág.Előre is grat hozzá.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Inkább ötszörös.french-car-fan írta:Tudom, összesítésben vagy négyszeresen verszschumimodells írta:Nem rossz, bár nekem más sorozataim is vannak.french-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
XD Van benne valamiFrozenSilverM5 írta:2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
2 darab + 1 előrendeltfrench-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Tudom, összesítésben vagy négyszeresen verszschumimodells írta:Nem rossz, bár nekem más sorozataim is vannak.french-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem rossz, bár nekem más sorozataim is vannak.french-car-fan írta:Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Az érkező Clioval 78, színtiszta Francia gépezetschumimodells írta:70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
70 darab, plusz kettő, amelyek hamarosan érkeznek. Már biztosan leelőztél.french-car-fan írta:Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Már rég beszéltük, hogy mi az állás franciák terén!?schumimodells írta:Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Áááááá, dehogy.french-car-fan írta:Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Belendültél te isschumimodells írta:Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek. Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Úgy néz ki, hogy ezek is meglesznek.
Labdcs, szólj ha kell a piros SWB, mert akkor átengedem neked, és én ezt az ezüstöt veszem meg.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép jószág.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én is azt mondtam volna, ha lett volna pénzem...XDFrozenSilverM5 írta:Mondtam én börzén, hogy kell neked egy ilyen
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mondtam én börzén, hogy kell neked egy ilyen
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
No, mostmár biztos. Szerdán lesz egy ilyenem: