Én is szeretném megosztani a tapasztalataim. Én Zalaegerszegen a Wolfpack 2010 és 2011 évi makett találkozó és versenyen voltam kiállító a filmes kocsikkal. Én csak kiállítóként és kuriózumként mentem a diecast vasakkal a műanyag modellek közé. A rendező nagyon rendes és korrekt volt. Én kerestem meg az ötlettel, hogy kiállítanék. Természetesen azonnal igent mondott rá, és örült a lehetőségnek. Kitaláltuk, hogy lesz egy játék. Mivel minden autó mellé kiraktam fotón a film moziplakátját, vagy a szereplőről és az autóról egy közös fotót és a modellek elé egy azonosító névtáblát is (autó pontos típusa, kor, filmcím). 5 autó el volt különítve amihez nem volt se fotó, se névtábla. Egy tippelési lapon megtippelhették a látogatók, hogy az öt modellautó eredetije melyik filmekben szerepelt. Nagyágyúként hatott az emberekre és nagyon sokan játszottak. Persze kis segítséget adtam azoknak akiket tényleg érdekelt a dolog és próbáltak tőlem segítséget kérni ha egy film nem ugrott be nekik.
Én ezért is szerettem volna kiállítani, hogy az emberek fantáziáját felmérjem, mennyire varázsolja el őket ez a téma, mennyire látnak benne fantáziát. Mondanom sem kell, kicsik és nagyok egyaránt találgatták a filmeket, és sorra emlegették fel a filmes élményeket.
Volt több olyan érdeklődő akinek az asztalról kivettem az általuk érdeklődött modellt, és részletesen megmutattam nekik. A legsikeresebb modellek az alábbiak voltak: Knight Rider Pontiac, Batmobile, Bumble Bee Camaro, Genral Lee, Eleanor Shelby GT500, Batmobiles.
Érdekes mód nagyon sok hölgynek is tetszettek a modellek.
A be-ki-be-ki dobozolás tényleg fárasztó. Én is attól féltem, nehogy megsérüljenek a modellek, de 'hál istennek nem volt gond, csak sok macera a dobozolással. Amelyiknek műanyag talpas doboza volt, azoknak nem csavaroztam le a talpát csak kihúztam a dobozból, így sokkal gyorsabb volt. Az autó amivel szállítottam őket csurig volt. Mint egy bazáros kocsi, pedig a hátsó ülések is le voltak döntve. Kb 70-80 modellt állítottam ki amiből csupán 10-nek nem volt doboza. Idén is mentem volna, csak közben volt egy költözésem és elég messze kerültem Zalaegerszegtől, így már nem tudtam menni, pedig a szervező meg is keresett idén. Mindketten sajnáltuk a dolgot, pedig már hagyomány szaga lett volna a dolognak. Egy napot voltam, és végig a modellek mellett voltam, vagy a párom őrizte őket mikor kajálni mentem. Volt olyan paraszt aki nyúlt feléjük, na nekik elmagyaráztam mi a helyzet. Volt aki egyből megértette, volt aki bedurcizott. Olyan is volt aki megkérdezte h fotózni szabad-e őket. A gyerekek viszont nagyon neveletlenek manapság. Persze gyerekek, meg minden, de engem arra neveltek a szüleim, h ami nem az enyém ahhoz ne nyúlkáljak. Ezeknek meg lehetett beszélni. Még a szülei sem foglalkoztak velük, ebben az esetben átvettem a gyereknevelés eszközét. Volt olyan szülő akinek meg is mondtam h ha lehet ne vigye a gyerekét kiállításokra. Persze volt aki sértődött, volt aki szánta bánta. Bár nekem nem volt vitrin, de a kiállító asztalt székekkel és kifeszített kötéllel próbáltuk izolálni, de volt akinek ez sem jelentett volna akadályt ha nem vagyok ott őrizni őket.
A makettesek pedig nagyon korrekt és komoly társaság. Sok ismerőst szereztem onnan, és nagyon jól éreztem magam. Részemről egy élmény volt a két kiállítás. Nyüggel járt ugyan, de tényleg élveztem az embereknek megmutatni a féltett kis gyűjteményem. Sokan mondták, h nem is hallottak olyanról h valaki csak filmes kocsikat gyűjt, és h mekkora jó dolog.
Nade akkor beszéljenek a továbbiakban a képek.(Jah, és az egyik fotón pont a Batmobile Thumblert taglalom a Batman fanatikus látogatóknak, őket tényleg elvarázsolta a három Batmobile