Ne vedd magadra! Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.Labdacs írta:van aki meg elkurvázná, más elmenne belőle egy párizsi hétvégére... nekem ez a hobbim, a csapatósozásból rég kinőttem.. ezt az asszony is jobban tolerálja.Stroker írta:Legyen akármennyire szépen kidolgozott, ennyi pénzért inkább 1:1-es csapatós autót vennék. Benzinre is maradna pénzem. Néhány telitankra.Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
Mondjuk, nem buragói az ára...
Modelissimo
Re: Modelissimo
Being automotivated is not a crime.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Drukkolok neked.Labdacs írta:az az egyik tényező, igen. a másik, hogy limitált szegényke, és ahol hozzá tudok jutni normális áron, ott nem biztos, hogy jut belőle nekem.schumimodells írta:Legfőképp a pénztől,ugye?Labdacs írta:még nem tudom, szeretném, de több dologtól is függ.schumimodells írta:Veszed?Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
Mondjuk, nem buragói az ára...![]()
Sokan vagyunk igy.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
van aki meg elkurvázná, más elmenne belőle egy párizsi hétvégére... nekem ez a hobbim, a csapatósozásból rég kinőttem.. ezt az asszony is jobban tolerálja.Stroker írta:Legyen akármennyire szépen kidolgozott, ennyi pénzért inkább 1:1-es csapatós autót vennék. Benzinre is maradna pénzem. Néhány telitankra.Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az az egyik tényező, igen. a másik, hogy limitált szegényke, és ahol hozzá tudok jutni normális áron, ott nem biztos, hogy jut belőle nekem.schumimodells írta:Legfőképp a pénztől,ugye?Labdacs írta:még nem tudom, szeretném, de több dologtól is függ.schumimodells írta:Veszed?Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
Mondjuk, nem buragói az ára...![]()
Sokan vagyunk igy.
Legyen akármennyire szépen kidolgozott, ennyi pénzért inkább 1:1-es csapatós autót vennék. Benzinre is maradna pénzem. Néhány telitankra.Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
Being automotivated is not a crime.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Legfőképp a pénztől,ugye?Labdacs írta:még nem tudom, szeretném, de több dologtól is függ.schumimodells írta:Veszed?Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
Sokan vagyunk igy.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
még nem tudom, szeretném, de több dologtól is függ.schumimodells írta:Veszed?Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Veszed?Labdacs írta:nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ez jó nagy vas lehet ...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nagyjából ez az ár lett előrejelezve.schumimodells írta:Labdacsnak.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacsnak.
- Csatolmányok
-
- 50076.jpg (72.44 KiB) Megtekintve 4004 alkalommal
-
- 50076R.jpg (70.77 KiB) Megtekintve 4004 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen,egytizennyolcas.Camaro96 írta:legalább 1/18? XDschumimodells írta:120 euro![]()
![]()
Apopó, hamár közös rendelősdiről esett szó, karácsony tájékán esetleg egy közös Modelissimós Big Pakk?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
legalább 1/18? XDschumimodells írta:120 euro
Apopó, hamár közös rendelősdiről esett szó, karácsony tájékán esetleg egy közös Modelissimós Big Pakk?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
120 euro
- Csatolmányok
-
- 49756.jpg (40.79 KiB) Megtekintve 4010 alkalommal
-
- 49756R.jpg (39.48 KiB) Megtekintve 4010 alkalommal
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:ez benne a jó is ám... én rendeltem onnan már 20 modellt is egyszerre, 26 euróért. próbálj meg a magyar királyi postával 20 modellt Németországba küldeni.Camaro96 írta:Best of all...
... lenne, ha nem lenne ez a 26 eurós postaköltség, akár egy modell, akár tíz esetén.
http://www.modelissimo.de/?Ident=1298306821&Sprache=1
De ettől függetlenül tényleg szuper!
egyébként a cégről elég sok személyes tapasztalatom van, kb 2007 óta rendelek tőlük, volt olyan év, hogy heti rendszerességgel jött a csomag, év végén kaptam is tőlük bonbont, meg karácsonyi üdvözlőlapot. Guido Müllernek hívják (vagy hívták) a kapcsolattartómat. anno ég nem volt összhangban az oldalon levő kínálat a valós raktárkészlettel, ezért a rendelés után majdnem mindig kellett vele picit leveleznem.
ami a webes modellküldő cégek rákfenéje, az itt is előfordult: a hibás modell. egy bizonyos mennyiségű rendelés után nagyon korrektek voltak, általában a felajánlott kompenzáció arányban állt a sérüléssel. volt, hogy 5 eurót adtak, volt, hogy új modellt.
alapvetően nagyon jó kis cég, mindenkinek ajánlom.
igen, el is felejtettem, hogy mekkora mennyiségre is igaz ez a ptk...
ami a hányós szmájlit illeti, ilyen van csak, de ez nem felel meg a célnak...XD
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez benne a jó is ám... én rendeltem onnan már 20 modellt is egyszerre, 26 euróért. próbálj meg a magyar királyi postával 20 modellt Németországba küldeni.Camaro96 írta:Best of all...
... lenne, ha nem lenne ez a 26 eurós postaköltség, akár egy modell, akár tíz esetén.
http://www.modelissimo.de/?Ident=1298306821&Sprache=1
De ettől függetlenül tényleg szuper!
egyébként a cégről elég sok személyes tapasztalatom van, kb 2007 óta rendelek tőlük, volt olyan év, hogy heti rendszerességgel jött a csomag, év végén kaptam is tőlük bonbont, meg karácsonyi üdvözlőlapot. Guido Müllernek hívják (vagy hívták) a kapcsolattartómat. anno ég nem volt összhangban az oldalon levő kínálat a valós raktárkészlettel, ezért a rendelés után majdnem mindig kellett vele picit leveleznem.
ami a webes modellküldő cégek rákfenéje, az itt is előfordult: a hibás modell. egy bizonyos mennyiségű rendelés után nagyon korrektek voltak, általában a felajánlott kompenzáció arányban állt a sérüléssel. volt, hogy 5 eurót adtak, volt, hogy új modellt.
alapvetően nagyon jó kis cég, mindenkinek ajánlom.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Guiloy Ferrari a Modellissimón.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Guiloy Ferrari a Modellissimón.
- Csatolmányok
-
- 49425.jpg (52.19 KiB) Megtekintve 3983 alkalommal
-
- 49426.jpg (54.24 KiB) Megtekintve 3983 alkalommal
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én már rengeteg mindent kinéztem náluk ami kéne és akciós, erre a legtöbbet nem ott vettem meg... Na ezt rakd össze!SepangbronzeM5 írta:Jó hely, főleg ha sokan rendelünk és éppen akciós az, amit szeretnék. A posta drága, főleg, ha az ökörje csak két csomagba tudja belepaszírozni, amit rendeltél.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jó hely, főleg ha sokan rendelünk és éppen akciós az, amit szeretnék. A posta drága, főleg, ha az ökörje csak két csomagba tudja belepaszírozni, amit rendeltél.