Olasz autók
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Olasz autók
Nekem csak egyre hosszab és hosszab a listám, de nem igazán tudom törleszteni...nagyon átgondolom magamban mindig, hogy most melyik is kell és felállítok egy sorrendet...Labdacs írta:
már rég elit hobbi ez sajnos. hosszú évek alatt elértem, hogy típusra meglegyen az összes Ferrari, amit kiadtak 1:18-ban fémből. ha most ezt akarnám tartani, évente százezres nagyságrendet költhetnék modellekre. ha minden megvennék, ami megjelenik, és tetszik, simán kijönne a millió is.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
már rég elit hobbi ez sajnos. hosszú évek alatt elértem, hogy típusra meglegyen az összes Ferrari, amit kiadtak 1:18-ban fémből. ha most ezt akarnám tartani, évente százezres nagyságrendet költhetnék modellekre. ha minden megvennék, ami megjelenik, és tetszik, simán kijönne a millió is.chilisos írta: Legyen az a végkövetkeztetés, hogy minden egyre drágább és ez nagyon nem lesz jó így...lassan ez is 'elit' hobbi lesz, ha így halad tovább...
Kíváncsi vagyok meddig tudnak elmenni, hogy még ne essen vissza nagyon a kereslet a termékeik iránt(annyira, hogy még pluszban legyenek...)...
Már most elithobbi a Bburago, Maisto, Solido szint felett, ha rendszeresen gyarapítod a gyűjteményedet.chilisos írta: Legyen az a végkövetkeztetés, hogy minden egyre drágább és ez nagyon nem lesz jó így...lassan ez is 'elit' hobbi lesz, ha így halad tovább...
Kíváncsi vagyok meddig tudnak elmenni, hogy még ne essen vissza nagyon a kereslet a termékeik iránt(annyira, hogy még pluszban legyenek...)...
Being automotivated is not a crime.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Legyen az a végkövetkeztetés, hogy minden egyre drágább és ez nagyon nem lesz jó így...lassan ez is 'elit' hobbi lesz, ha így halad tovább...Labdacs írta:nem-e? dehát ezt makogom egy fél éve már a blogomon, amikor az emberek jönnek, hogy miért drágult meg minden modell.chilisos írta: A többi gyártó, akik szintén Kínában vannak, nem emeltek árat ilyen drasztikusan...mondjuk az is igaz, hogy azok meg nincsenek teljesen egy szinten az AA-val...
nézd meg, mennyibe kerül majd a CMC 250 SWB California. bőven 300 euró fölé lövik...
vagy a Renntransporter? 4-500 eurós árról suttogtak, most kijött 640 euróért.
de hogy ne rugaszkodjunk el a talajtól, egy Bburago nem véletlenül kerül egy játékboltban 9.9000 forintba.
ha pedig a saját talajomon maradok, pár éve egy átlag Elite modell induló ára 75 euró volt, aztán tolták őket akcióban 50-ért. az újak 100-ról indulnak majd.
mindezek az árak 300-310 forintos eurónál...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem-e? dehát ezt makogom egy fél éve már a blogomon, amikor az emberek jönnek, hogy miért drágult meg minden modell.chilisos írta: A többi gyártó, akik szintén Kínában vannak, nem emeltek árat ilyen drasztikusan...mondjuk az is igaz, hogy azok meg nincsenek teljesen egy szinten az AA-val...
nézd meg, mennyibe kerül majd a CMC 250 SWB California. bőven 300 euró fölé lövik...
vagy a Renntransporter? 4-500 eurós árról suttogtak, most kijött 640 euróért.
de hogy ne rugaszkodjunk el a talajtól, egy Bburago nem véletlenül kerül egy játékboltban 9.9000 forintba.
ha pedig a saját talajomon maradok, pár éve egy átlag Elite modell induló ára 75 euró volt, aztán tolták őket akcióban 50-ért. az újak 100-ról indulnak majd.
mindezek az árak 300-310 forintos eurónál...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Most, hogy az AA megint közzé tett egy cikket, nem tudom mi lesz...a legalapabb AA is kb 150-160$...Ez már azért durva. A többi gyártó, akik szintén Kínában vannak, nem emeltek árat ilyen drasztikusan...mondjuk az is igaz, hogy azok meg nincsenek teljesen egy szinten az AA-val...NARDI írta:És igen, egy ilyet is bírnék.chilisos írta:[ Kép ]
Azon kevés modellek egyike (SV), amelyiket az összes kapható színváltozatában beszereznék ha tehetném.
(Ilyen még egyébként az ELITE Ferrari 458 Italia)
Persze ez egyáltalán nem reális, tekintve, hogy 2012 következikha értitek mire gondolok.
Na de legalább egyet biztosan összeharácsolok valahogy.![]()
És igen, egy ilyet is bírnék.chilisos írta:[ Kép ]
Azon kevés modellek egyike (SV), amelyiket az összes kapható színváltozatában beszereznék ha tehetném.
(Ilyen még egyébként az ELITE Ferrari 458 Italia)
Persze ez egyáltalán nem reális, tekintve, hogy 2012 következik
Na de legalább egyet biztosan összeharácsolok valahogy.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én előbb egy kék SV-t szeretnék:)NARDI írta:Akármilyen is az a zöld, én alighanem beszerzek egyet jövőre.
Bár a korábbi Murci felnije nekem jobban tetszett, ennél viszont hatalmas optikai javulást jelent az oldalablakok megléte.
Egyébként szerintem csak túl van világítva a modell, azért ilyen csalóka a színe.
Részemről:
A megvilágításon is sok múlik, a zöld meg a kék SV is teljesen máshogy mutat a nem AA-s képeken.
Akármilyen is az a zöld, én alighanem beszerzek egyet jövőre.
Bár a korábbi Murci felnije nekem jobban tetszett, ennél viszont hatalmas optikai javulást jelent az oldalablakok megléte.
Egyébként szerintem csak túl van világítva a modell, azért ilyen csalóka a színe.
Részemről:
- Csatolmányok
-
- Like.jpg (53.36 KiB) Megtekintve 3159 alkalommal
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
A zöld nem tűnik nekem verde Ithaca-nak
Úgyhogy a fekete kéne.
LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (NERO ALDEBARAN/BLACK) 2006

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (VERDE ITHACA/GREEN)

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (ARANCIO ATLAS/ORANGE) 2006

Úgyhogy a fekete kéne.
LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (NERO ALDEBARAN/BLACK) 2006

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (VERDE ITHACA/GREEN)

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (ARANCIO ATLAS/ORANGE) 2006

- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az. Totip-ből lett átalakítva.Labdacs írta:átfestett HW elite, így ránézésre.Missa írta:Ez szép, de milyen gyártmány?chilisos írta:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
átfestett HW elite, így ránézésre.Missa írta:Ez szép, de milyen gyártmány?chilisos írta:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez szép, de milyen gyártmány?chilisos írta:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ez elég hülyén néz ki azzal a bazi nagy légterelővel, tudom, hogy tesztelések meg miegymás, de azért akkor is, ez már túl ment a szemnek elfogadható magassági határon...

http://www.littlebolide.com/ferrari-140 ... 41034.html
http://www.littlebolide.com/ferrari-140 ... 41034.html
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Tényleg nagyobb a HW Elite kereke a kelleténél?
http://www.youtube.com/watch?v=kIccqq3rDN0&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=kIccqq3rDN0&feature=player_embedded#!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen.Camaro96 írta:
mármint kifejezetten BBR mínőségben? mer' végülis Elite az lesz, mégha annyira nem is fogunk hasra esni tőle...