Aha.Specti írta:Piniuli, Brassóból ...schumimodells írta:Ki az?Specti írta:Ma meglátogattam az egyik fórumos kollegát, aki részt vett a román DeA sorozat előkészítésében …schumimodells írta:Hol láttad őket?Specti írta:Én ma élőbe láthattam mind a két modellt, nagyon klasszak … Egyébként a DeA az 1310-es Daciának is új matricát készített (tehát nem az fog megjelenni mint a magyar vagy lengyel sorozatban).
Nem mondta,hogy milyen modellek várhatóak még?
Retroautó hírek
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Retroautó hírek
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Piniuli, Brassóból ...schumimodells írta:Ki az?Specti írta:Ma meglátogattam az egyik fórumos kollegát, aki részt vett a román DeA sorozat előkészítésében …schumimodells írta:Hol láttad őket?Specti írta:Én ma élőbe láthattam mind a két modellt, nagyon klasszak … Egyébként a DeA az 1310-es Daciának is új matricát készített (tehát nem az fog megjelenni mint a magyar vagy lengyel sorozatban).
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ki az?Specti írta:Ma meglátogattam az egyik fórumos kollegát, aki részt vett a román DeA sorozat előkészítésében …schumimodells írta:Hol láttad őket?Specti írta:Én ma élőbe láthattam mind a két modellt, nagyon klasszak … Egyébként a DeA az 1310-es Daciának is új matricát készített (tehát nem az fog megjelenni mint a magyar vagy lengyel sorozatban).
Nem is dicsekszel,hogy új modelled van.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ma meglátogattam az egyik fórumos kollegát, aki részt vett a román DeA sorozat előkészítésében …schumimodells írta:Hol láttad őket?Specti írta:Én ma élőbe láthattam mind a két modellt, nagyon klasszak … Egyébként a DeA az 1310-es Daciának is új matricát készített (tehát nem az fog megjelenni mint a magyar vagy lengyel sorozatban).
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hol láttad őket?Specti írta:Én ma élőbe láthattam mind a két modellt, nagyon klasszak … Egyébként a DeA az 1310-es Daciának is új matricát készített (tehát nem az fog megjelenni mint a magyar vagy lengyel sorozatban).
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Én ma élőbe láthattam mind a két modellt, nagyon klasszak … Egyébként a DeA az 1310-es Daciának is új matricát készített (tehát nem az fog megjelenni mint a magyar vagy lengyel sorozatban).
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Remélem,hogy lesz zsém,amikor kijön a Pick up Dacia.
Ez az 1100-as is kellene,de most nem tudom megvenni,mert sok 1/18-as modell beszerzés lebonyolitásának az esete jött össze mostan.
Ez az 1100-as is kellene,de most nem tudom megvenni,mert sok 1/18-as modell beszerzés lebonyolitásának az esete jött össze mostan.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Úgy nézz ki, hogy a román sorozatban a 8. szám a Zis 110 lesz …

A 9. meg a Dacia Pick Up …

A 9. meg a Dacia Pick Up …

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Specti 2011.11.24. 22:14-kor.
Nah megkaptam a Dacia 1100et meg a Volgat,nagyon klasszak,a Volga igazán szépen van kidolgozva,Dacia is szép,csak lehetett volna inkább kék.De igy is jó.Később képek.

Nah megkaptam a Dacia 1100et meg a Volgat,nagyon klasszak,a Volga igazán szépen van kidolgozva,Dacia is szép,csak lehetett volna inkább kék.De igy is jó.Később képek.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Valószinüleg hétfőn meg kell kapjad, látod, van aki már megkapta.Benci írta:De gondolom Vasárnap nem szállitanak,szóval akkor én ha minden jól megy hétfőn kapom meg?schumimodells írta:Épp most akartam betenni ezeket a képeket,de egyet kihagytál,úgyhogy beteszem én.
De gondolom Vasárnap nem szállitanak,szóval akkor én ha minden jól megy hétfőn kapom meg?schumimodells írta:Épp most akartam betenni ezeket a képeket,de egyet kihagytál,úgyhogy beteszem én.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Épp most akartam betenni ezeket a képeket,de egyet kihagytál,úgyhogy beteszem én. 
- Csatolmányok
-
- 11002kf.jpg (258.64 KiB) Megtekintve 7308 alkalommal
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Az előfizetőknek már megkezdték a Dacia 1100 kézbesítését …

Köszischumimodells írta:Jó képek.Benci írta:![]()
![]()

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Előrendelő vagyok igy csak jövőhéten jön a DaciavalSpecti írta:Nagyon jó képek! A Volga nincs meg?

- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Nagyon jó képek! A Volga nincs meg?