Éjszaka majd megyek és párat elcsórok. Az Alpine A442-vel kezdem.
Francia autók
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Francia autók
Szép gyújtemény.
Nem rossz, nem rossz!french-car-fan írta:Pár képet csináltam
Pakolgattam a vitrinbe, mert beraktam az újjakat
Being automotivated is not a crime.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Köszönöm, a cx lesz majd a kövi, de az már januárban... akkor jön hozzánk.Missa írta:Pakolgatni kellene még! Hova teszed majd a CX Pallast?french-car-fan írta:Pár képet csináltam
Mi lesz ma Nálad vacsorára? Baquette és camembert? Utána egy pohárka bourdeaux-i?
Nem gúnyolódásból mondom, mert már kóstoltam és ettem, de a fűszervajas csiga is finom ám!!!![]()
Szép gyűjtemény! Gratulálok![]()
Van egy-két "finomság" amit átvállalnék belőle!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pakolgatni kellene még! Hova teszed majd a CX Pallast?french-car-fan írta:Pár képet csináltam
Mi lesz ma Nálad vacsorára? Baquette és camembert? Utána egy pohárka bourdeaux-i?
Nem gúnyolódásból mondom, mert már kóstoltam és ettem, de a fűszervajas csiga is finom ám!!!
Szép gyűjtemény! Gratulálok
Van egy-két "finomság" amit átvállalnék belőle!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Pár képet csináltam 
- Csatolmányok
-
- 1.jpg (348.14 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 2.jpg (366.82 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 3.jpg (332.36 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 4.jpg (336.63 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 5.jpg (368.6 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 6.jpg (347.11 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 7.jpg (314.97 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 8.jpg (377.04 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 9.jpg (382.07 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 10.jpg (343.38 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 11.jpg (383.25 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
-
- 12.jpg (371.77 KiB) Megtekintve 2852 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Norev 1/18 Renault Clio Williams
- Csatolmányok
-
- 19.jpg (306.58 KiB) Megtekintve 2855 alkalommal
-
- 20.jpg (304.56 KiB) Megtekintve 2855 alkalommal
-
- 21.jpg (335.93 KiB) Megtekintve 2855 alkalommal
-
- 22.jpg (338.07 KiB) Megtekintve 2855 alkalommal
-
- 23.jpg (332.61 KiB) Megtekintve 2855 alkalommal
-
- 24.jpg (316.71 KiB) Megtekintve 2855 alkalommal
Jól hangzik, de a Solido 205 T16 nincs most meg 1:18-ban (volt, de megváltam tőle). De meglesz még!NARDI írta:Ezt a Peugeot 205 T16 Série 200-ast áthozhatnád a Rallye modellek topikba is.Stroker írta:
Peugeot 205 T16 Série 200 (OttO):
Rejtés:
Ez esetben meghagynám neked a Solido 205 T16 és vérvonala bemutatását.
Én meg majd fabrikálok egy Olasz vagy Német autóról bemutatót.
Na mit szólsz, jól hangzik mi?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lesz Charlestone változat is a Norevtől és a Solidótól.Missa írta:Szép!schumimodells írta:NorevMissa írta:Bocs, hogy beledumálok. Van képed a Norev Kacsáról? Én nem is hallottam róla. Nekem Solido van, de az igazi nagy álom a Minichamps. De ha a Norev csak egy picivel csúnyább akkor jöhet az is.french-car-fan írta:Ha jól láttam, a tiéd is Norev, nem? Meg gondolkozok Norev kacsán, nagyon szép lett és ha jól látom, akkor különböző típus a maistotól.schumimodells írta:french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
[attachment=0]1.jpg[/attachment
De én inkább valami későbbi változatra vágyom. Na és ha még Charlstone változatban is lenne...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép!schumimodells írta:NorevMissa írta:Bocs, hogy beledumálok. Van képed a Norev Kacsáról? Én nem is hallottam róla. Nekem Solido van, de az igazi nagy álom a Minichamps. De ha a Norev csak egy picivel csúnyább akkor jöhet az is.french-car-fan írta:Ha jól láttam, a tiéd is Norev, nem? Meg gondolkozok Norev kacsán, nagyon szép lett és ha jól látom, akkor különböző típus a maistotól.schumimodells írta:french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
De én inkább valami későbbi változatra vágyom. Na és ha még Charlstone változatban is lenne...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
NorevMissa írta:Bocs, hogy beledumálok. Van képed a Norev Kacsáról? Én nem is hallottam róla. Nekem Solido van, de az igazi nagy álom a Minichamps. De ha a Norev csak egy picivel csúnyább akkor jöhet az is.french-car-fan írta:Ha jól láttam, a tiéd is Norev, nem? Meg gondolkozok Norev kacsán, nagyon szép lett és ha jól látom, akkor különböző típus a maistotól.schumimodells írta:french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
- Csatolmányok
-
- 44496.jpg (45 KiB) Megtekintve 2875 alkalommal
-
- 44496R.jpg (41.61 KiB) Megtekintve 2875 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Bocs, hogy beledumálok. Van képed a Norev Kacsáról? Én nem is hallottam róla. Nekem Solido van, de az igazi nagy álom a Minichamps. De ha a Norev csak egy picivel csúnyább akkor jöhet az is.french-car-fan írta:Ha jól láttam, a tiéd is Norev, nem? Meg gondolkozok Norev kacsán, nagyon szép lett és ha jól látom, akkor különböző típus a maistotól.schumimodells írta:french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az enyém bburago.french-car-fan írta:Ha jól láttam, a tiéd is Norev, nem? Meg gondolkozok Norev kacsán, nagyon szép lett és ha jól látom, akkor különböző típus a maistotól.schumimodells írta:french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ha jól láttam, a tiéd is Norev, nem? Meg gondolkozok Norev kacsán, nagyon szép lett és ha jól látom, akkor különböző típus a maistotól.schumimodells írta:french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
- Csatolmányok
-
- 65.jpg (235.27 KiB) Megtekintve 2883 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
" és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja"french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
Ne hülyéskedj! Ezt nem tudtad?! Te a French Car Fan?!
Mondjuk annak idején nem kifejezetten a Kacsa utódját látták benne. Hanem egyes részlet megoldásai, "stílus elemei" lettek átmentve ebbe. De őszintén én nem sok közöset látok a két autóban... Maximum annyi,hogy mind a kettőt kis szereléssel, minden féle nyitó mechanizmus nélkül lehet nyithatóvá varázsolni. Gyakorlatilag a Pluriel tető felcsavarhatósága a közös bennük. De egyébként a C3-ra (az első generációsra)is ráhúzták a "Kacsa-utód"jelzőt. Annál inkább látni a két autó hasonló stílus elemeit. Legalább is oldalnézetből.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az enyém is pont igy van kiállitva.french-car-fan írta:Norev 1/18 Citroen C3 PlurielAsszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Norev 1/18 Citroen C3 Pluriel
Asszem én így fogom kiállítani, félig nyitott tetővel. Amúgy az oldalsó elemekben a fém cspok vannak, elég jó minőségben csináltak rajta mindent, és már azt is tudom, hogy a kacsa (2CV) utódja. 
Ezt a Peugeot 205 T16 Série 200-ast áthozhatnád a Rallye modellek topikba is.Stroker írta:
Peugeot 205 T16 Série 200 (OttO):
![]()
Ez esetben meghagynám neked a Solido 205 T16 és vérvonala bemutatását.
Én meg majd fabrikálok egy Olasz vagy Német autóról bemutatót.
Na mit szólsz, jól hangzik mi?
De, lehet, sőt...Camaro96 írta: ömm, izé, a két Ferrarinál nem lehet hogy megcserélted a gyártókat? csakmert Kyo 288 GTO csak 1:43-ban van...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Stroker írta:Nem olyan hosszú a lista, de OttOnak köszönhetően mindig bővül és sosem lesz vége. Ezek vannak kiszemelve, nagyjából fontossági sorrendben:french-car-fan írta: mi a konkrét listád? Kíváncsi vagyok...
Renault Clio Williams Ph1 (Norev)
Renault 5 SP kék-fehér (OttO)
Renault Espace F1 sárga (OttO)
Peugeot 306 Maxi (OttO)
Peugeot 205 Rallye, fehér (OttO)
Peugeot 205 T16 fehér (Solido)
Peugeot 307 Frici verzió (Sun Star)
Renault Clio Gr. A szürke (Norev)
Renault Alpine A310 Pack GT piros (OttO)
Renault 12 Gordini, utcai (Solido)
Renault 12 Gordini RMC, piros-fehér, lehetőleg Ragnottis (Solido)
Renault 5 GTT Ph1, fehér (Norev)
Renault 5 GTT TDC, szürke, Diac (Norev)
Renault 5 GTT RMC, sárga-fehér-fekete (Norev)
Renault Alpine A442 LM, sárga-fehér (Norev)
Renault A110 utcai változat (Solido)
Renault A110 vagy a fehér-piros RMC (Solido) vagy a mászókakék TdC (Maisto) vagy a San Remo-s sárga (Solido)
Renault Mégane Trophy sárga (a régebbi Solido és az újabb Norev is)
Renault Mégane II RS narancssárga (Bubu)
Audi Quattro RMC '85 (Aa)
Lancia Delta HF EVO 2, Rallye San Remo '93, Esso design (Kyosho)
Lancia 037 RMC '83 (Kyosho)
Lancia Stratos HF San Remo'78 (Kyosho)
Ford RS200 fehér (Ricko)
Ferrari 288 GTO piros (Kyosho)
Ferrari F40 street, piros (HW Elite)
McLaren F1 street, metálszürke (Aa)
Renault 4 CV Rallye Tour de France sötétzöld (Solido)
Renault Clio R3 szürke (Solido)
Renault Clio Trophy fekete/szürke (UH)
Renault Mk 20 Prost, kék (Solido)
Renault Sport Spider, piros (Anson)
Renault 5 Alpine Cup, fehér (Solido)
A Clio Gr. A, Williams Ph1, Alpine A110 (utcai és verseny), R5 GTT (utcai és verseny), Pug 205 Rallye, 306 Maxi, 307 és a Gr. B-sek kivételével egyik sem létszükséglet. A többi a "ha meglesz, meglesz, ha nem, nem" kategóriába tartozik.
ömm, izé, a két Ferrarinál nem lehet hogy megcserélted a gyártókat? csakmert Kyo 288 GTO csak 1:43-ban van...