Olasz autók
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Olasz autók
french; Camaro
Ti már láttátok mind a kettőt? Ne adj Isten úgy is, hogy mind a kettő a kezetekben, vagy a szemetek előtt volt?
Megmondom őszintén, az Elite részlet kidolgozásai jobban tetszenek. Viszont oldalnézetből a Bb-nek a hátsó része, a motortér teteje valahogy szebbnek tűnik nekem. Az Elite olyan laposnak tűnik. Most hirtelen nem tudok a környezetemben egy 1:1 360-ast, hogy profilból megnézzem.
A Bb-t meg kezelésbe vettem már régen, szóval kárpitozott, motortér kipingálva, stb.
Ti már láttátok mind a kettőt? Ne adj Isten úgy is, hogy mind a kettő a kezetekben, vagy a szemetek előtt volt?
Megmondom őszintén, az Elite részlet kidolgozásai jobban tetszenek. Viszont oldalnézetből a Bb-nek a hátsó része, a motortér teteje valahogy szebbnek tűnik nekem. Az Elite olyan laposnak tűnik. Most hirtelen nem tudok a környezetemben egy 1:1 360-ast, hogy profilból megnézzem.
A Bb-t meg kezelésbe vettem már régen, szóval kárpitozott, motortér kipingálva, stb.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hát mivel fekete és vörös belsős, így én elvakult vagyok - éppen ezért az én véleményem nem játszik -, de cserélném, bár a kérdéseid alapján, így látatlanban (az összegeket illetően), nem tudok dönteni...Missa írta:Ne haragudjatok, de megint a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Van mondjuk egy Bburago - Ferrari 360 Modena-tok. Piros. Valaki megvenné tőletek, kb. jó áron. Csak egy kicsit kellene ráfizetni és lecserélhetnétek egy Elite - 360-asra. Sima, nem Challenge, fekete, vörös belsővel. Ti mit tennétek?![]()
Szín annyira nem dominál. Nem létszükséglet a vörös. Hely kérdés és pénz kérdés miatt az ugye nem nagyon "játszik", hogy megtartom Bb-t és kiegészítem Elite-el... Tanácstalan vagyok, mert Bb annyira nem rossz. De ha valaki sokat látott (de legalább volt már kezében Elite) és azt mondja, hogy 1-2-sőt 3 apró kis indok is van a cserére, belemennék az üzletbe.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én cserélném!Missa írta:Ne haragudjatok, de megint a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Van mondjuk egy Bburago - Ferrari 360 Modena-tok. Piros. Valaki megvenné tőletek, kb. jó áron. Csak egy kicsit kellene ráfizetni és lecserélhetnétek egy Elite - 360-asra. Sima, nem Challenge, fekete, vörös belsővel. Ti mit tennétek?![]()
Szín annyira nem dominál. Nem létszükséglet a vörös. Hely kérdés és pénz kérdés miatt az ugye nem nagyon "játszik", hogy megtartom Bb-t és kiegészítem Elite-el... Tanácstalan vagyok, mert Bb annyira nem rossz. De ha valaki sokat látott (de legalább volt már kezében Elite) és azt mondja, hogy 1-2-sőt 3 apró kis indok is van a cserére, belemennék az üzletbe.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ne haragudjatok, de megint a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Van mondjuk egy Bburago - Ferrari 360 Modena-tok. Piros. Valaki megvenné tőletek, kb. jó áron. Csak egy kicsit kellene ráfizetni és lecserélhetnétek egy Elite - 360-asra. Sima, nem Challenge, fekete, vörös belsővel. Ti mit tennétek?
Van mondjuk egy Bburago - Ferrari 360 Modena-tok. Piros. Valaki megvenné tőletek, kb. jó áron. Csak egy kicsit kellene ráfizetni és lecserélhetnétek egy Elite - 360-asra. Sima, nem Challenge, fekete, vörös belsővel. Ti mit tennétek?
[/quote] Igen, a figurával tényleg olyan játék-szerű, nem tudok rá jobb kifejezést.
Nem vagyok az F1-esek kedvelője, de én is a részletgazdagabbat választanám. Tetszik a gumi futófelülete. Bár azokat a kontroll furatokat is bele-imitálhatták volna amin a hőfokot mérik. Ha még van ilyen a gumikon? De azért őszintén, ezen az autón az a schwert, valami szörnyű...
Schwert = német szó, jelentése kard. A nem tőkesúlyos vitorlások uszonyát is schwert-nek hívják...[/quote]
Még a szörfökön is így nevezik a test alatti uszonyokat...
Nincs mit tenni, ez aerodinamika. Nem csak a F1-ben vált be, az Endurance versenyeken is egyre több prototípust látni ilyen megoldással.
Mást nem mondjak, Peugeot 908 és Audi R18.
Ami a gumikat illeti, voltak is (Bridgestone) és vannak is (Pirelli) ilyen mérőlyukak.
Nekem csak azért nem kell forró tűvel megkezelnem az Elitemet, mert azok már kopott gumik, mondhatjuk, hogy elkenték már a mérőpontokat...
Az utolsó képen egy kis gumnasztika...

Nem vagyok az F1-esek kedvelője, de én is a részletgazdagabbat választanám. Tetszik a gumi futófelülete. Bár azokat a kontroll furatokat is bele-imitálhatták volna amin a hőfokot mérik. Ha még van ilyen a gumikon? De azért őszintén, ezen az autón az a schwert, valami szörnyű...
Schwert = német szó, jelentése kard. A nem tőkesúlyos vitorlások uszonyát is schwert-nek hívják...[/quote]
Még a szörfökön is így nevezik a test alatti uszonyokat...
Nincs mit tenni, ez aerodinamika. Nem csak a F1-ben vált be, az Endurance versenyeken is egyre több prototípust látni ilyen megoldással.
Mást nem mondjak, Peugeot 908 és Audi R18.
Ami a gumikat illeti, voltak is (Bridgestone) és vannak is (Pirelli) ilyen mérőlyukak.
Nekem csak azért nem kell forró tűvel megkezelnem az Elitemet, mert azok már kopott gumik, mondhatjuk, hogy elkenték már a mérőpontokat...
Az utolsó képen egy kis gumnasztika...
- Csatolmányok
-
- 7edd2af72d91f57ccc2a153e55d65eb9.jpg (88.23 KiB) Megtekintve 3236 alkalommal
-
- 558683a5f73fa529852a358c2be9bd4d.jpg (31.38 KiB) Megtekintve 3236 alkalommal
-
- 964876718d8c66efb06b075523afb306.jpg (195.27 KiB) Megtekintve 3236 alkalommal
-
- Pirelli_Boiocchi.jpg (57.6 KiB) Megtekintve 3236 alkalommal
-
- Pirelli_Formula-1_3_4_slick.jpg (22.62 KiB) Megtekintve 3236 alkalommal
-
- pirelli_colour_coding_560x420_560x420.jpg (86.01 KiB) Megtekintve 3236 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, a figurával tényleg olyan játék-szerű, nem tudok rá jobb kifejezést.NARDI írta:Bizony, ez a BBR Enzo nagyon szép modell.Missa írta:Tetszetős modell! Én is megnyalnám utána a tíz ujjam. Az Enzo után.NARDI írta:Egy ilyenre fenem a fogam nagyon, de előbb valami ilyesmi jön.chilisos írta:[img]http:///3E/Gv/3dZVDIhC/mg7833.jpg[/img]
BBR-től még nagyon tetszene a F430 berlinetta és a spider. Tegnap láttam vörösben. Nagyon szép!
Az F1 szivar is szép, de nekem nem "profilom".
De azért érdekelne, hogy ki a gyártója?
Már bánom, hogy anno a Labdacs által felkínált verziót nem hoztam el.
Bárki is vette meg, innen üzenem neki, hogy szerencsés flótásnak tartom...
Ami az újkori szivart illeti, az egy HW Elite Ferrari F10 ala Fernando Alonso
Egy picit finomabb, részletgazdagabb kiadás a sima Racing Edition-hoz képest.
Egyébként Alonso 2010-es Bahrein-i győztes autóját mintázza. Még a verseny előtt, mert csillog-villog.
Mindegy, gyönyörű és ez a lényeg.
Az utolsó 3 képeken a sima változattal van együtt fotózva. Szerintem meggyőző a különbség.
Ráadásul nekem jobban is tetszik, hogy nincs benne a pilóta.
Schwert = német szó, jelentése kard. A nem tőkesúlyos vitorlások uszonyát is schwert-nek hívják...
Bizony, ez a BBR Enzo nagyon szép modell.Missa írta:Tetszetős modell! Én is megnyalnám utána a tíz ujjam. Az Enzo után.NARDI írta:Egy ilyenre fenem a fogam nagyon, de előbb valami ilyesmi jön.chilisos írta:
BBR-től még nagyon tetszene a F430 berlinetta és a spider. Tegnap láttam vörösben. Nagyon szép!
Már bánom, hogy anno a Labdacs által felkínált verziót nem hoztam el.
Bárki is vette meg, innen üzenem neki, hogy szerencsés flótásnak tartom...
Ami az újkori szivart illeti, az egy HW Elite Ferrari F10 ala Fernando Alonso
Egy picit finomabb, részletgazdagabb kiadás a sima Racing Edition-hoz képest.
Egyébként Alonso 2010-es Bahrein-i győztes autóját mintázza. Még a verseny előtt, mert csillog-villog.
Mindegy, gyönyörű és ez a lényeg.
Az utolsó 3 képeken a sima változattal van együtt fotózva. Szerintem meggyőző a különbség.
Ráadásul nekem jobban is tetszik, hogy nincs benne a pilóta.
- Csatolmányok
-
- Ferrari F10_01.JPG (96.57 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_02.JPG (129.21 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_03.JPG (193.86 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_04.JPG (118.27 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_05.JPG (131.25 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_06.JPG (216.05 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_07.JPG (145.78 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_08.JPG (140.8 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_09.JPG (168.33 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_010.JPG (153.11 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_011.JPG (261.49 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
-
- Ferrari F10_012.JPG (165.32 KiB) Megtekintve 3249 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tetszetős modell! Én is megnyalnám utána a tíz ujjam. Az Enzo után.NARDI írta:Egy ilyenre fenem a fogam nagyon, de előbb valami ilyesmi jön.chilisos írta:
Egy ilyenre fenem a fogam nagyon, de előbb valami ilyesmi jön.chilisos írta:
- Csatolmányok
-
- F10.jpg (30.05 KiB) Megtekintve 3270 alkalommal
-
- F10_01.jpg (81.7 KiB) Megtekintve 3270 alkalommal
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ugyanannak a csávónak van fekete 328-asa is, meg egy jópár ínyencsége sajnos Taiwan messze van...(jelen pillanataban nem is baj...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Schumi bevetette a szóviccet!chilisos írta:Nem látszik?schumimodells írta: BBuRago?![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem jelen állás szerint mondkettő plusz a piros.SepangbronzeM5 írta:
Ajjaj, most akkor zöld vagy kék? Kék vagy zöld? Hűűű, ez a kérdés!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ajjaj, most akkor zöld vagy kék? Kék vagy zöld? Hűűű, ez a kérdés!chilisos írta:Na normális fényben mindjárt jobban néz ki