Melyik a legritkább modelled a gyűjteményedben?

Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Re: Melyik a legritkább modelled a gyűjteményedben?

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Ja, majdnem elfelejtettem...
Vannak ugye a Bburago - Ferrari 348 Spiderek. 2 van nálam is. A többi nem tudom hol lehet... Valahol Ausztria környékén lehet még 3-4 darab...
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Ritkaság? Talán a Pocher - Ferrari F40-es. Nagy, 1:8-as "masztodon"
_MG_3293.JPG
_MG_3293.JPG (303.18 KiB) Megtekintve 5625 alkalommal
De "Ő" most már múlt, emlék... [s39]
Ha minden igaz, lesz helyette más, számomra kuriózum.
De erről egyenlőre annyit, hogy: "-Nem iszunk a medve sörébe..." :razz:
A másik "talán" ritkaság, a BBR- Ferrari 375 #19. Bár lehet, hogy nem jól emlékszem, de ebből azért készült pár ezer darab...
Nekem akkor is ritkaság.
:razz:
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

Labdacs írta:ritkaságra természetesen a legritkábbak az egyedi darabok, azokból csak egy van. a két fehér Elite, illetve a sárga 250 TR mind Dofekné munkája.

gyári modellből a legritkább egy 333 darabos Elite FXX, ami igazából teljesen ugyanolyan, mint a 10ezer példányban gyártott széria, csak van rajta egy kis plakett, hogy Nürnburgring FRD 2007. aztán a BBR F430-asom is 1000 darabos, a Super Elite F430 Challenge is kb ilyen példányszámban készült, ahogy a BBR 375 Plus #1 is.
a GMP 412 P-t majdnem el is felejtettem, az 412 darabos.
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

Benci írta:
Rejtés:
chilisos írta:A legritkább modellem az ez a Charger, 96db-os limitált, Supercar Collectibles. Hosszú utat tett meg, Massachusetts-ből jött. :smile:
Kevesebb, mint 1 hét alatt itt volt az USA-ból, de a vámon kb 3 hetet ültek rajta...hogy aztán 8000ft fejében átvehessem....
Kép
Ami után a legtöbbet vágyakoztam, az azt hiszem ez. El se hittem, hogy meglett annyira nagy és távoli álomnak tűnt.
Kép
Azt a Chargert nagyon,de nagyon irigylem tőled :)))
Már kinéztem a párját :)
Csak hát ez is 504db-os limitált, ami kb 2007-2008-ban jelent meg...
Kép
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

chilisos írta:A legritkább modellem az ez a Charger, 96db-os limitált, Supercar Collectibles. Hosszú utat tett meg, Massachusetts-ből jött. :smile:
Kevesebb, mint 1 hét alatt itt volt az USA-ból, de a vámon kb 3 hetet ültek rajta...hogy aztán 8000ft fejében átvehessem....
Kép
Ami után a legtöbbet vágyakoztam, az azt hiszem ez. El se hittem, hogy meglett annyira nagy és távoli álomnak tűnt.
Kép
Mindkettő igen király darab! :thumbup:
Benci
Felhasználó
Felhasználó

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Benci »

Kép
Kép
Azt a Chargert nagyon,de nagyon irigylem tőled :)))
Kép
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

A legritkább modellem az ez a Charger, 96db-os limitált, Supercar Collectibles. Hosszú utat tett meg, Massachusetts-ből jött. :smile:
Kép
Kép
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

french-car-fan írta:
Stroker írta:
french-car-fan írta: Ezért nagyon irígyellek :-D Meg amint láttam, Te bejutottál a boxba a maxihoz. Engem nem engedtek már be... Az OttO alja lehetővé teszi a dedikálást, én is gondolkoztam, hogy a Norev 5 GTT aláíratom, de annak az alaja nem sima...
:mrgreen: nagyon örülök neki, hogy sikerült aláíratnom vele. Szignózta az 1:1-es Willimet is (még 2007-ben), de azt nem az alján :lol: A vasárnap reggeli boxutcalátogatás időpontja előtt legalább 40 perccel már ott voltam a kapunál, hogy biztosan bejussak. De nem ekkor sikerült dedikáltatnom, hanem közvetlenül a Mester vasárnapi 2. showja előtt, a boxok mögött. Csak egyszerűen odamentem a box hátsó részéhez, megkértem a Renault H&C egyik tagját, hogy Jeanottal dedikáltassa a modellt. Erre ő odahívta a Mestert, aki ekkor már be volt öltözve a tűzálló ruhába. Nagyon tetszett neki, nézegette, forgatta a kezében. Nem tudott róla, hogy létezik 1:18-ban. Miután aláírta, beült az igaziba és indult is ki a pályára.
Én a show után csíptem el a box mögött :-D
Most, hogy mentem ott a vezetéstechnikai pályára, ott mentem el kocsival a "szent" box előtt :-D Olyan jó volt látni azt a helyet megint :-D Magát a ringet is szeretem, de amikor WSR van ott, na akkor az igazi :-D
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Stroker írta:
french-car-fan írta: Ezért nagyon irígyellek :-D Meg amint láttam, Te bejutottál a boxba a maxihoz. Engem nem engedtek már be... Az OttO alja lehetővé teszi a dedikálást, én is gondolkoztam, hogy a Norev 5 GTT aláíratom, de annak az alaja nem sima...
:mrgreen: nagyon örülök neki, hogy sikerült aláíratnom vele. Szignózta az 1:1-es Willimet is (még 2007-ben), de azt nem az alján :lol: A vasárnap reggeli boxutcalátogatás időpontja előtt legalább 40 perccel már ott voltam a kapunál, hogy biztosan bejussak. De nem ekkor sikerült dedikáltatnom, hanem közvetlenül a Mester vasárnapi 2. showja előtt, a boxok mögött. Csak egyszerűen odamentem a box hátsó részéhez, megkértem a Renault H&C egyik tagját, hogy Jeanottal dedikáltassa a modellt. Erre ő odahívta a Mestert, aki ekkor már be volt öltözve a tűzálló ruhába. Nagyon tetszett neki, nézegette, forgatta a kezében. Nem tudott róla, hogy létezik 1:18-ban. Miután aláírta, beült az igaziba és indult is ki a pályára.
Én a show után csíptem el a box mögött :-D
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
Stroker
Tag
Tag

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Stroker »

Being automotivated is not a crime.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Stroker írta:A legritkább modellem kétségkívül a Philips dekoros Renault 5 Maxi Turbo. Nem azért mert olyan keveset gyártott volna belőle az OttO, hanem azért, mert talán egyedül ezt dedikálta Ragnotti. [s122]

Kép

Kép

Darabszámot tekintve: van pár olyan OttO modellem, melyekből csak 500 db-ot dobtak piacra.
Ezért nagyon irígyellek :-D Meg amint láttam, Te bejutottál a boxba a maxihoz. Engem nem engedtek már be... Az OttO alja lehetővé teszi a dedikálást, én is gondolkoztam, hogy a Norev 5 GTT aláíratom, de annak az alaja nem sima...
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

Ez a kis Kyosho MINI Cooper sem túl gyakori darab. Gyári dobozos, napfénytető nélküli British Racing Green színben. Ez volt az első MINI-m, amit az egyik börzén zsákmányoltam.
Kép
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

Talán a Greenlight Corvette a legritkább modellem,ami egy 500 darabos széria volt,az enyém a 118-as számú.
Meg aztán ott van a zöld Bburago 911 Cabrio,amelyik állitólag 300 darabos széria.
De vannak még ilyen limitált modelleim,szép számmal.
Stroker
Tag
Tag

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Stroker »

A legritkább modellem kétségkívül a Philips dekoros Renault 5 Maxi Turbo. Nem azért mert olyan keveset gyártott volna belőle az OttO, hanem azért, mert talán egyedül ezt dedikálta Ragnotti. [s122]

Kép

Kép

Darabszámot tekintve: van pár olyan OttO modellem, melyekből csak 500 db-ot dobtak piacra.
Being automotivated is not a crime.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

ritkaságra természetesen a legritkábbak az egyedi darabok, azokból csak egy van. a két fehér Elite, illetve a sárga 250 TR mind Dofekné munkája.

gyári modellből a legritkább egy 333 darabos Elite FXX, ami igazából teljesen ugyanolyan, mint a 10ezer példányban gyártott széria, csak van rajta egy kis plakett, hogy Nürnburgring FRD 2007. aztán a BBR F430-asom is 1000 darabos, a Super Elite F430 Challenge is kb ilyen példányszámban készült, ahogy a BBR 375 Plus #1 is.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Most ez a Solido Citroen ZX Rallye Raid:
Citroen%20ZX%20Rally%20Raid%20(1).jpg
Citroen%20ZX%20Rally%20Raid%20(1).jpg (57.55 KiB) Megtekintve 5647 alkalommal
De ha ez hozzám kerül hamarosan, akkor ez:
DSCF2805.JPG
DSCF2805.JPG (69.74 KiB) Megtekintve 5647 alkalommal
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Camaro96 »

Labdacs írta:
Camaro96 írta:Ismét DX-ről ered az ötlet, melyik(ek) a legritkább modelled(eid) a gyűjteményedben? Amit nagyon nehéz volt beparkoltatni, sokáig vágyakoztál utána, nehezen fellelhető, illetve a beszerzéséről egy rövid kis merengő történetet is szívesen látnék... :mrgreen:

Gondoltam iderakom, mert nem lenne igazságos az 1/18 topikba rakni... :roll: :mrgreen:
olyan ér, amiből csak egy létezik? :-)
nyugodtan! :mrgreen: de ha gondolod, rakhatsz be egynél többet is, nincs korlát! :mrgreen:
"Money can't buy happiness, but I would rather cry in a Ferrari"

http://ferrarihistory.vsg4.hu
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Camaro96 írta:Ismét DX-ről ered az ötlet, melyik(ek) a legritkább modelled(eid) a gyűjteményedben? Amit nagyon nehéz volt beparkoltatni, sokáig vágyakoztál utána, nehezen fellelhető, illetve a beszerzéséről egy rövid kis merengő történetet is szívesen látnék... :mrgreen:

Gondoltam iderakom, mert nem lenne igazságos az 1/18 topikba rakni... :roll: :mrgreen:
olyan ér, amiből csak egy létezik? :-)
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Rejtés:
SepangbronzeM5 írta:Ha a BMW modelleknél nem is annyira, de a 7-esek közt biztosan ez a Szent Grál. Én két évig keresgéltem. Persze, elvétve akadt Ebay-en is, de azoknak az ára már akkor sem volt szimpatikus. Így hát megpróbáltam a lehetetlent, a belföldi beszerzést. A Maybach beszerzését követően ismertem meg egy gyűjtőt, aki igen komolyan űzi ezt az ipart és rövid időn belül sikerült is meggyőzni, hogy nálam jó helye lesz a kis 760Li-nek. Egy furcsa "alkudozást" követően a kezembe is kaptam 2009. február 28-án.
Kép
Emlékszem, múltkor mesélted is, tényleg egy kivételes modelled lehet... :razz: Ráadásul megbirkóztál a lehetetlennel... :mrgreen: BOSS-nak nincs Mission Impossible...XXD :lol: :mrgreen:

Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

én majd egy kicsit később felelek... :wink: :mrgreen: megvan rá az okom... :razz:

Válasz küldése