a képek mínősége elég "gagyé", dehát a régi gép ennyit tud, az új meg el van
rakva karácsonyig...

Sima, mai magyar valóság(show)...schumimodells írta:Ezzel mi lett? Kilőtték a tenoristák?gabec írta:

Ezzel mi lett? Kilőtték a tenoristák?gabec írta:

KösziSepangbronzeM5 írta:

szokott arra lenni egy 458-as is...french-car-fan írta:Úgy látszi, hogy a pólus a paradicsomgabec írta:Meg lett!!![]()

Úgy látszi, hogy a pólus a paradicsomgabec írta:Meg lett!!![]()

Mert Amerikának készült. És ott egyébként 19000$ az indulóára...french-car-fan írta:NINCS BELŐLE DIESELScoobyskull írta:Én ma végre élőben is láttam egy Suzuki Kizashi-t de az esti hideg miatt a kezeim megvoltak dermedvemeg az autó is mozgásban volt nem tudtam lekapni.. de így élőben nagyon klasszul nézett ki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy nagyon szép autó

NINCS BELŐLE DIESELScoobyskull írta:Én ma végre élőben is láttam egy Suzuki Kizashi-t de az esti hideg miatt a kezeim megvoltak dermedvemeg az autó is mozgásban volt nem tudtam lekapni.. de így élőben nagyon klasszul nézett ki.

SepangbronzeM5 írta:Én ültem is benne. Szép-szép, de szerintem túl vastagon fogott a ceruza, mikor az árat rajzolgatták.Scoobyskull írta:Én ma végre élőben is láttam egy Suzuki Kizashi-t de az esti hideg miatt a kezeim megvoltak dermedvemeg az autó is mozgásban volt nem tudtam lekapni.. de így élőben nagyon klasszul nézett ki.

Én ültem is benne. Szép-szép, de szerintem túl vastagon fogott a ceruza, mikor az árat rajzolgatták.Scoobyskull írta:Én ma végre élőben is láttam egy Suzuki Kizashi-t de az esti hideg miatt a kezeim megvoltak dermedvemeg az autó is mozgásban volt nem tudtam lekapni.. de így élőben nagyon klasszul nézett ki.

Na ez az amit modellautós fórumon nevelkedve, úgy mondanék, hogy mászthev!schumimodells írta:Ezt lőttem ma.

SepangbronzeM5 írta:Ez már lökhárítókabát is egyben XDjapancarfan írta:Na ezen aztán van kőfelverődésvédőfrench-car-fan írta:Igen, meg az a két henger az elején, nem szeretem.Camaro96 írta:ja a kőfelverődések miatt...azzal csak az a baj, hogy ha nincs rendesen "rárakva" (meg sokszor attól függetlenül is), akkor csak ront a helyzeten, mert a por, meg a kisebb szemcsés szarok még alákerülnek, és össze-vissza karcolja az egész lefedett részt...french-car-fan írta:Renault Megane R.S. Amikor mentünk tegnap fényképezni és Camaro96-ért mentünk a pólushoz, akkor a Szentmihályi úton láttam, szép volt, bár egy kicsit más volt mint az eredeti. Az orrán azaz undorító, fekete bőr valami volt....![]()

Ez már lökhárítókabát is egyben XDjapancarfan írta:Na ezen aztán van kőfelverődésvédőfrench-car-fan írta:Igen, meg az a két henger az elején, nem szeretem.Camaro96 írta:ja a kőfelverődések miatt...azzal csak az a baj, hogy ha nincs rendesen "rárakva" (meg sokszor attól függetlenül is), akkor csak ront a helyzeten, mert a por, meg a kisebb szemcsés szarok még alákerülnek, és össze-vissza karcolja az egész lefedett részt...french-car-fan írta:Renault Megane R.S. Amikor mentünk tegnap fényképezni és Camaro96-ért mentünk a pólushoz, akkor a Szentmihályi úton láttam, szép volt, bár egy kicsit más volt mint az eredeti. Az orrán azaz undorító, fekete bőr valami volt....![]()