Mostanában unaloműzőként a German Truck Simulatorral játszogatom. Már van 5 kamionom és 4 sofőröm, 3 garázsban. Nem egy észjáték, de engem szórakoztat. Csak tudnám, hogy kell meghackelni, hogy azt a néhány százezer eurót át is utalják a számlámra, amit eddig összekapartam.
Aztán ha erre ráunok, akkor valami Tortuga nevű régi kalózos játékkal szórakozom. Csak ezt az asszony nem szereti. Van benne egy rész, amikor a kormányzó hozzám adja a lányát feleségül. Az igazi meg féltékeny a vállam fölött.
Igazándiból ha nyugis játékot akarok játszani, van valami POC (Ports Of Call) nevű hajószimulátor. Ebben kisebb-nagyobb konténerhajókkal, tankhajókkal, árúszállítókkal, személyhajókkal kell ki-be manőverezni a kikötőkben, vagy zátonyok, jéghegyek közt megtalálni a kivezető utat. Majdnem olyan mint az igazi.
Ha napközben felidegesítenek, akkor hazamegyek és a COD2-n lövöldözök. Csak arra vigyázok, hogy minden ellenséget fejbe lőjem. Valahogy odaképzelem a napközbeni felidegesítőmet...
Ugyan ennek a "szelídebb" változata a Deer Drive. Itt szarvasokat, medvéket kell lepuffantani. Extra pontokért vadkacsát, sólymot, nyulat. Ja, meg valami pocok félét (a feleségem szerint mókus). Nekem tök mindegy, de tetszik, hogy ha lepuffantom az ágról (lehetőleg valami nagy kaliberű medveölővel), jó messzire elrepül. Ha meg sikerül seggbe lőni, az tök mókás, ahogy száll a levegőben. Genyó vagyok, mi?