Anno a maffiózók nagyon szerették csak ilyennel szaladgáltak
Mára már kihaltak.

SepangbronzeM5 írta:
Ha most elárulom, akkor mit írok a cikkbe?

Ha most elárulom, akkor mit írok a cikkbe?chilisos írta:Mik azok a pontok?SepangbronzeM5 írta:
Igen, van néhány árulkodó jel, ugyanakkor vannak olyan pontjai, amit egy mai AA nem tudna überelni. De majd jól megírom!
Egyébként még egy nagy előnye van: senki más nem csinált volna ilyen Jeep-etSajnos azóta az újat ők sem...

Mik azok a pontok?SepangbronzeM5 írta:
Igen, van néhány árulkodó jel, ugyanakkor vannak olyan pontjai, amit egy mai AA nem tudna überelni. De majd jól megírom!

Igen, van néhány árulkodó jel, ugyanakkor vannak olyan pontjai, amit egy mai AA nem tudna überelni. De majd jól megírom!Labdacs írta:szép ez a gép. persze látszik rajta, hogy vannak nála már finomabb megoldásokkal operáló AA modellek, de azért gusztusos.SepangbronzeM5 írta:Sajnos csomagtartós képem nincs. Amikor hazajöttem, akkor esett le, hogy elfelejtődött, de ha a sörösrekesz-kapacitásra vagy kíváncsi, akkor kb. 4-5 darab.Labdacs írta:nincs kép arról, hogy hány sörösrekesz fér a csomagtartóba.

szép ez a gép. persze látszik rajta, hogy vannak nála már finomabb megoldásokkal operáló AA modellek, de azért gusztusos.SepangbronzeM5 írta:Sajnos csomagtartós képem nincs. Amikor hazajöttem, akkor esett le, hogy elfelejtődött, de ha a sörösrekesz-kapacitásra vagy kíváncsi, akkor kb. 4-5 darab.Labdacs írta:nincs kép arról, hogy hány sörösrekesz fér a csomagtartóba.

Sajnos csomagtartós képem nincs. Amikor hazajöttem, akkor esett le, hogy elfelejtődött, de ha a sörösrekesz-kapacitásra vagy kíváncsi, akkor kb. 4-5 darab.Labdacs írta:nincs kép arról, hogy hány sörösrekesz fér a csomagtartóba.