Ja!Camaro96 írta:mármint ilyen színben?Rejtés:
Ferrari
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Rejtés:

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csinálhatna már valaki Aperta-t 1:18-ban! nem resint! Die-Cast-ot. Olyan bicolort, ami a Te valamelyik képeden van.Camaro96 írta:Novitec tuningolt SA Aperta, 888 lóerővel, 862 Nm forgatónyomatékkal...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Novitec tuningolt SA Aperta, 888 lóerővel, 862 Nm forgatónyomatékkal...

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Figyúzz! Fogadok, ráteszem az eredeti Tesco-s FILA táskám, hogy van nekije rokikártyája!Stroker írta:Legalább roki helyre állt? Úgy lett volna igazán stílusos!Missa írta: Viszont ami nem tetszett benne, hogy a Bécsi úti Tesco-ba ment a fickó...![]()
Hát azért az embernek legyen már stílusa! Tesco-ba?! Ferrarival?! Áhhhh, kettes alá...
Az ilyeneknek mindig van...
Ha meg van kártyája, ki az aki megmeri kérdőjelezni a parkolási jogosultságát.
OFF
Lényeg, hogy a kibocsátó hatóság kemény az ilyenekkel! A fateromnak is van ilyen kártyája. A "vén zsiványnak" évente kell mennie egy orvosi bizottság elé, mert benne van a csalás lehetősége az öregben is. Igaz, hogy 1941-ben kapta el a gyerekparalízist és immáron 70 éve nemhogy javulna a lába, inkább csak romlik, de évente becibálják megnézni, hogy hipp-hopp nem gyógyult-e meg?!
Na nem folytatom, mert felrobbanok...
ON
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
a faceliftet csak januártól kezdik gyártani...Missa írta:Ma délután láttam egy ilyet. Persze gondolom nem a facelift változat volt, mert K-val kezdődő rendszáma volt.Camaro96 írta:illetve hamár Ferrari, meg erről is esett néhány szó korábban...
http://www.teamspeed.com/forums/ferrari ... ost1135856
a 2012-es facelift California, plusz 30 lóval, mínusz 30 kg-val...nameg néhány egyéb változtatás, ami engem kevésbé érdekel...XD![]()
![]()
Mivel a nap nem sütött, a teteje zárva volt. Viszont ami nem tetszett benne, hogy a Bécsi úti Tesco-ba ment a fickó...![]()
Hát azért az embernek legyen már stílusa! Tesco-ba?! Ferrarival?! Áhhhh, kettes alá...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Csak a képeket néztem. "Pofásabb" lesz mint a jelenlegi 599. Nekem jobban tetszik. Bár rengeteg vonás az FF-ről lett copy-zva. De nekem tetszik.
az az FF másolat egyáltalán nem biztos hogy így lesz, a feketén meg California lámpák, meg "nyers" kipufogó-rendszer van, még senki nem tudja, hogy fog kinézni az 599-utód...meg hogy miből áll majd az Alonso Edition-os 599...
Legalább roki helyre állt? Úgy lett volna igazán stílusos!Missa írta: Viszont ami nem tetszett benne, hogy a Bécsi úti Tesco-ba ment a fickó...![]()
Being automotivated is not a crime.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ma délután láttam egy ilyet. Persze gondolom nem a facelift változat volt, mert K-val kezdődő rendszáma volt.Camaro96 írta:illetve hamár Ferrari, meg erről is esett néhány szó korábban...
a 2012-es facelift California, plusz 30 lóval, mínusz 30 kg-val...nameg néhány egyéb változtatás, ami engem kevésbé érdekel...XD![]()
Mivel a nap nem sütött, a teteje zárva volt. Viszont ami nem tetszett benne, hogy a Bécsi úti Tesco-ba ment a fickó...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak a képeket néztem. "Pofásabb" lesz mint a jelenlegi 599. Nekem jobban tetszik. Bár rengeteg vonás az FF-ről lett copy-zva. De nekem tetszik.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nincs benne semmi ferraris. egy piros kis gnóm kupé, amire tettek Ferrari emblémákat, és jó giccsesen kirenderelték.Camaro96 írta:nekem maga az lap tetszik, ha egy szériagyártású verziót kreálnának belőle, akkor szerintem neked is tetszene...Labdacs írta:Camaro96 írta:volt szó pár perce egy új, "kis" Ferrariról, amit Dino néven emlegetnek...
...namost én nagggyon happy lennék, ha ezt a 2007-es, Ugur Sahin által megálmodott concepciót megvalósítanák...
ne, ez nagyon gáz. akármelyik tehetségesebb ipari formatervező fotoshoppol ilyet...
én vagyok ilyen lelkes vagy te vagy túl sokat tapasztalt?szerintem mindkettő...
túl tisztára nyalt az egész, de mégis csicsás. a felnik gettósak, az első lámpák olyanok, mintha a Macros manufaktúrát akarnák életre kelteni.
ennél sokkal jobban sikerült fantáziarajzokat is láttam már.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Enzo raktár...

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem maga az lap tetszik, ha egy szériagyártású verziót kreálnának belőle, akkor szerintem neked is tetszene...Labdacs írta:Camaro96 írta:volt szó pár perce egy új, "kis" Ferrariról, amit Dino néven emlegetnek...
...namost én nagggyon happy lennék, ha ezt a 2007-es, Ugur Sahin által megálmodott concepciót megvalósítanák...
ne, ez nagyon gáz. akármelyik tehetségesebb ipari formatervező fotoshoppol ilyet...
én vagyok ilyen lelkes vagy te vagy túl sokat tapasztalt?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Camaro96 írta:volt szó pár perce egy új, "kis" Ferrariról, amit Dino néven emlegetnek...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
illetve hamár Ferrari, meg erről is esett néhány szó korábban...
a 2012-es facelift California, plusz 30 lóval, mínusz 30 kg-val...nameg néhány egyéb változtatás, ami engem kevésbé érdekel...XD

a 2012-es facelift California, plusz 30 lóval, mínusz 30 kg-val...nameg néhány egyéb változtatás, ami engem kevésbé érdekel...XD
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
volt szó pár perce egy új, "kis" Ferrariról, amit Dino néven emlegetnek...

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
szeretem az ilyen ritka, régi Ferraris képeket, mégha kisméretűek akkor is...

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
chilisos írta:Pont ezt a képet akartam berakni és ugyanezt kérdezniCamaro96 írta:gyerekek, láttatok már ilyet???
![]()
![]()