Köszi. "a piros belseje fekete, a nagyon szépen kidolgozott beltér abban picit megbújik" ez eszembe sem jutott. De döntő érv!Labdacs írta:nekem a kék tetszik jobban, nagyon feldobják a világos ülések. a piros belseje fekete, a nagyon szépen kidolgozott beltér abban picit megbújik, pedig az az igazi éke ennek a modellnek.Missa írta: Helló!
Na most erről kérnék véleményt (szubjektív, objektív, bármilyen). A Mondial 3.2-ből melyik a szebb? A vörös, vagy a kék?
Ja, és még valami. A Mondial 8-asból a piroson kívűl létezik más szín?
Elite verzióban a sima Mondial 8-ból a piros és a 60 évfordulós körömlakk szín létezik. de itt van egy egész megbízható adatbázis:
http://www.dcpixels.eu/models.html

Hát igen,de mindenképpen érdekes igy sárgában.Labdacs írta:tegyük hozzá, hogy nem csak ritka, de szörnyű csúnya is.schumimodells írta:
Nekem a kék tetszik jobban.
Mondial 8-ból van a piros és a körömlakk piros, 60 évfordulós.
Legalábbis Elite-ben. Foundationban van kék is,Massban pedig van sárga 60 évfordulós is,de az igen ritka.

tegyük hozzá, hogy nem csak ritka, de szörnyű csúnya is.schumimodells írta:
Nekem a kék tetszik jobban.
Mondial 8-ból van a piros és a körömlakk piros, 60 évfordulós.
Legalábbis Elite-ben. Foundationban van kék is,Massban pedig van sárga 60 évfordulós is,de az igen ritka.

nekem a kék tetszik jobban, nagyon feldobják a világos ülések. a piros belseje fekete, a nagyon szépen kidolgozott beltér abban picit megbújik, pedig az az igazi éke ennek a modellnek.Missa írta: Helló!
Na most erről kérnék véleményt (szubjektív, objektív, bármilyen). A Mondial 3.2-ből melyik a szebb? A vörös, vagy a kék?

Nekem a kék tetszik jobban.Missa írta:Labdacs írta:a másik:Missa írta:SEGÍTSÉGET KÉREK!!!
Nem tudom melyik topikban olvastam, hogy valakinek van HW Elite - Ferrari 365 GTB-je. De az Anniversary kivitelű, metál bordó színű.
Akinek van róla fényképe, lehetőleg nem netről letöltött, annak hálás lennék ha feltenné ide. Sosem láttam még és kíváncsi vagyok hogy néz ki.
Szubjektív és objektív véleményekre is kíváncsi lennék a modellel kapcsolatban.
Ugyan ez (kép és vélemény) érdekelne a Mondial 8 Anniversary kivitelről is.
Előre is kösz.
igaz, hogy nem Mondial 8, hanem 3.2, meg igaz, hogy nem 60 éves, hanem sima kék, de itt van róla egy ömlengős bemutató:
http://ferrari18.blog.hu/2010/07/31/eli ... ondial_3_3
meg pár kép:
Helló!

Helló!Labdacs írta:a másik:Missa írta:SEGÍTSÉGET KÉREK!!!
Nem tudom melyik topikban olvastam, hogy valakinek van HW Elite - Ferrari 365 GTB-je. De az Anniversary kivitelű, metál bordó színű.
Akinek van róla fényképe, lehetőleg nem netről letöltött, annak hálás lennék ha feltenné ide. Sosem láttam még és kíváncsi vagyok hogy néz ki.
Szubjektív és objektív véleményekre is kíváncsi lennék a modellel kapcsolatban.
Ugyan ez (kép és vélemény) érdekelne a Mondial 8 Anniversary kivitelről is.
Előre is kösz.
igaz, hogy nem Mondial 8, hanem 3.2, meg igaz, hogy nem 60 éves, hanem sima kék, de itt van róla egy ömlengős bemutató:
http://ferrari18.blog.hu/2010/07/31/eli ... ondial_3_3
meg pár kép:

Ne is mond, ki a fene rakta azt odaCamaro96 írta:csak vigyázz a patkával...french-car-fan írta:Holnap 15:00 ott, ahol múltkor is találkoztunk!Camaro96 írta:SepangbronzeM5 írta:
ismerős...![]()
![]()
holnpa kékké California és fekete 458...
amúgy lehet egy (maximum) 10-15 percet késni fogok háromhoz képest...

csak vigyázz a patkával...french-car-fan írta:Holnap 15:00 ott, ahol múltkor is találkoztunk!Camaro96 írta:SepangbronzeM5 írta:
ismerős...![]()
![]()

Holnap 3-kor ismét a PólusnálCamaro96 írta:SepangbronzeM5 írta:
ismerős...![]()
![]()

Holnap 15:00 ott, ahol múltkor is találkoztunk!Camaro96 írta:SepangbronzeM5 írta:
ismerős...![]()
![]()

SepangbronzeM5 írta:

Az szép lesz.Labdacs írta:jógéppkocsi...SepangbronzeM5 írta:
én most egy HE #172-t várok.

Camaro gyűjteményét gazdagítja.Labdacs írta:jógéppkocsi...SepangbronzeM5 írta:
én most egy HE #172-t várok.

jógéppkocsi...SepangbronzeM5 írta:

-Farnbacher Racing (#89)NARDI írta:A Labdacs blogjában olvastam, hogy többen várjátok már az Elite 458 GT2-t.
Gondoltam csatolok egy képet az idén Le Mans-ban indult változatokról, hátha megtetszik valamelyik.
A kérdés csak az, hogy ezek közül melyeket adják majd ki.