Jó film volt.Labdacs írta:[ Kép ]
Milyen filmeket szeretsz?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Milyen filmeket szeretsz?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
izé, 3.schumimodells írta:Az se rossz.Labdacs írta:egyelőre maradok az S4-nál.schumimodells írta:Nekem nyáron lesz, fekete szinben, és S View tokkal.Labdacs írta:egyik kollégámnak van ilyen. jó kis gép, de nem fér már bele a farmerzsebbe.schumimodells írta:Ni-ni, egy Note 3-as!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az se rossz.Labdacs írta:egyelőre maradok az S4-nál.schumimodells írta:Nekem nyáron lesz, fekete szinben, és S View tokkal.Labdacs írta:egyik kollégámnak van ilyen. jó kis gép, de nem fér már bele a farmerzsebbe.schumimodells írta:Ni-ni, egy Note 3-as!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyelőre maradok az S4-nál.schumimodells írta:Nekem nyáron lesz, fekete szinben, és S View tokkal.Labdacs írta:egyik kollégámnak van ilyen. jó kis gép, de nem fér már bele a farmerzsebbe.schumimodells írta:Ni-ni, egy Note 3-as!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem nyáron lesz, fekete szinben, és S View tokkal.Labdacs írta:egyik kollégámnak van ilyen. jó kis gép, de nem fér már bele a farmerzsebbe.schumimodells írta:Ni-ni, egy Note 3-as!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyik kollégámnak van ilyen. jó kis gép, de nem fér már bele a farmerzsebbe.schumimodells írta:Ni-ni, egy Note 3-as!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
persze, hogy nincs rossz filmje, mert tudatosan a tutit választja, oszkárra hajt.chilisos írta:Ő is nagy színész, de DiCaprio már nagyon megérdemelné...hihetetlen nagy színész, kb. nincs egy rossz filmje sem.Labdacs írta:én reménykedtem, hogy MM kapja.schumimodells írta:Pedig DiCaprio már nagyon megérdemelte volna. Nem gondoltam, hogy megint hoppon marad.chilisos írta:És DiCaprio megint nem kapott...sőt még a Wall Street Farkasa sem...
Tavaly Daniel Day Lewist nem értettem, Joaquin Phoenixnek szurkoltam.
MM meg bevállal kis minimál költségvetésű, rizikósabb munkákat is.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ő is nagy színész, de DiCaprio már nagyon megérdemelné...hihetetlen nagy színész, kb. nincs egy rossz filmje sem.Labdacs írta:én reménykedtem, hogy MM kapja.schumimodells írta:Pedig DiCaprio már nagyon megérdemelte volna. Nem gondoltam, hogy megint hoppon marad.chilisos írta:És DiCaprio megint nem kapott...sőt még a Wall Street Farkasa sem...
Tavaly Daniel Day Lewist nem értettem, Joaquin Phoenixnek szurkoltam.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én reménykedtem, hogy MM kapja.schumimodells írta:Pedig DiCaprio már nagyon megérdemelte volna. Nem gondoltam, hogy megint hoppon marad.chilisos írta:És DiCaprio megint nem kapott...sőt még a Wall Street Farkasa sem...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ni-ni, egy Note 3-as!
- Csatolmányok
-
- 1796471_727255130648096_1587451912_n.jpg (26.16 KiB) Megtekintve 3487 alkalommal
-
- 1926802_670714636321816_19120501_n.jpg (69.11 KiB) Megtekintve 3487 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pedig DiCaprio már nagyon megérdemelte volna. Nem gondoltam, hogy megint hoppon marad.chilisos írta:És DiCaprio megint nem kapott...sőt még a Wall Street Farkasa sem...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
És DiCaprio megint nem kapott...sőt még a Wall Street Farkasa sem...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én láttam a Gravity-t, tetszett is, de azért nem egy Oscar matéria. látványos, de nagyjából ennyi. azokat a díjakat viszont be is gyűjtötte.schumimodells írta:Már megint nem az a film kapta meg az Oscar dijjat, amelyiknek én szoritottam.
Legutoljára akkor voltam ilyen csalódott, amikor az Avatar-t kiütötte a a film, amire két nap múlva senki sem emlékezik, mi is volt a neve? Ja igen: Bombák földjén.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Már megint nem az a film kapta meg az Oscar dijjat, amelyiknek én szoritottam.
Legutoljára akkor voltam ilyen csalódott, amikor az Avatar-t kiütötte a a film, amire két nap múlva senki sem emlékezik, mi is volt a neve? Ja igen: Bombák földjén.
- Csatolmányok
-
- gravity_JM.jpg (122.95 KiB) Megtekintve 3495 alkalommal
- Scoobyskull
- Felhasználó

- Kapcsolat:
A napokban megnéztem ezt az Apollo 18-at.. egész jó lett aki szereti az igaz/fél igaz történeteken alapuló "rejtélyes" filmeket az nézze meg
kis hazánkba majd csak tavasszal érkezik meg.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem a Ronin az egyik kedvenc. a másik nagy kedvenc (De Niro), és a jó kis autós jelenetek miatt.Missa írta: Ühüm, jó az is! De őszintén, ha Reno, akkor az első a Leon a profi, második a Nagy kékség.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ühüm, jó az is! De őszintén, ha Reno, akkor az első a Leon a profi, második a Nagy kékség.Labdacs írta:Ronin?Missa írta:Minden ami Quentin Tarantino - Pulp Fiction, 4 szoba, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown, Kutyaszorítóban...
Minden ami Clint Eastwood - Maréknyi dollárért, Még pár dollárral többért, Jó, a Rossz és a csúf, Kelly hősei, Gran Torino
Na és nagyon szeretem Luc Besson filmjeit, különösen a Nagy kékséget
Aztán azokat amiben Jean Reno játszik, pl. a Nikita, Leon a profi,. Ja ezek is Luc Besson filmek
De Reno nagyon jó a Wasabiban is.
Amúgy TV-t nem nagyon nézek. Szerintem nagyon igénytelen műsorok vannak. Ha nézek csak NG, NG Wild, Animal Planet, Discovery (sima, World és a Sci), VIASAT Explorer és History.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ronin?Missa írta:Minden ami Quentin Tarantino - Pulp Fiction, 4 szoba, Alkonyattól pirkadatig, Jackie Brown, Kutyaszorítóban...
Minden ami Clint Eastwood - Maréknyi dollárért, Még pár dollárral többért, Jó, a Rossz és a csúf, Kelly hősei, Gran Torino
Na és nagyon szeretem Luc Besson filmjeit, különösen a Nagy kékséget
Aztán azokat amiben Jean Reno játszik, pl. a Nikita, Leon a profi,. Ja ezek is Luc Besson filmek
De Reno nagyon jó a Wasabiban is.
Amúgy TV-t nem nagyon nézek. Szerintem nagyon igénytelen műsorok vannak. Ha nézek csak NG, NG Wild, Animal Planet, Discovery (sima, World és a Sci), VIASAT Explorer és History.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem is az egyik kedvencemCamaro96 írta:schumimodells írta:Bud Spencer (eredeti nevén Carlo Pedersoli) ma 81 éves.
Az Ő tiszteletére szóljon ez a szám.
http://www.youtube.com/watch?v=SfoJ0qq-HIE
Boldog születésnapot az öregnek, mindig is imádtam a filmjeit!
Kedvet is kaptam most egyhez, mindjárt szedem elő a DVD-ket...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu