Hollywood autói kicsiben

Témák 1/18-as méretarányú modellek számára.
ko1122
Tag
Tag

Re: Hollywood autói kicsiben

Olvasatlan hozzászólás Szerző: ko1122 »

A Greenlight egész csinos kis darabokat dob piacra. Szebbek, igényesebbek, mint pl az ERTL. De azért vannak benne túlzások és hibák is. Megnézik, h mik azok a modellek a palettájukon, amire rádobnak új festést, és közel filmazonos lesz a modell, és lőn filmes kiadás. A Bullit Mustangjuk sem rossz, de picit azért részlethibás is. Ár/értékarányban viszont jobbak az ERTL-nél. Én várom a fotókat majd róluk.

Sajna HW Elite Ecto 1 1/18-t nem sikerült még felhajtani, na arra lennék nagyon kíváncsi. Abból az ERTL széria gyatra nagyon, és írtó drága.

Egyre jobban kezd felfutni, és előtérbe kerülni a filmes vonal a modellgyártók terén. Én ennek borzasztóan örülök. Gondolom a marketingesek is, ha ebből nagyobb bevétele származik a gyártónak :)
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

a Greenlight most fog kiadni egy csomó filmes gépet 1:18-ban:

-1969 Dodge Charger *Dukes of Hazard* General Lee, orange. Made from the ERTL AUTHENTIC moulds so very good quality.
-1955 Chevrolet Bel Air Hot Rod from the 1971 Movie *2-Lane Blacktop*, primer grey
-1974 Ford Gran Torino *Starsky & Hutch* 1st TV Series, red chrome with white stripe limited edition. !! Only 180 made for Europe !!
-1974 Ford Gran Torino *Starsky & Hutch* 1st TV series, red with white stripe
-1970 Dodge Challenger 1970 *2 Fast 2 Furious*, orange with vynil black roof.
-1964 Ford Galaxie from the new 2012 Movie *Men in Black III* (1969 Agent car), black
-1968 Dodge Charger R/T 440 Magnum from the Movie *Bullit* with Steve McQueen, black chrome with flat black roof

árak még nincsenek.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Jut eszembe.
érdemes a mozikban megnézni az Ellopott idő című filmet.
Őszintén a film engem nyomasztott, nem rossz, de a téma nyomasztó.
Viszont nem tudom milyen rendezői elgondolásból, de rengeteg régebbi típusú amcsi járgány van benne.
Dodge Challenger-ek, Lincoln Continental-ok.
A Dodge-ok nagyon macsók!
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

kocsik.jpg
kocsik.jpg (334.36 KiB) Megtekintve 2632 alkalommal
http://www.kepfeltolto.vsg4.hu/uploads/kocsik.jpg
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
ko1122
Tag
Tag

Ja, BBR, bocs, nem vettem észre.
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

ko1122 írta:Ez milyen típusú modell? Ki a gyártója?

SepangbronzeM5 írta:Egyik fórumon "Miami Vice version"-nek hívták ezt az F430-ast, akkor néztem utána, hogy szerepelt a filmben.
Kép
Kép
BBR Ferrari F430 Spider
ko1122
Tag
Tag

Ez milyen típusú modell? Ki a gyártója?

SepangbronzeM5 írta:Egyik fórumon "Miami Vice version"-nek hívták ezt az F430-ast, akkor néztem utána, hogy szerepelt a filmben.
Kép
Kép
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

Egyik fórumon "Miami Vice version"-nek hívták ezt az F430-ast, akkor néztem utána, hogy szerepelt a filmben.
Kép
Kép
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Labdacs írta:
Missa írta:Ezek filmesnek számítanak?
Ferrari 250 GT California, állítólag a James Coburn-nek ilyen fekete volt. Háháhá, lüke Elite, ha ez előbb eszébe jut felverhette volna az árát. :twisted:
A F_250_Calif_2.jpg csatolmány már nem érhető el.
Hát és ugye az új kedvencem:
A _MG_3004.jpg csatolmány már nem érhető el.
eszébe jutott, a hivatalos árlistában úgy szerepel, hogy oda van írva, hogy a Coburn féle autó.
Ühüm, valóban. Most néztem csak én is.
JC.jpg
Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Camaro96 »

Labdacs írta:
Missa írta: Nos igen, a legutóbbi börzén én sem tudtam ellenállni a Dino-nak. Igaz nekem sárga lett (tudom, Dino-sárga :razz: )
Gyerek koromban láttam a filmet, a '70 évek elején-közepén. A Dino az az emlékeimben volt, a másikra csak halványan emlékeztem, hogy valami kocka Aston Martin volt.
A börze után "szétnéztem" Minden lében két kanál ügyben. Ha végeztem a Rém rendessel, akkor jönnek Tony Curtis-ék. :razz: Belenéztem azért. Az ő Dino-ja olyan narancssárgás volt a filmen... Vagy kopott a film. :razz:
a Dino csak egy példa volt. emellett rengeteg film készült, amiben egész súlyos szerepet játszottak Ferrarik, vagy legalábbis sokkal többet, mint az Italian Job című alkotásban.
A Charlie Angyalai 2-ben többet szerepel egy piros 250 California mint az Enzo...amit megcsináltak Mattelék... :lol: :mrgreen:
"Money can't buy happiness, but I would rather cry in a Ferrari"

http://ferrarihistory.vsg4.hu
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Missa írta: Nos igen, a legutóbbi börzén én sem tudtam ellenállni a Dino-nak. Igaz nekem sárga lett (tudom, Dino-sárga :razz: )
Gyerek koromban láttam a filmet, a '70 évek elején-közepén. A Dino az az emlékeimben volt, a másikra csak halványan emlékeztem, hogy valami kocka Aston Martin volt.
A börze után "szétnéztem" Minden lében két kanál ügyben. Ha végeztem a Rém rendessel, akkor jönnek Tony Curtis-ék. :razz: Belenéztem azért. Az ő Dino-ja olyan narancssárgás volt a filmen... Vagy kopott a film. :razz:
a Dino csak egy példa volt. emellett rengeteg film készült, amiben egész súlyos szerepet játszottak Ferrarik, vagy legalábbis sokkal többet, mint az Italian Job című alkotásban.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

ko1122 írta:Igen, helytálló a megállapításod. Bár nem egy Steve McQueen, de valóban híres színész autója.

Nekem James Dean Porsche-ja van még ilyen vonalban, amiben meghalt.
Bocs, de most vitázom. A Vaskeresztben, Steiner őrmesterként nagyon nagy!
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Labdacs írta:egyébként ez az egész Mattel-féle filmes Ferrari széria eléggé félresikerült egy próbálkozás:
-308 GTS- jogok hiányában csak egy szimpla 308 GTS, pálmafákkal, csíkos MD500-as helikopterrel a dobozon, ROBIN-1 rendszámtábla nélkül (a sorozat nagy része egyébként hasonló módon jött ki, jogok híján, csak utalásokkal az adott filmre)
-250 SWB Calif, 250 GTO: mindkét autó helyett replikák szerepeltek a filmekben, ráadásul a 250 GTO esetében még arányiban sem hasonított az eredetire a gép
-Testarossa: ha jól emlékszem, a filmesek egy Corvette motorra cserélték a V12-est, ennek persze nyoma sincs a modellen
-360 Spider: 2 másodpercig sem látszik a fimen

de ez volt nekik, ebből tudtak főzni..

pedig lehetett volna nagyobb durranásokat is alkotni. gondolok itt pl a Minden lében két kanál-féle Dino-ra
Nos igen, a legutóbbi börzén én sem tudtam ellenállni a Dino-nak. Igaz nekem sárga lett (tudom, Dino-sárga :razz: )
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

egyébként ez az egész Mattel-féle filmes Ferrari széria eléggé félresikerült egy próbálkozás:
-308 GTS- jogok hiányában csak egy szimpla 308 GTS, pálmafákkal, csíkos MD500-as helikopterrel a dobozon, ROBIN-1 rendszámtábla nélkül (a sorozat nagy része egyébként hasonló módon jött ki, jogok híján, csak utalásokkal az adott filmre)
-250 SWB Calif, 250 GTO: mindkét autó helyett replikák szerepeltek a filmekben, ráadásul a 250 GTO esetében még arányiban sem hasonított az eredetire a gép
-Testarossa: ha jól emlékszem, a filmesek egy Corvette motorra cserélték a V12-est, ennek persze nyoma sincs a modellen
-360 Spider: 2 másodpercig sem látszik a fimen

de ez volt nekik, ebből tudtak főzni..

pedig lehetett volna nagyobb durranásokat is alkotni. gondolok itt pl a Minden lében két kanál-féle Dino-ra
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Missa írta:Ezek filmesnek számítanak?
Ferrari 250 GT California, állítólag a James Coburn-nek ilyen fekete volt. Háháhá, lüke Elite, ha ez előbb eszébe jut felverhette volna az árát. :twisted:
F_250_Calif_2.jpg
_MG_3004.jpg
eszébe jutott, a hivatalos árlistában úgy szerepel, hogy oda van írva, hogy a Coburn féle autó.
ko1122
Tag
Tag

ÉS a fotó a bizonyság kedvéért.
Csatolmányok
james-coburn.jpg
james-coburn.jpg (90.98 KiB) Megtekintve 2684 alkalommal
ko1122
Tag
Tag

Igen, helytálló a megállapításod. Bár nem egy Steve McQueen, de valóban híres színész autója.

Nekem James Dean Porsche-ja van még ilyen vonalban, amiben meghalt.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Ezek filmesnek számítanak?
F_250_Calif_2.jpg
_MG_3004.jpg
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

ko1122 írta:Abban a filmben csak egy pillanatra van az autó a műhelyben, nem is közlekednek vele. :)
igen, tudom.
ko1122
Tag
Tag

Fúú, szép kis sor. Nekem is megvannak ezek az Italian Job Spydert kivéve. Abban a filmben csak egy pillanatra van az autó a műhelyben, nem is közlekednek vele. :) Azért is nem kellett nekem, amúgy nagyon baba kis verda.
Válasz küldése