Innen-onnan beszerzemLabdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
nekem nagyon hiányzik belőle Edd.
Autókereskedők - Wheeler Dealers
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Autókereskedők - Wheeler Dealers
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, az lenne az jó, ha magad válogathatnád össze egy csomagba a csatronákat, amiket szeretnél. De akkor valóban lehúzná a rolót jó pár csatorna. Meg így a szolgáltató is elmondhatja magáról, hogy ő bizony 90 csatronát ad ennyiért...az mellékes, hogy abból nagyjából 20 az, ami nézhető is.Missa írta:Na, ezekről sem hallottam még. Úgy nézem csak pár kerületben vannak, nem multik.chilisos írta:HWR Telecom...Missa írta:Digi TV?chilisos írta:NEM, mert leszedték az összes Discoveryt a kínálatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
És az Eurosportokat is!!!!!!
Rohadtul utálom mindegyiket. Múltkor dumáltam az egyik mérnökével. Az mondta, hogy műszakilag megoldható lenne, hogy amolyan menüből válogass, de ők csomagot adnak el. Különben a Muzsika TV-k, Sorozat, Zone Romantica, Budapest TV és társaik napokon belül húzhatnák le a redőnyt.
Nálunk Ditel 2000 van, aki csak UPC szolgáltatást ad el. Ráadásul szemét módon a társasházban a kábelcsatornákat kiöntötték gipsszel, nehogy másik kábelt lehessen az ővék mellé behúzni. Most januárban vették el pl. az Animal Planet-et, helyette kaptunk Muzsika TV-t..![]()
Mondtam az asszonynak, egyszer berágok, kitépem a falból a madzagot, felmondom a szerződést és marad az ingyenes Mindig TV... Azt a pár szart amit én TV-n megnézek adja ez a MT is. Discovery és NG ugyan hiányozni fog, de tojok rá... Már a Paprika TV is idegesít, a múltkor ez a Jamie Oliver autentikus magyar kaját csinált. Valami pörköltet. Ánizsköménnyel, meg a franc tudja mivel? Apám, ezt a hülyét! Marhalábszár, hagyma, paprika, só, bors és vörösbor. Ennyi! Meg nokedli és koviubi. Ettől autentikus. Vazze!
NG még van szerencsére, de nyáron nem fogom tudni nézni a Tour de France-t, Discovery volt az egyik kedvencem meg az ID.
Errefele lehetne még DigiTV (aminél szintén nincsenek ezek..) vagy UPC, de mindkettő jóval drágább és minden tv-hez külön dekóder kéne.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nálunk még rosszabb a helyzet, nem emeletes házas - sok lakás kis befektetés, nagy haszonos környék a mienk, ezért csak egy szolgálató van, gyakorlatilag monopolhelyzetben.Missa írta: Nálunk Ditel 2000 van, aki csak UPC szolgáltatást ad el. Ráadásul szemét módon a társasházban a kábelcsatornákat kiöntötték gipsszel, nehogy másik kábelt lehessen az ővék mellé behúzni. Most januárban vették el pl. az Animal Planet-et, helyette kaptunk Muzsika TV-t..![]()
Mondtam az asszonynak, egyszer berágok, kitépem a falból a madzagot, felmondom a szerződést és marad az ingyenes Mindig TV... Azt a pár szart amit én TV-n megnézek adja ez a MT is. Discovery és NG ugyan hiányozni fog, de tojok rá... Már a Paprika TV is idegesít, a múltkor ez a Jamie Oliver autentikus magyar kaját csinált. Valami pörköltet. Ánizsköménnyel, meg a franc tudja mivel? Apám, ezt a hülyét! Marhalábszár, hagyma, paprika, só, bors és vörösbor. Ennyi! Meg nokedli és koviubi. Ettől autentikus. Vazze!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, ezekről sem hallottam még. Úgy nézem csak pár kerületben vannak, nem multik.chilisos írta:HWR Telecom...Missa írta:Digi TV?chilisos írta:NEM, mert leszedték az összes Discoveryt a kínálatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
Rohadtul utálom mindegyiket. Múltkor dumáltam az egyik mérnökével. Az mondta, hogy műszakilag megoldható lenne, hogy amolyan menüből válogass, de ők csomagot adnak el. Különben a Muzsika TV-k, Sorozat, Zone Romantica, Budapest TV és társaik napokon belül húzhatnák le a redőnyt.
Nálunk Ditel 2000 van, aki csak UPC szolgáltatást ad el. Ráadásul szemét módon a társasházban a kábelcsatornákat kiöntötték gipsszel, nehogy másik kábelt lehessen az ővék mellé behúzni. Most januárban vették el pl. az Animal Planet-et, helyette kaptunk Muzsika TV-t..
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
HWR Telecom...Missa írta:Digi TV?chilisos írta:NEM, mert leszedték az összes Discoveryt a kínálatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Amúgy, hogy megkutyulja az ember agyát ez a sorozat...
Valahogy, véletlenül,
letöltődött a tabletemre egy rész HD minőségben. Hát nem pont a Dodge Charger-ről? Most mond milyen az élet?
Azóta gyűjtöm a típust.
Le kéne már tölteni a 308GT4-es részt is...
Amúgy néha a szőr áll fel a hátamon némelyik barkácsolástól. Főleg amikor egy-egy alkatrészt Praktikeres sprayvel fest le. Viszont vannak szép és ügyes megoldások is benne. Pl. ahogy a Ferrari horpadásait kihúzkodja.
Valahogy, véletlenül,
Azóta gyűjtöm a típust.
Le kéne már tölteni a 308GT4-es részt is...
Amúgy néha a szőr áll fel a hátamon némelyik barkácsolástól. Főleg amikor egy-egy alkatrészt Praktikeres sprayvel fest le. Viszont vannak szép és ügyes megoldások is benne. Pl. ahogy a Ferrari horpadásait kihúzkodja.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Van 914-es 1:18-ban?FrozenSilverM5 írta:Még korábban délután egy rendes, szerelős részben 914-es Porsche volt, ami pont arra volt, jó, hogy nagyon szeressek egyet 1:18-ban.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Még korábban délután egy rendes, szerelős részben 914-es Porsche volt, ami pont arra volt, jó, hogy nagyon szeressek egyet 1:18-ban. 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Digi TV?chilisos írta:NEM, mert leszedték az összes Discoveryt a kínálatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
NEM, mert leszedték az összes Discoveryt a kínálatból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
csak az első rész játszódott Indiában. először egy Alto-t, majd egy Tata Indica Combit adott el, ezekből szerzett annyi profitot, hogy vett egy Hindustan Ambassador-t, amit Angliába visz és ott próbálja eladni.Labdacs írta:igen, ez az. nekem sem tetszik annyira.FrozenSilverM5 írta:Ez az, amikor Indiában mászkál ad-vesz? Mert akkor láttam és nekem nem jött be.Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
nekem pont az hiányzik ebből, ami miatt a klasszikust szerettem: Edd bütykölései. néha maximális alázattal, néha maximális gányolással, de mindig, mindenre volt valami válasza. emiatt szerettem nézni, nem az üzleti modelljük miatt.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, ez az. nekem sem tetszik annyira.FrozenSilverM5 írta:Ez az, amikor Indiában mászkál ad-vesz? Mert akkor láttam és nekem nem jött be.Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez az, amikor Indiában mászkál ad-vesz? Mert akkor láttam és nekem nem jött be.Labdacs írta:láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
láttátok ezt az új sorozatot? a múlt héten ment le belőle az első rész.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
gabec írta:Hát ez a Bel Air eléggé taxi kinézetű lett sárgában.
Régen rossz, de sajnos sokan mégis így tesznek és próbálnak meg autót szerelni. Otthon, sufniban. Magyarország a Mekkmesterek országa, itt szinte mindenki - ha nem is mindenhez, de - politikához, focihoz és autókhoz jobban ért a másiknál. A képzett, nem lehúzós autószerelőnél is. Úgy nyúlnak hozzá saját autóik biztonsági berendezéseihez, hogy a legalapvetőbb ismeretekkel sincsenek tisztában. Ha szétnézel hazai autós fórumokon (például a carstyling.hu-n, a hazai netes autós közösség legalján) nagyon rövid idő alatt találkozhatsz gányolással. Amitől nekem feláll a hátamon a szőr, az a futómű/fék. Pár elterjedt magyar "tunnnning": vágott rugó (drága a minőségi ültetőrugó, a hozzávaló megfelelő lengéscsillapítóról nem is beszélve), ABS kikötése/átépítése hagyományosra (mert drága lenne a javíttatása), fékerőelosztó kiiktatása, miniatűr féktárcsához 16"-os, 17"-es kerekek párosítása Wanli és egyéb kínai csodagumikkal párosítva stb. Mindezt otthon kivitelezve, "okosba", "jóleszazúgy" felfogással.Labdacs írta:...az már régen rossz szerintem...Stroker írta:sokan ebből a műsorból szereznek szerelési tippeket, infókat
olyan, mint amikor valaki kérdezte, hogy mennyire bonyolult kicserélni az autóján a féktárcsát. a helyes válasz ez volt rá: ha így ezt megkérdezted, akkor neked bonyolult.
aki tévés műsorban lát először autószerelést, az úgysem áll neki otthon, aki meg ért hozzá, az nem innen fogja megtudni, hogy hogyan kell egy fékrendszert légteleníteni.
Being automotivated is not a crime.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
...az már régen rossz szerintem...Stroker írta:sokan ebből a műsorból szereznek szerelési tippeket, infókat
olyan, mint amikor valaki kérdezte, hogy mennyire bonyolult kicserélni az autóján a féktárcsát. a helyes válasz ez volt rá: ha így ezt megkérdezted, akkor neked bonyolult.
aki tévés műsorban lát először autószerelést, az úgysem áll neki otthon, aki meg ért hozzá, az nem innen fogja megtudni, hogy hogyan kell egy fékrendszert légteleníteni.
Épp erről lenne szó, nem venne el sok időt a műsorból, ha megemlítenének hogy ezeket is kicserélték. Ha valami miatt az adott típuson macerás lenne a vezérműszíj cseréje, akkor mutatnának a cseréről rövid összefoglalót. Nem azért, mert a valóságban ezt a szerelők önszántukból elvégzik, hanem azért, mert sokan ebből a műsorból szereznek szerelési tippeket, infókat. Ez pedig fontos információ.Labdacs írta: itt is ezt csinálják. a többi szerelést sem mutatják elejétől a végéig.
Ha kopott a fékbetét/féktárcsa és muszáj cserélni, akkor az nem egyenértékű ezzel? Szíjnál, olajnál sok esetben ránézésre nem tudod megállapítani mennyit futott. Igaz, kint kicsit több papír jár az autóhoz... de ha a szerelési számlák között nincs meg a vezérműszíj cseréjét igazoló, esetleg régi, akkor azt ugyanúgy muszáj kicserélni, mint a kopott fékbetétet.Labdacs írta:másrészt ez egy angol műsor, angol felfogásban, angol humorral, angol normák szerint. ott (elvileg) mutatják az eladót is. nna most, ha ezután közölnék, hogy jó fej ez a John mert rendesen karbantartotta a gépet, hiszen alig van munkánk vele, de mi azért kicseréljük az összes folyadékot, meg szűrőt, meg láncot, akkor az ott kint felérne egy becsületsértéssel...
Being automotivated is not a crime.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
itt is ezt csinálják. a többi szerelést sem mutatják elejétől a végéig.Stroker írta:Legalább annyit megemlíthetnének, hogy ezeket is kicserélték. Egy 25 perces főzőműsorban sem várják meg, míg 1 óra alatt készre sül az étel. Beteszi a sütőbe a szakács, elmondja, hogy 60 percig kell sütni, következő jelenetben pedig már vesz is ki a sütőből a megsült ételt.Labdacs írta:ezekről a rutinnak számító cserékről meg az a véleményem, hogy ez elsősorban egy tévéműsor, elsősorban olyan autót szerető, nem szakmabelieknek, mint pl én, de valami csoda kapcsán a feleségem is szereti. nna, ezek az emberek azonnal elkapcsolnának, ha a 45 perces műsorból minden alkalommal elvenne 10 percet a szűrő és olajcsere. a vészhelyzetben sem mutatják soha a bemosakodást a műtétek előtt, vagy a Barátok köztben, hogy Kinga hogyan mossa el a poharakat a kávéházban, pedig ez is hozzátartozik a való életben.
de ez itt nem a valóság, ez egy szórakoztató műsor, statiszta vevőkkel, statiszta eladókkal, megrendezett problémákkal, sikerekkel, bukásokkal. azt szerintem senki nem gondolja komolyan, hogy a deal után a "vevő" vígan elhajt az autóval.
másrészt ez egy angol műsor, angol felfogásban, angol humorral, angol normák szerint. ott (elvileg) mutatják az eladót is. nna most, ha ezután közölnék, hogy jó fej ez a John mert rendesen karbantartotta a gépet, hiszen alig van munkánk vele, de mi azért kicseréljük az összes folyadékot, meg szűrőt, meg láncot, akkor az ott kint felérne egy becsületsértéssel...