Én nem specializálódtam a versenygépekre, de van nekem is egy-kettő:
Nálam jelenleg a Nr°1., bár az autó nem a legszebb, a BBR - Ferrari 375 Plus.
Az autó az 1954-es Panamericana versenyen indult és lett első helyezett. Vezető: Umberto Maglioli.

- BBR - Ferrari 375 Plus Panamericana #19 (1954)
A kettes számú kedvenc a Kyosho - Ferrari 250 GT.
Az 1962-es Le Mans-i verseny 3. helyezettje. Versenyzők: Leon Dernier és Jean Blaton.
Én is nagyon szerettem volna a 2. helyezett autó modelljét, a #19-est. A kolléga, akitől vettem a #22-est, akkor még nem árulta a #19-esét. Sajnos.

A kettő közül bizos azt vettem volna meg. De azért ezzel sem jártam rosszul.

- Kyosho - Ferrari 250 GTO - Le Mans #22, 3. helyezés (1962)
A harmadik "befutó" az Elite - Ferrari 250 LM #7. Az autó 1964-ben indult a Reims-i 12 órás versenyen. Versenyzők: Graham Hill és Jo Bonnier. Graham Hill 1975-ben egy repülő szerencsétlenségben halt meg. Korának egyik legjobb versenyzője volt, kétszeres F1 világbajnok, de nyert Le Mans-ban és Indianapolisi 500 mérföldes versenyt is nyert. Na és nem utolsó sorban egy későbbi F1 világbajnokot is "adott" nekünk. Ő volt az édesapja Damon Hillnek.

- Elite - Ferrari 250 LM 12 Hours Of Reims #7 (1964)
Nem készült külön kép még a képen levő néhány autóról. A Ferrari 365 GTB/4 Daytona Competizione (Kyosho) több csapat színeiben is indult, e Mans-ban és Daytona-ban is. A Jouef Evolution-tól is látható két autó. A Ferrari 330 P4 (vagy 412P?)#23 és a Ferrari 330 P4 nyitott változata. Az előbbi, a zárt, indult az 1967-es Le Mans-i futamon Richard Attwood és Piers Courage vezetésével. Sajnos nem fejezték be a versenyt. A nyitott verseny eredményéről nem tudok.

- Jouef Evolution - Ferrari 330 P4 (1967)
Nem tudom, hogy befér-e ebbe a topikba a Ferrari 288 GTO Evoluzione 1986-ból (Jouef Evolution). Ha jól tudom, csak 3 db készült belőle. Nem tudok versenyeredményeiről. Közvetlen "leszármazottja", a Ferrari F40, jóval több eredménye ért el. De több példányban is készült:

- Jouef Evolution - Ferrari 288 GTO Evoluzione (1986)