Amerikai autók
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Amerikai autók
Na akkor felrakom az én amerikai kocsiaimat, mind Maisto:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

1969 Plymouth Road Runner (ERTL/Supercar collectibles)
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

Köszi szépen !schumimodells írta:Szép amcsi vasak,grat hozzájuk és üdv a fórumon.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép amcsi vasak,grat hozzájuk és üdv a fórumon.
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

Igen, az vagyok !!!!chilisos írta:Uhh...szép kis GMP Plymouth gyűjtemény! Te amerikai autó fan vagy?Vlád(Ungvár) írta:Az ebay-en még belehet szerezni ezt a Plymouth modelt lime light green szinben.chilisos írta:Én egy ilyen GMP Plymouth-ot szeretnék majd egyszer. Nehéz lesz megszerezni, mivel 2007-es kiadás. Ráadásul a GMP is csődbe ment sajnos...
Nekem 5 változatban van ilyen Plymouth model a GMP cégtól.
Plymouth GTX (black)
Plymouth GTX (red)
Plymouth Road Runner (black)
Plymouth Road Runner (sassy green)
Plymouth Road Runner (gray)![]()
Igen,ezt a limelightgreen-t az ebayen fogom beszerezni majd, de elég húzós lesz...
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

Lehet hogy jól mutatna mellettük a Blackbird, de én nem szeretem ezeket a "custom" féle tunnigolt kocsikat. Tobb mint 50 db. modellem van 1/18 méretarányban, és csak kettó van köztuk, ilyen tunning féle változatban : a "Pork Csop" RR és 1971 Plymouth Cuda 528 Hemi motorral "Super street" verzióban.chilisos írta:Na ez már valami! Szépek! Egy Blackbird jól nézne még ki mellettük.Vlád(Ungvár) írta:
A kép lemaradt....
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Na ez már valami! Szépek! Egy Blackbird jól nézne még ki mellettük.Vlád(Ungvár) írta:
A kép lemaradt....
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy az ERTL eladta az öntvénymintákat egy másik cégnek, az Autoworld-nek.(az ERTL meg 1:16-os mezőgazdasági gépeket csinál...) És az Autoworld csak a már meglévő modellekből(amiket az ERTL-től átvett) dob ki a piacra más festéssel, de teljesen új modellt nem csinál sajnos...Vlád(Ungvár) írta:Köszi ! Igen az én gyűjteményemból vannak, a GMP Plymouth-ok is.chilisos írta:Szépek! Ez a te gyűjteményed?(és a GMP Plymouth-ok?)Vlád(Ungvár) írta:1971 Plymouth Road Runner "Vinyl top" (ERTL Elite)
Jó lett volna, ha ezt az 1971-es Plymouth-ot az Authentics sorozatban is kihozták volna...De erre már nincs esély, most, hogy az ERTL már nem gyárt modelleket...
Ha jól tudom, továbra is gyártanak modelleket, csak más név allat. Auto world név allat mennek most az ERTL modellek.
Így végülis nincs egy olyan cég se, amelyik eddig modellben nem létező amcsi autót dobna piacra...A GMP csődbe ment, az Autoworld csak festegeti a régieket, a Highway61 még megvan, de nagyon rég csinált valami igazán újat. Bár a HW61-nél van a legnagyobb esély, hogy valami újat alkosson, és ne csak a Challenger-eket meg a Cuda-kat alakítgassa, mivel teljesen önálló cég, és maga fejlesztette ki az eddigieket.
Ja és a GMP-től pedig az ACME vett át pár mintát, de azt nem tudom, hogy melyikeket(de asszem a Plymouth-okat pont nem...)
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

A kép lemaradt....Vlád(Ungvár) írta:Az ebay-en még belehet szerezni ezt a Plymouth modelt lime light green szinben.chilisos írta:Én egy ilyen GMP Plymouth-ot szeretnék majd egyszer. Nehéz lesz megszerezni, mivel 2007-es kiadás. Ráadásul a GMP is csődbe ment sajnos...
Plymouth GTX (black)
Plymouth GTX (red)
Plymouth Road Runner (gray)
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Uhh...szép kis GMP Plymouth gyűjtemény! Te amerikai autó fan vagy?Vlád(Ungvár) írta:Az ebay-en még belehet szerezni ezt a Plymouth modelt lime light green szinben.chilisos írta:Én egy ilyen GMP Plymouth-ot szeretnék majd egyszer. Nehéz lesz megszerezni, mivel 2007-es kiadás. Ráadásul a GMP is csődbe ment sajnos...
Plymouth GTX (black)
Plymouth GTX (red)
Igen,ezt a limelightgreen-t az ebayen fogom beszerezni majd, de elég húzós lesz...
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

Köszi ! Igen az én gyűjteményemból vannak, a GMP Plymouth-ok is.chilisos írta:Szépek! Ez a te gyűjteményed?(és a GMP Plymouth-ok?)Vlád(Ungvár) írta:1971 Plymouth Road Runner "Vinyl top" (ERTL Elite)
Jó lett volna, ha ezt az 1971-es Plymouth-ot az Authentics sorozatban is kihozták volna...De erre már nincs esély, most, hogy az ERTL már nem gyárt modelleket...
Ha jól tudom, továbra is gyártanak modelleket, csak más név allat. Auto world név allat mennek most az ERTL modellek.
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

Az ebay-en még belehet szerezni ezt a Plymouth modelt lime light green szinben.chilisos írta:Én egy ilyen GMP Plymouth-ot szeretnék majd egyszer. Nehéz lesz megszerezni, mivel 2007-es kiadás. Ráadásul a GMP is csődbe ment sajnos...
Plymouth GTX (black)
Plymouth GTX (red)
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szépek! Ez a te gyűjteményed?(és a GMP Plymouth-ok?)Vlád(Ungvár) írta:1971 Plymouth Road Runner "Vinyl top" (ERTL Elite)
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én egy ilyen GMP Plymouth-ot szeretnék majd egyszer. Nehéz lesz megszerezni, mivel 2007-es kiadás. Ráadásul a GMP is csődbe ment sajnos...

- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

1971 Plymouth Road Runner "Vinyl top" (ERTL Elite)
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

1971 Plymouth Road Runner (ERTL Elite)
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

1970 Plymouth Raod Runner "Pork Chop" (GMP)
- Vlád(Ungvár)
- Új felhasználó

1970 Plymouth GTX (GMP)