Amerikai autók
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Amerikai autók
jah, ténlyeg! nem néztem meg közelről a képeket, annyira nem izgatott, csak gondoltam beböfögöm ide is...chilisos írta:Csak nézd meg a fake illesztéseketCamaro96 írta:én látok rosszul, vagy ők írták el, vagy tényleg MT, azaz diecastot jelző kis frincfranc van ott? csakmert náluk a resin az RS...XDchilisos írta:Ez nem kéne. Csak egy resin és csak a platófedele nyitható....
A régebbi UTE-k azok még rendes diecast-ok.![]()
![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Csak nézd meg a fake illesztéseketCamaro96 írta:én látok rosszul, vagy ők írták el, vagy tényleg MT, azaz diecastot jelző kis frincfranc van ott? csakmert náluk a resin az RS...XDchilisos írta:Ez nem kéne. Csak egy resin és csak a platófedele nyitható....
A régebbi UTE-k azok még rendes diecast-ok.![]()
![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
én látok rosszul, vagy ők írták el, vagy tényleg MT, azaz diecastot jelző kis frincfranc van ott? csakmert náluk a resin az RS...XDchilisos írta:Ez nem kéne. Csak egy resin és csak a platófedele nyitható....
A régebbi UTE-k azok még rendes diecast-ok.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez nem kéne. Csak egy resin és csak a platófedele nyitható....
A régebbi UTE-k azok még rendes diecast-ok.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hosszú történet. Igazából a Navigator-t és ezt néztem ki először a Vaterán volt egy Range Rover is mellettük, aztán elvitte egy gyűjtőtársunk ezt a Cherokee-t, így leütöttem a Navigator-t. Mikor elmentem érte, még felajánlotta mellé a bordó Autoart Range Rover-t, így elvittem azt. Aztán eladó lett a Cherokee is, így megvettem. Újra együtt a három modell, tiszta szép, mesebeli történet! XDchilisos írta:Jöhet ide, a Navigatorral együtt, úgyis csak egy amerikaiSepangbronzeM5 írta:![]()
Egyébként anno miért vetted meg ezt meg a Navigatort is?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jöhet ide, a Navigatorral együtt, úgyis csak egy amerikaiSepangbronzeM5 írta:
Egyébként anno miért vetted meg ezt meg a Navigatort is?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, szerencsére nálam ilyen nincs...tiszteletben vannak tartva a modellek, a mély súlypontú vitrinből meg nehéz megindítani bármit is, pláne, hogy mindig zárva, ha valaki van még a szobámban rajtam kívűl...french-car-fan írta:Hát jó igen, de nagyon sajnálom őketchilisos írta:french-car-fan írta:Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nézd a jó oldalát, legalább nem francia.Múltkor amikor átrendeztem a szobát, akkor meg dobozt rakott a franciák tetejére, még jó hogy üres volt és nem sérültek meg és azokon pont nem volt antenna, Rémes, akkor is összevesztem ezért.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ablak repedt, fényezés sérüt, de nem elég fújni, mert karac van a fémben is. Köszönöm a lehetőséget amint tudok fényképezek. Ja meg króm alkatrészek ütődtek le rendesen.Missa írta:Kár mekkora?french-car-fan írta:Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
![]()
Javíthatók?
Küldj képet. Hátha tudunk segíteni.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kár mekkora?french-car-fan írta:Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
![]()
Javíthatók?
Küldj képet. Hátha tudunk segíteni.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát jó igen, de nagyon sajnálom őketchilisos írta:french-car-fan írta:Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nézd a jó oldalát, legalább nem francia.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
uhh...ezért lehet csak engedéllyel belépni a szobámba, amúgymeg aknamező van köré telepítve! XDfrench-car-fan írta:Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
![]()
Nézd a jó oldalát, legalább nem francia.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Anyukám a nyitott polcnál járt... meglökte és leestek, a felsőket még elkaptam, de az alsó polcon lévő három darab leesettchilisos írta:Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mi történt?french-car-fan írta:3 amerikaim odaveszett![]()
![]()
![]()