Olvasnivaló
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Olvasnivaló
Igazán bemutathatnál néhány gyűjteményt is a Zsebgarázsban.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Néhány érdekes cikk,különböző autós lapokból.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az egytizennyolcas topikba tettem be ma öt cikket.Camaro96 írta:Nyomhatod, időnk az a van!schumimodells írta:Nekem van egy csomó,csak győzzétek majd olvasni.Camaro96 írta:Sajnos egyenlőre ennyi, az a baj, hogy nem régóta raknak bele modelles cikkeket és mivel 2havonta jelenik meg, így nincs olyan sok, nem is mindegyikben van, ez a nyolc is úgy jött össze, hogy végignéztem az összes újságomat, az első ilyen a tűzoltós Yatming-os volt, az a szám pedig 2009 áprilisi szám volt...a mostani augusztusit meg már elhasználtam...Specti írta:Nagyon jók ezek a cikkek ... ha még van, jöhet ...a következő szám október 20-án jelenik meg, remélem lesz benne!
http://www.forum.vsg4.hu/modell/viewtopic.php?f=9&t=344
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nyomhatod, időnk az a van!schumimodells írta:Nekem van egy csomó,csak győzzétek majd olvasni.Camaro96 írta:Sajnos egyenlőre ennyi, az a baj, hogy nem régóta raknak bele modelles cikkeket és mivel 2havonta jelenik meg, így nincs olyan sok, nem is mindegyikben van, ez a nyolc is úgy jött össze, hogy végignéztem az összes újságomat, az első ilyen a tűzoltós Yatming-os volt, az a szám pedig 2009 áprilisi szám volt...a mostani augusztusit meg már elhasználtam...Specti írta:Nagyon jók ezek a cikkek ... ha még van, jöhet ...a következő szám október 20-án jelenik meg, remélem lesz benne!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem van egy csomó,csak győzzétek majd olvasni.Camaro96 írta:Sajnos egyenlőre ennyi, az a baj, hogy nem régóta raknak bele modelles cikkeket és mivel 2havonta jelenik meg, így nincs olyan sok, nem is mindegyikben van, ez a nyolc is úgy jött össze, hogy végignéztem az összes újságomat, az első ilyen a tűzoltós Yatming-os volt, az a szám pedig 2009 áprilisi szám volt...a mostani augusztusit meg már elhasználtam...Specti írta:Nagyon jók ezek a cikkek ... ha még van, jöhet ...a következő szám október 20-án jelenik meg, remélem lesz benne!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az attól függ!french-car-fan írta:Van pár autós könyvem nekem is, és lehet benne érdekességeket találni. Ha gondoljátok, bescannelem?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Sajnos egyenlőre ennyi, az a baj, hogy nem régóta raknak bele modelles cikkeket és mivel 2havonta jelenik meg, így nincs olyan sok, nem is mindegyikben van, ez a nyolc is úgy jött össze, hogy végignéztem az összes újságomat, az első ilyen a tűzoltós Yatming-os volt, az a szám pedig 2009 áprilisi szám volt...a mostani augusztusit meg már elhasználtam...Specti írta:Nagyon jók ezek a cikkek ... ha még van, jöhet ...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Jó ötlet! Tetszik, főleg a NorevesCamaro96 írta:tessék jelezni ha valaki jó ötletnek tartja, Viktort főképp a Solido-s meg a Noreves érdekelheti!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Van pár autós könyvem nekem is, és lehet benne érdekességeket találni. Ha gondoljátok, bescannelem? 
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Nagyon jók ezek a cikkek ... ha még van, jöhet ... 
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
tessék jelezni ha valaki jó ötletnek tartja, Viktort főképp a Solido-s meg a Noreves érdekelheti! 
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
na akkó folyt köv...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
na bumm, erre nem számítottam...
mindjárt jön akkor a másik 4, csak egy próbát akartam tenni, hogy megy. duplajól azmán biztos! XD
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Olvasnivaló
Gondoltam hátha olvashatóak lesznek, és azok is lettek! Lefényképeztem ugyanis 8 cikket az oldtimer autós újságomból, főképp 43-as vasak szerepelnek benne, ellenben a modellgyártók életéről, működéséről is írnak (nem néhány szót!
), így gondoltam akit érdekel, az örülni fog neki!
Van cikk többek között a Solidóról, Norevről, Brumm-ról, Yatmingról, meg még ki tudja miről...
1200x1600-as képek szal remélem ebből nem vág le semmit...
ha mégis akkor kitalálok mást, hogy olvasható legyen...
SZERK.: Utólag kitöröltem a másodlagos képeket.
1200x1600-as képek szal remélem ebből nem vág le semmit...
SZERK.: Utólag kitöröltem a másodlagos képeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Camaro96 2011.08.27. 20:52-kor.