http://www.forum-auto.com/automobile-pr ... -19810.htm

Valószínű, hogy igen, bár az Abrex elég nagy késéssel dolgozik ... Ha jól emlékszem az 1:18-as Laurin & Klement Typ A-t még 2009-ben bemutatták Nürnbergben ...Camaro96 írta:Tetszetős gépezet! Ha jól tudom ki hozza az Abrex 1:18-ban is nemde?

Köszönöm!Specti írta:Mlada Boleslav, Csehország.french-car-fan írta: Gondolom Szlovákiában van ez a múzeum, de ott merre?

Mlada Boleslav, Csehország.french-car-fan írta: Gondolom Szlovákiában van ez a múzeum, de ott merre?

Gondolom Szlovákiában van ez a múzeum, de ott merre?Specti írta:Egy kép a Skoda Múzeumból ...

Dobozokban, csak néhány Skoda van kitéve látható helyre ... Csoportkép csak a Skodákról van, de ezt már láttad ...french-car-fan írta: Értem, és hogy tartod őket, vitrinben? van esetleg csoport képed?

Értem, és hogy tartod őket, vitrinben? van esetleg csoport képed?Specti írta:french-car-fan írta:Mi a legrégebbi modelled mint modell és mint autó is külün-külön?Specti írta:Pedig az! :D Az egyik kedvenc a gyűjteményemből …french-car-fan írta:Szép, hihetetlen, hogy ez is Skoda :D
Mint autó ez a L&K és mint modell a US Army Jeep.

french-car-fan írta:Mi a legrégebbi modelled mint modell és mint autó is külün-külön?Specti írta:Pedig az! :D Az egyik kedvenc a gyűjteményemből …french-car-fan írta:Szép, hihetetlen, hogy ez is Skoda :D

Mi a legrégebbi modelled mint modell és mint autó is külün-külön?Specti írta:Pedig az! :D Az egyik kedvenc a gyűjteményemből …french-car-fan írta:Szép, hihetetlen, hogy ez is Skoda :D

Pedig az! :D Az egyik kedvenc a gyűjteményemből …french-car-fan írta:Szép, hihetetlen, hogy ez is Skoda :D