SepangbronzeM5 írta:Veyron, hogy aztán nézegethessen Ebay-en...chilisos írta:Bizony, meg Bugatti Veyron-t isSepangbronzeM5 írta:Fogunk rendezni gyűjtői nyílt hétvégéketfrench-car-fan írta:Rendbenchilisos írta:Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom.Én szívesen, meg hozzám is lehet jönni
Chilisos-nál is lehet nézelődni, pl. állati nagy Merci kamoint!
![]()
És a bringámat is ki lehet próbálni, ha valaki akarja.
FrozenSilverM5 gyűjteménye
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: SepangbronzeM5 gyűjteménye
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Veyron, hogy aztán nézegethessen Ebay-en...chilisos írta:Bizony, meg Bugatti Veyron-t isSepangbronzeM5 írta:Fogunk rendezni gyűjtői nyílt hétvégéketfrench-car-fan írta:Rendbenchilisos írta:Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom.Én szívesen, meg hozzám is lehet jönni
![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Bizony, meg Bugatti Veyron-t isSepangbronzeM5 írta:Fogunk rendezni gyűjtői nyílt hétvégéketfrench-car-fan írta:Rendbenchilisos írta:Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom.Én szívesen, meg hozzám is lehet jönni
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
SepangbronzeM5 írta:Fogunk rendezni gyűjtői nyílt hétvégéketfrench-car-fan írta:Rendbenchilisos írta:Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom.Én szívesen, meg hozzám is lehet jönni
viccen kívül, ilyet tényleg lehetne rendezni.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Fogunk rendezni gyűjtői nyílt hétvégéketfrench-car-fan írta:Rendbenchilisos írta:Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom.Én szívesen, meg hozzám is lehet jönni
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Rendbenchilisos írta:Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hozzám is lehet jönni nézelődni, bár nekem nincs annyi, mint Daninak, de van pár érdekes darabom. 
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én benne vagyokSepangbronzeM5 írta:Majd vándorlunk egymáshozfrench-car-fan írta:Az én gyűjteményem ki akarja megnézniLabdacs írta:énisénisSepangbronzeM5 írta:5 év terméke. Az ajánlatot - természetesen - még tartomchilisos írta:Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.![]()
Egyszer már tényleg szemügyre venném őket, ha áll még az ajánlatod![]()
![]()
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Majd vándorlunk egymáshozfrench-car-fan írta:Az én gyűjteményem ki akarja megnézniLabdacs írta:énisénisSepangbronzeM5 írta:5 év terméke. Az ajánlatot - természetesen - még tartomchilisos írta:Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.![]()
Egyszer már tényleg szemügyre venném őket, ha áll még az ajánlatod![]()
![]()
![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Az én gyűjteményem ki akarja megnézniLabdacs írta:énisénisSepangbronzeM5 írta:5 év terméke. Az ajánlatot - természetesen - még tartomchilisos írta:Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.![]()
Egyszer már tényleg szemügyre venném őket, ha áll még az ajánlatod
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Na, ott én is jól elvoltam! Főleg, hogy még a különböző gyártók azonos típusait is össze lehet hasonlítani.Labdacs írta:én elég sokat elidőztem Dofekné vitrinjei előtt isSepangbronzeM5 írta:
Pedig nálam alig van lovacskás autócska
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én elég sokat elidőztem Dofekné vitrinjei előtt isSepangbronzeM5 írta:
Pedig nálam alig van lovacskás autócska
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Pedig nálam alig van lovacskás autócskaLabdacs írta:énisénisSepangbronzeM5 írta:5 év terméke. Az ajánlatot - természetesen - még tartomchilisos írta:Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
énisénisSepangbronzeM5 írta:5 év terméke. Az ajánlatot - természetesen - még tartomchilisos írta:Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
5 év terméke. Az ajánlatot - természetesen - még tartomchilisos írta:Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Na ez nem semmi, pár év alatt ennyit összehozni.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Akkor nincs mit tenni,el kell költözni.SepangbronzeM5 írta:Úgy könnyű, nekem olyan nincs.schumimodells írta:Az én dobozaim a palláson vannak.SepangbronzeM5 írta:És ha kivettem a modellt a dobozból és betettem a vitrinbe, akkor a dobozt hova tegyem? Ki dobni nem akarom, sőt összehajtani és lefűzni sem...schumimodells írta:Ha dobozban tárolod őket,több helyet foglalnak.SepangbronzeM5 írta:Úgy van, ahogy Camaro mondja. Így sem férek el, sőt már az íróasztalomon és alatta, valamint a TV-m előtt is modellautók vannak (tehát TV-t sem tudok egy ideje nézni, bár nem nagy veszteség...).Camaro96 írta:Akkor ahhoz már egy új szoba is kéne...XDschumimodells írta:Kéne nektek már egy vitrin,de nagyon.Egyébként most árulom a bútorokat, ha valaki elviszi majd, akkor egy modellekre szabott szekrény jön a helyére, ha belefér, akkor egy kis vitrin résszel.
Tehát dupla hely kell a kettő tárolására, egy panelban elég korlátozottak a lehetőségek. Azt, hogy a vitrin tulajdonképpen helytakarékos tárolási megoldás, sosem fogja nekem bemagyarázni senki.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Úgy könnyű, nekem olyan nincs.schumimodells írta:Az én dobozaim a palláson vannak.SepangbronzeM5 írta:És ha kivettem a modellt a dobozból és betettem a vitrinbe, akkor a dobozt hova tegyem? Ki dobni nem akarom, sőt összehajtani és lefűzni sem...schumimodells írta:Ha dobozban tárolod őket,több helyet foglalnak.SepangbronzeM5 írta:Úgy van, ahogy Camaro mondja. Így sem férek el, sőt már az íróasztalomon és alatta, valamint a TV-m előtt is modellautók vannak (tehát TV-t sem tudok egy ideje nézni, bár nem nagy veszteség...).Camaro96 írta:Akkor ahhoz már egy új szoba is kéne...XDschumimodells írta:Kéne nektek már egy vitrin,de nagyon.Egyébként most árulom a bútorokat, ha valaki elviszi majd, akkor egy modellekre szabott szekrény jön a helyére, ha belefér, akkor egy kis vitrin résszel.
Tehát dupla hely kell a kettő tárolására, egy panelban elég korlátozottak a lehetőségek. Azt, hogy a vitrin tulajdonképpen helytakarékos tárolási megoldás, sosem fogja nekem bemagyarázni senki.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az én dobozaim a palláson vannak.SepangbronzeM5 írta:És ha kivettem a modellt a dobozból és betettem a vitrinbe, akkor a dobozt hova tegyem? Ki dobni nem akarom, sőt összehajtani és lefűzni sem...schumimodells írta:Ha dobozban tárolod őket,több helyet foglalnak.SepangbronzeM5 írta:Úgy van, ahogy Camaro mondja. Így sem férek el, sőt már az íróasztalomon és alatta, valamint a TV-m előtt is modellautók vannak (tehát TV-t sem tudok egy ideje nézni, bár nem nagy veszteség...).Camaro96 írta:Akkor ahhoz már egy új szoba is kéne...XDschumimodells írta:Kéne nektek már egy vitrin,de nagyon.Egyébként most árulom a bútorokat, ha valaki elviszi majd, akkor egy modellekre szabott szekrény jön a helyére, ha belefér, akkor egy kis vitrin résszel.