Hát azért a sárga irigység bennem van a képek és a történetek láttánchilisos írta:Valahol Montréal és Ottawa közt...
egy kis vadvízi motorcsónakozás![]()
Látszik azért,hogy más léptékben mennek ott a dolgok,mint Magyarországon vagy akár mint itt Angliában.
Én is simán mennék tovább.nem gondolkoznék rajta 2 percet se.
Egy kicsit off: Anno mikor Angliába jöttem ki,bíztattam sok kollegámat, hogy gyerünk irány Anglia,de csak a kifogások jöttek: gyerek van,meg a barátok itt élnek
Igen nyomós érvek.Itt találkoztam több magyar családdal akik kis iskolás gyerekekkel kijöttek és boldogan élnek (nem elhanyagolható mennyiségű lóvét kapnak utánuk)nameg a másik ok,a barátok.Nah abból aztán meg lehet élni.Vagy hogy legyen kitől kölcsönkérni ha baj van? Vagy szeretné látni ahogy akár ők is anyagi gondokkal küzdenek vagy a csőd szélén állnak?
Nem kell más mint elhatározás,hogy kijövök és megcsinálom.Ezt írta valaki az első hozzászólások közt is.
Úgy kell alakítsad az életedet,hogy meg tudd csinálni.Ennyi.Anno 3 havi lakbérnek valót spóroltam össze,és annyival indultam útnak.Szóval nagy pénz se kell hozzá.Csak körbe kell járni a kérdést,hogy hogyan vehetek ki lakást,hogyan vállalhatok munkát stb...kb ennyi.