Az UFO-k voltak?french-car-fan írta:Nekem ezért nincsenek meg a dobozok, na meg azért mert egyik nap hazaértem a suliból és 30 doboznak nyoma veszett...SepangbronzeM5 írta:És ha kivettem a modellt a dobozból és betettem a vitrinbe, akkor a dobozt hova tegyem? Ki dobni nem akarom, sőt összehajtani és lefűzni sem...schumimodells írta:Ha dobozban tárolod őket,több helyet foglalnak.SepangbronzeM5 írta:Úgy van, ahogy Camaro mondja. Így sem férek el, sőt már az íróasztalomon és alatta, valamint a TV-m előtt is modellautók vannak (tehát TV-t sem tudok egy ideje nézni, bár nem nagy veszteség...).Camaro96 írta:Akkor ahhoz már egy új szoba is kéne...XDschumimodells írta:Kéne nektek már egy vitrin,de nagyon.Egyébként most árulom a bútorokat, ha valaki elviszi majd, akkor egy modellekre szabott szekrény jön a helyére, ha belefér, akkor egy kis vitrin résszel.
Tehát dupla hely kell a kettő tárolására, egy panelban elég korlátozottak a lehetőségek. Azt, hogy a vitrin tulajdonképpen helytakarékos tárolási megoldás, sosem fogja nekem bemagyarázni senki.
(húúú baszki,mennyi új szmájli)