Állati klasszak! Minőség/mennyiség arány is eléggé rendben vanCamaro96 írta:mily gyönyörűség is az a Kyosho Ferrari sor...

Nem rossz, szívesen válogatnék belőleschumimodells írta:Egy gyűjtemény.

Mellettem ki álltak ott, hogy örüljön neki, hogy egy Magyar ír oda, aki imádja a francia kocsikat. Ott is egész szép ki viat voltschumimodells írta:Én is angolul irok ada (már amennyire tudok) és eddig még nem volt problémám senkivel.french-car-fan írta:Itt ezt nem fogom/juk hagyni! Az biztos. Engem meg Forum Auton-támadt be valaki mert angolul írok egy francia fórumraschumimodells írta:Már csak árnyéka régi önmagának az SG. Régen még modellfórum volt.french-car-fan írta:Most olvasom én is, kicsit ez már tényleg unalams,lényegében már nem is amodellekről szól szinte a fórum...schumimodells írta:Ha látnátok,hogy már megint mi megy ott.SepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd
Nem csoda,hogy sokan átjöttek ide.![]()
![]()
Viszont az egyik román fórumról majdnem leléptem,mert az egyik csaj,aki moderátor volt,nagyon letolt a nem helyes román tudásom miatt. Több mint egy hónapig egy szót sem irtam oda.
Le is váltották,emiatt az eset miatt.

Én is angolul irok ada (már amennyire tudok) és eddig még nem volt problémám senkivel.french-car-fan írta:Itt ezt nem fogom/juk hagyni! Az biztos. Engem meg Forum Auton-támadt be valaki mert angolul írok egy francia fórumraschumimodells írta:Már csak árnyéka régi önmagának az SG. Régen még modellfórum volt.french-car-fan írta:Most olvasom én is, kicsit ez már tényleg unalams,lényegében már nem is amodellekről szól szinte a fórum...schumimodells írta:Ha látnátok,hogy már megint mi megy ott.SepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd
Nem csoda,hogy sokan átjöttek ide.![]()
![]()

Itt ezt nem fogom/juk hagyni! Az biztos. Engem meg Forum Auton-támadt be valaki mert angolul írok egy francia fórumraschumimodells írta:Már csak árnyéka régi önmagának az SG. Régen még modellfórum volt.french-car-fan írta:Most olvasom én is, kicsit ez már tényleg unalams,lényegében már nem is amodellekről szól szinte a fórum...schumimodells írta:Ha látnátok,hogy már megint mi megy ott.SepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd
Nem csoda,hogy sokan átjöttek ide.

Már csak árnyéka régi önmagának az SG. Régen még modellfórum volt.french-car-fan írta:Most olvasom én is, kicsit ez már tényleg unalams,lényegében már nem is amodellekről szól szinte a fórum...schumimodells írta:Ha látnátok,hogy már megint mi megy ott.SepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd

Most olvasom én is, kicsit ez már tényleg unalams,lényegében már nem is amodellekről szól szinte a fórum...schumimodells írta:Ha látnátok,hogy már megint mi megy ott.SepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd

Ha látnátok,hogy már megint mi megy ott.SepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd

Kicsit néztem is, hogy ennek most van értelme itt?french-car-fan írta: Nagyon én sem sg-zek, de ez a szöveg "Én attól már semmit nem várok..." Dani börzés hozzászólásara van, a kinek, milyen modell jön témánál![]()
Hogy kerül ez ide?

Nagyon én sem sg-zek, de ez a szöveg "Én attól már semmit nem várok..." Dani börzés hozzászólásara van, a kinek, milyen modell jön témánálSepangbronzeM5 írta:Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd

Én se SG-zek már, kicsit unom azt, ami ott megy...chilisos írta:Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd

Én se sg-zek már...csak nagyon ritkán...french-car-fan írta:Én attól már semmit nem várok, jó, jó, de számomra nincs ott semmichilisos írta:Mert szerintem már oda is beraktam egyszerfrench-car-fan írta: Azért kérdeztem, met olyan ismerős volt valahogy az egész, mintha sg-n is láttam volna belőle képeketAzért megyek majd

Mert az egy Veyron Hydropneumatic Editionchilisos írta:Aránytalanságnál erre gondolok...(bal: MR(.Traktor) Collection; jobb: AA)
http://www.modelcarforum.de/showthread.php?t=6910
És nem azért hozom fel példának, mert a diecast az AA. Szerintem bárki ránéz az MR-re látja, hogy magas.