Ertl klub
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ertl klub
Van egy Authentics-em. Szeretnék mellé majd még egy Plum Crazy-t is.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Missa írta:Hát nem tudom, de én a kerekeinek a látványától, a teli, de domborműves hűtőrácsától rosszul vagyok. Ráadásul a krómozás még sárgul is rajta. De mivel ebből a típusból senki sem csinált sem jobbat, sem rosszabbat, természetesen marad.Labdacs írta:'91-ben gyártotta az Ertl a képen látható jószágot. vagyis húsz éve. ha megnézzük, hogy mit kínált akkor mondjuk a Bburago (250 TR), akkor azért meg lehet állapítani, hogy anno szépen megelőzte a korát. persze, mai szemmel aránytalan, néhol kimondottan vicces, de én szeretem az enyémet.Missa írta:Mivel Ferrarit gyűjtök és az ERTL egyet "elkövetett", van...
Ritka rusnya egy modell, de amíg nincs szebb...
Esetleg az '56-os Plymouth Fury-t, a Christine-t és a Starsky & Hutch Ford Torino-t azért még bevállalnám tőlük. De semmi mást!
a sárgulás érthető, az Anson Dino-k is sárgulnak szinte kivétel nélkül. mondjuk az én fehér 275-ösöm nem sárgult még be. igaz, 20 éve dobozban van tartva.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát nem tudom, de én a kerekeinek a látványától, a teli, de domborműves hűtőrácsától rosszul vagyok. Ráadásul a krómozás még sárgul is rajta. De mivel ebből a típusból senki sem csinált sem jobbat, sem rosszabbat, természetesen marad.Labdacs írta:'91-ben gyártotta az Ertl a képen látható jószágot. vagyis húsz éve. ha megnézzük, hogy mit kínált akkor mondjuk a Bburago (250 TR), akkor azért meg lehet állapítani, hogy anno szépen megelőzte a korát. persze, mai szemmel aránytalan, néhol kimondottan vicces, de én szeretem az enyémet.Missa írta:Mivel Ferrarit gyűjtök és az ERTL egyet "elkövetett", van...
Esetleg az '56-os Plymouth Fury-t, a Christine-t és a Starsky & Hutch Ford Torino-t azért még bevállalnám tőlük. De semmi mást!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
'91-ben gyártotta az Ertl a képen látható jószágot. vagyis húsz éve. ha megnézzük, hogy mit kínált akkor mondjuk a Bburago (250 TR), akkor azért meg lehet állapítani, hogy anno szépen megelőzte a korát. persze, mai szemmel aránytalan, néhol kimondottan vicces, de én szeretem az enyémet.Missa írta:Mivel Ferrarit gyűjtök és az ERTL egyet "elkövetett", van...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mivel Ferrarit gyűjtök és az ERTL egyet "elkövetett", van...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na most megfogtál,mert sok modellem van,sok gyártótól,de ertl az egy szál sincs,de nem is csoda,hiszen nem igazán az én izlésemnek megfelelő autókat gyártanak,bár egy Bandita nem lenne rossz.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
milyen mókás kedvedben voltál amikor a szavazást állítottad össze...
amúgy meg milyen szép is lenne, ha nem csak Ertl-ben lenne 275 GTB, hanem teszem azt minimum Elite-ben...
amúgy meg milyen szép is lenne, ha nem csak Ertl-ben lenne 275 GTB, hanem teszem azt minimum Elite-ben...