a Tesco sok szempontból a legalja itthon.Missa írta: Szerintem kicsi a csomagtartója. Egy tisztességes Auchan-os bevásárlás után hova pakolok? Tesco ugrott. Utálom az összes multit, de a Tesco az amibe csak erős feleség általi morgás hatására megyek be. De utána neki nincs benne köszönet az én morgásom miatt...
Mind ezek ellenére természetesen nagyon szívesen elpöffeszkednék benne!
de pl kint Angliában teljesen más ám a leányka fekvése. ott minden utcában van Tesco Express, ami nagyjából olyan, mint itthon a CBA, csak tiszta, minden van, ami kell egy "jajj, elfelejtettem, lefutok a sarki boltba" típusú vásárláshoz kell. a nagyobb Tesco-k meg nem ezek a lepukkadt külvárosi kéregetőgyűjtők, mint itthon.
viszont van két (három) dolog, amiért érdemes teszkóba járni itthon is. az egyik, hogy mindig nyitva van. a másik, lényegesebb, hogy a saját márkás (ha jól tudom, kint saját márkaként létezik, csak itthon a teszkó forgalmazza őket) gyerekruháik egészen kiválóak. olcsó, és nem az a pikacsus-villámmekkvínes színesszagos gagyi. a másik pedig a little steps fajátékok, amit szintén csak a teszkóban kapni. sínrendszerek, váltók, alagutak, függőhidak, fűtőházak bagóért.