Mivel fülig belestem abba az autóba már réges rég, és az OttO el is készítette, így 2012 no.1 projektének annak a beszerzését céloztam meg.
Rendezem méregdrága Solidomat

Stroker írta:A teljesség kedvéért![]()

Szép sorozat.french-car-fan írta:Na akkormost minden

Szerintem is, bár még bordóban is eltudnám képzelnischumimodells írta:Igen narancs van,az a szin illik legjobban ehhez az autóhoz.french-car-fan írta:Hát nem mondom, hogy nem kéne de ez is egy R5 TL mint a narancsom. A festés beli külömbség nem érdekel, de ha a kasztnin/motorn/belsőn bármi eltérés van, akkor kellschumimodells írta:Azért kéne egy ilyen is,nem? Márcsak a ritkasága miatt is.french-car-fan írta:Szépnek szép, de nem látok külömbséget, kivéve az oldalán a feliratot
Neked is a narancs van nem?

Igen narancs van,az a szin illik legjobban ehhez az autóhoz.french-car-fan írta:Hát nem mondom, hogy nem kéne de ez is egy R5 TL mint a narancsom. A festés beli külömbség nem érdekel, de ha a kasztnin/motorn/belsőn bármi eltérés van, akkor kellschumimodells írta:Azért kéne egy ilyen is,nem? Márcsak a ritkasága miatt is.french-car-fan írta:Szépnek szép, de nem látok külömbséget, kivéve az oldalán a feliratot
Neked is a narancs van nem?

Itt a link is http://www.alldiecast.us/diecast_car.php?id=178chilisos írta:Ez a kék R5 umbau?

Igen, a kép alá ahonnan van oda van írva... Pedig nagyon szép, de ami elárulja az az első embléma. A renault logoba, alul é felül van egy bevágás kerestben, na ez egyik solido r5.ön sincs meg, de azon igen. na meg egy katalógusban sem találom, sem boltok volt eladó termékei között sem.chilisos írta:Ez a kék R5 umbau?

Hát nem mondom, hogy nem kéne de ez is egy R5 TL mint a narancsom. A festés beli külömbség nem érdekel, de ha a kasztnin/motorn/belsőn bármi eltérés van, akkor kellschumimodells írta:Azért kéne egy ilyen is,nem? Márcsak a ritkasága miatt is.french-car-fan írta:Szépnek szép, de nem látok külömbséget, kivéve az oldalán a feliratot

Azért kéne egy ilyen is,nem? Márcsak a ritkasága miatt is.french-car-fan írta:Szépnek szép, de nem látok külömbséget, kivéve az oldalán a feliratot

Szépnek szép, de nem látok külömbséget, kivéve az oldalán a feliratot

Itt is van pár kép:french-car-fan írta:Ez ugyan az mint a narancsschumimodells írta:Már csak a világoskék hiányzik, de az olyan ritka,mint a fehér Ferrari.french-car-fan írta:Elkapott az 5-ös lázTL ez is (?)
Ami jó lenne, de nem tudom mi az igaz belőle, de szerintem umbau, az r5 alpine turbo.

Nagyon szép! De még kép is aligvan rólaschumimodells írta:Nem valószinü,hogy umbau,már több helyen láttam. Inkább az a valószinü,hogy dealer változat,mint a narancs R12.french-car-fan írta:Ez ugyan az mint a narancsschumimodells írta:Már csak a világoskék hiányzik, de az olyan ritka,mint a fehér Ferrari.french-car-fan írta:Elkapott az 5-ös lázTL ez is (?)
Ami jó lenne, de nem tudom mi az igaz belőle, de szerintem umbau, az r5 alpine turbo.

Nem valószinü,hogy umbau,már több helyen láttam. Inkább az a valószinü,hogy dealer változat,mint a narancs R12.french-car-fan írta:Ez ugyan az mint a narancsschumimodells írta:Már csak a világoskék hiányzik, de az olyan ritka,mint a fehér Ferrari.french-car-fan írta:Elkapott az 5-ös lázTL ez is (?)

Ez ugyan az mint a narancsschumimodells írta:Már csak a világoskék hiányzik, de az olyan ritka,mint a fehér Ferrari.french-car-fan írta:Elkapott az 5-ös láz

Már csak a világoskék hiányzik, de az olyan ritka,mint a fehér Ferrari.french-car-fan írta:Elkapott az 5-ös láz

Engem is.Camaro96 írta:Engem meg a Ferrari láz. De az már egy jó ideje...XXXXXD![]()