A Maybach az Autoart. Gyári dealer, ráadásul egy ltd. modell. Az E osztály kapcsán egyet értünk a w211 facelift gyönyörű! De ami a C-t illeti, szerintem a ma kapható mercik egyik legszebbike, sőt... Amúgy a kombi eladó...Missa írta:Gratulálok én is! De kövezz meg, nekem a kombi jobban tetszik!chilisos írta:Ejj de szép az a Maybach!!! Grat!Garva03! írta:Na készítettem pár gyors képet! Benne van a tegnapi börzéről hazahozott E kombi is! /Meg viszonyításnak egy mini/Garva03! írta:Hát eléggé "akciósan" vettem. Mérlegeltem, osztottam szoroztam, és úgy voltam vele, hogy vitrinben nem látszik a hiányossága... /Nincs meg a doboza/ De ettől eltekintve 100%. Nos az ára emiatt elviselhető volt /Mondjuk egy jobb AA Merci AMG ára körül... De megérte...french-car-fan írta:Az egy elég komoly árú modellGarva03! írta:Végre megvan! Ma beparkolt hozzám az egyik Áhított modellem!! Képek estefelé! ízelítőnek annyi (Bár sokan tudjátok mi is az pontosan) , hogy 2 színű festése van. barna/arany, bőr a belseje, és a Merci család része... /Monsjuk ennyi erővel el is mondhatnám, hogy egy 62-es Maybachról van szó...) Remélem estére meglesz a másik érkező modellem is, és kettőjükről teszek majd be képet!
Egyszer úgyis lesz nekem isÉn nem is értem a Mercedes gyár miért váltotta le ezt a karosszériát. Szerintem sokkal jobban néz ki, mint a mostani kocka-lámpás. Ugyan ez a véleményem a C Mercikről is. A mostani előtti kombik, hihetetlenül jól néztek ki.
Apropó, a Maybach modell melyik cég terméke?
Pakkot kaptam
- Garva03!
- Felhasználó

Re: Pakkot kaptam
Gratula az új szerzeményekhez!
A Kyo F40... egyszer remélem lesz egy ilyenem. Az egyik kedvenc autóm az F40. Nyers, brutális, sallangmentes.
A Kyo F40... egyszer remélem lesz egy ilyenem. Az egyik kedvenc autóm az F40. Nyers, brutális, sallangmentes.
Being automotivated is not a crime.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ma én is kifezettem őt:
Hamrosan itt is lesz 
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Grat hozzájuk!Missa írta:Ahogy a Neo Rádión reggelente Bocskorék mondanák: Hallelújahhh, hallelújahhh. Megjöttek! Én már túl vagyok egy kisebb infarktuson, egy laza újra élesztésen (ja, mint Mr. Bean - bikázó kábellel, a lámpaoszlopról), a torkom fáj, mert végig sikítottam az utcát, mint egy dilis bakfislány az Éder Krisztián(SP)-Fluor Tomi megakoncerten.
Nem tudom szavakba önteni az érzéseim, itt van helyette néhány kép:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi. Egyébként nekem sem a kedvencem az F40. De mint modell, nagyon szép. Az autót inkább mint technikai csodát "tisztelem".SepangbronzeM5 írta:Missa írta:Ahogy a Neo Rádión reggelente Bocskorék mondanák: Hallelújahhh, hallelújahhh. Megjöttek! Én már túl vagyok egy kisebb infarktuson, egy laza újra élesztésen (ja, mint Mr. Bean - bikázó kábellel, a lámpaoszlopról), a torkom fáj, mert végig sikítottam az utcát, mint egy dilis bakfislány az Éder Krisztián(SP)-Fluor Tomi megakoncerten.
[
Gratulálok hozzá! Nekem még nyugszik egy 1:24-es Bburago fekete F40-es valamelyik dobozban, ami meglepően tisztességes, azért jó lenne kiváltani egy ilyen Kyosho-val. Nem szeretem azt az autót, de az "iszonyatosan kéne" kategória! Az olaszok értenek ehhez, de nagyon...
De ahogy így nézegettem az íróasztalon, azért szép autó. Csak nagyon speciális...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Gratulálok hozzá! Nekem még nyugszik egy 1:24-es Bburago fekete F40-es valamelyik dobozban, ami meglepően tisztességes, azért jó lenne kiváltani egy ilyen Kyosho-val. Nem szeretem azt az autót, de az "iszonyatosan kéne" kategória! Az olaszok értenek ehhez, de nagyon...Missa írta:Ahogy a Neo Rádión reggelente Bocskorék mondanák: Hallelújahhh, hallelújahhh. Megjöttek! Én már túl vagyok egy kisebb infarktuson, egy laza újra élesztésen (ja, mint Mr. Bean - bikázó kábellel, a lámpaoszlopról), a torkom fáj, mert végig sikítottam az utcát, mint egy dilis bakfislány az Éder Krisztián(SP)-Fluor Tomi megakoncerten.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ahogy a Neo Rádión reggelente Bocskorék mondanák: Hallelújahhh, hallelújahhh. Megjöttek! Én már túl vagyok egy kisebb infarktuson, egy laza újra élesztésen (ja, mint Mr. Bean - bikázó kábellel, a lámpaoszlopról), a torkom fáj, mert végig sikítottam az utcát, mint egy dilis bakfislány az Éder Krisztián(SP)-Fluor Tomi megakoncerten.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratulálok én is! De kövezz meg, nekem a kombi jobban tetszik!chilisos írta:Ejj de szép az a Maybach!!! Grat!Garva03! írta:Na készítettem pár gyors képet! Benne van a tegnapi börzéről hazahozott E kombi is! /Meg viszonyításnak egy mini/Garva03! írta:Hát eléggé "akciósan" vettem. Mérlegeltem, osztottam szoroztam, és úgy voltam vele, hogy vitrinben nem látszik a hiányossága... /Nincs meg a doboza/ De ettől eltekintve 100%. Nos az ára emiatt elviselhető volt /Mondjuk egy jobb AA Merci AMG ára körül... De megérte...french-car-fan írta:Az egy elég komoly árú modellGarva03! írta:Végre megvan! Ma beparkolt hozzám az egyik Áhított modellem!! Képek estefelé! ízelítőnek annyi (Bár sokan tudjátok mi is az pontosan) , hogy 2 színű festése van. barna/arany, bőr a belseje, és a Merci család része... /Monsjuk ennyi erővel el is mondhatnám, hogy egy 62-es Maybachról van szó...) Remélem estére meglesz a másik érkező modellem is, és kettőjükről teszek majd be képet!
Egyszer úgyis lesz nekem is
Apropó, a Maybach modell melyik cég terméke?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ejj de szép az a Maybach!!! Grat!Garva03! írta:Na készítettem pár gyors képet! Benne van a tegnapi börzéről hazahozott E kombi is! /Meg viszonyításnak egy mini/Garva03! írta:Hát eléggé "akciósan" vettem. Mérlegeltem, osztottam szoroztam, és úgy voltam vele, hogy vitrinben nem látszik a hiányossága... /Nincs meg a doboza/ De ettől eltekintve 100%. Nos az ára emiatt elviselhető volt /Mondjuk egy jobb AA Merci AMG ára körül... De megérte...french-car-fan írta:Az egy elég komoly árú modellGarva03! írta:Végre megvan! Ma beparkolt hozzám az egyik Áhított modellem!! Képek estefelé! ízelítőnek annyi (Bár sokan tudjátok mi is az pontosan) , hogy 2 színű festése van. barna/arany, bőr a belseje, és a Merci család része... /Monsjuk ennyi erővel el is mondhatnám, hogy egy 62-es Maybachról van szó...) Remélem estére meglesz a másik érkező modellem is, és kettőjükről teszek majd be képet!
Egyszer úgyis lesz nekem is
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, pár ügyes extrával feldobták, jól is tették, mert nekem az alap nem igazán tetszik, annak ellenére, hogy itthon is van.Garva03! írta:Hát azért a bőr üéásek a függöny, a poharak... /De sajnos igazas van... Belülről a többi hanyagolható!SepangbronzeM5 írta:Kidolgozásában szerintem a 190E is túlmutat a Maybach-on, a 62-es inkább csak érdekes, mint szép.Garva03! írta:Most bontottam ki :D Igen hasonló a megoldása! Csak ez nem nyílik teljesen! De nyönyörű! Mióta itt van jobban leköt mint a 62-es.... Pedig azt nagyon vártam...SepangbronzeM5 írta:Egyszer én is szerzek egy olyan SEC-et, nagyon tetszik és ha olyan, mint a 190-es, akkor boldog leszek.Garva03! írta:Nem adom! Tényleg brutálisan szép :d És ahhoz is "olcsón" jutottam hozzá :D Mondjuk azt, hogy a 2 modell egy havi fizetésem volt így diákként :DSepangbronzeM5 írta:Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- Garva03!
- Felhasználó

Hát azért a bőr üéásek a függöny, a poharak... /De sajnos igazas van... Belülről a többi hanyagolható!SepangbronzeM5 írta:Kidolgozásában szerintem a 190E is túlmutat a Maybach-on, a 62-es inkább csak érdekes, mint szép.Garva03! írta:Most bontottam ki :D Igen hasonló a megoldása! Csak ez nem nyílik teljesen! De nyönyörű! Mióta itt van jobban leköt mint a 62-es.... Pedig azt nagyon vártam...SepangbronzeM5 írta:Egyszer én is szerzek egy olyan SEC-et, nagyon tetszik és ha olyan, mint a 190-es, akkor boldog leszek.Garva03! írta:Nem adom! Tényleg brutálisan szép :d És ahhoz is "olcsón" jutottam hozzá :D Mondjuk azt, hogy a 2 modell egy havi fizetésem volt így diákként :DSepangbronzeM5 írta:Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Kidolgozásában szerintem a 190E is túlmutat a Maybach-on, a 62-es inkább csak érdekes, mint szép.Garva03! írta:Most bontottam ki :D Igen hasonló a megoldása! Csak ez nem nyílik teljesen! De nyönyörű! Mióta itt van jobban leköt mint a 62-es.... Pedig azt nagyon vártam...SepangbronzeM5 írta:Egyszer én is szerzek egy olyan SEC-et, nagyon tetszik és ha olyan, mint a 190-es, akkor boldog leszek.Garva03! írta:Nem adom! Tényleg brutálisan szép :d És ahhoz is "olcsón" jutottam hozzá :D Mondjuk azt, hogy a 2 modell egy havi fizetésem volt így diákként :DSepangbronzeM5 írta:Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- Garva03!
- Felhasználó

Most bontottam ki :D Igen hasonló a megoldása! Csak ez nem nyílik teljesen! De nyönyörű! Mióta itt van jobban leköt mint a 62-es.... Pedig azt nagyon vártam...SepangbronzeM5 írta:Egyszer én is szerzek egy olyan SEC-et, nagyon tetszik és ha olyan, mint a 190-es, akkor boldog leszek.Garva03! írta:Nem adom! Tényleg brutálisan szép :d És ahhoz is "olcsón" jutottam hozzá :D Mondjuk azt, hogy a 2 modell egy havi fizetésem volt így diákként :DSepangbronzeM5 írta:Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egyszer én is szerzek egy olyan SEC-et, nagyon tetszik és ha olyan, mint a 190-es, akkor boldog leszek.Garva03! írta:Nem adom! Tényleg brutálisan szép :d És ahhoz is "olcsón" jutottam hozzá :D Mondjuk azt, hogy a 2 modell egy havi fizetésem volt így diákként :DSepangbronzeM5 írta:Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- Garva03!
- Felhasználó

Nem adom! Tényleg brutálisan szép :d És ahhoz is "olcsón" jutottam hozzá :D Mondjuk azt, hogy a 2 modell egy havi fizetésem volt így diákként :DSepangbronzeM5 írta:Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Grat a mai batárhoz is, de az a SEC állati! Olyan nekem KELL! XDGarva03! írta:Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem isFényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500
- Garva03!
- Felhasználó

Ma jó napom van! Megérkezett a másik modellem is
Fényképek később! Elöljáróban: 1:18 Autoart fekete Mercedes Sec 500 
- Garva03!
- Felhasználó

Na készítettem pár gyors képet! Benne van a tegnapi börzéről hazahozott E kombi is! /Meg viszonyításnak egy mini/Garva03! írta:Hát eléggé "akciósan" vettem. Mérlegeltem, osztottam szoroztam, és úgy voltam vele, hogy vitrinben nem látszik a hiányossága... /Nincs meg a doboza/ De ettől eltekintve 100%. Nos az ára emiatt elviselhető volt /Mondjuk egy jobb AA Merci AMG ára körül... De megérte...french-car-fan írta:Az egy elég komoly árú modellGarva03! írta:Végre megvan! Ma beparkolt hozzám az egyik Áhított modellem!! Képek estefelé! ízelítőnek annyi (Bár sokan tudjátok mi is az pontosan) , hogy 2 színű festése van. barna/arany, bőr a belseje, és a Merci család része... /Monsjuk ennyi erővel el is mondhatnám, hogy egy 62-es Maybachról van szó...) Remélem estére meglesz a másik érkező modellem is, és kettőjükről teszek majd be képet!

- Garva03!
- Felhasználó

Hát eléggé "akciósan" vettem. Mérlegeltem, osztottam szoroztam, és úgy voltam vele, hogy vitrinben nem látszik a hiányossága... /Nincs meg a doboza/ De ettől eltekintve 100%. Nos az ára emiatt elviselhető volt /Mondjuk egy jobb AA Merci AMG ára körül... De megérte...french-car-fan írta:Az egy elég komoly árú modellGarva03! írta:Végre megvan! Ma beparkolt hozzám az egyik Áhított modellem!! Képek estefelé! ízelítőnek annyi (Bár sokan tudjátok mi is az pontosan) , hogy 2 színű festése van. barna/arany, bőr a belseje, és a Merci család része... /Monsjuk ennyi erővel el is mondhatnám, hogy egy 62-es Maybachról van szó...) Remélem estére meglesz a másik érkező modellem is, és kettőjükről teszek majd be képet!