Nincs a közelében semmi bajor, nem kell félni. Azért köszi, hogy aggódsz XDfrench-car-fan írta:Még a végén neki esik valamelyik BMW-nek...SepangbronzeM5 írta:Jó helye van annak ittfrench-car-fan írta:A C6-osért nagyon irígyellek? Minek az neked, add elSepangbronzeM5 írta:Sok francia nincsen benne, de szép ez így isfrench-car-fan írta:Az árak alatt már nem merem megnyomni a szummát XD
Szívesen elviszem tőled, hogy nehogy valami baja essen az egyik bajornak
FrozenSilverM5 gyűjteménye
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: SepangbronzeM5 gyűjteménye
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Még a végén neki esik valamelyik BMW-nek...SepangbronzeM5 írta:Jó helye van annak ittfrench-car-fan írta:A C6-osért nagyon irígyellek? Minek az neked, add elSepangbronzeM5 írta:Sok francia nincsen benne, de szép ez így isfrench-car-fan írta:Az árak alatt már nem merem megnyomni a szummát XD
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jó helye van annak ittfrench-car-fan írta:A C6-osért nagyon irígyellek? Minek az neked, add elSepangbronzeM5 írta:Sok francia nincsen benne, de szép ez így isfrench-car-fan írta:Az árak alatt már nem merem megnyomni a szummát XD
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
A C6-osért nagyon irígyellek? Minek az neked, add elSepangbronzeM5 írta:Sok francia nincsen benne, de szép ez így isfrench-car-fan írta:Az árak alatt már nem merem megnyomni a szummát XD
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Sok francia nincsen benne, de szép ez így isfrench-car-fan írta:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
SepangbronzeM5 írta:2011.09.23.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Most volt népszámlálás. 126-an vannakSepangbronzeM5 írta:Rendben, van itt még mit nézelődnöd.chilisos írta:Na majd egyszer szemrevételezemSepangbronzeM5 írta:Igen, pedig szerintem kicsit egyszerűbb szerkezet, bár az, hogy az ablak is külön besüllyed, azt nagyon jól megcsinálták.chilisos írta:Akkor nehezebb, mint egy Kyo M3SepangbronzeM5 írta:Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az biztosSepangbronzeM5 írta:Rendben, van itt még mit nézelődnöd.chilisos írta:Na majd egyszer szemrevételezemSepangbronzeM5 írta:Igen, pedig szerintem kicsit egyszerűbb szerkezet, bár az, hogy az ablak is külön besüllyed, azt nagyon jól megcsinálták.chilisos írta:Akkor nehezebb, mint egy Kyo M3SepangbronzeM5 írta:Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Rendben, van itt még mit nézelődnöd.chilisos írta:Na majd egyszer szemrevételezemSepangbronzeM5 írta:Igen, pedig szerintem kicsit egyszerűbb szerkezet, bár az, hogy az ablak is külön besüllyed, azt nagyon jól megcsinálták.chilisos írta:Akkor nehezebb, mint egy Kyo M3SepangbronzeM5 írta:Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Na majd egyszer szemrevételezemSepangbronzeM5 írta:Igen, pedig szerintem kicsit egyszerűbb szerkezet, bár az, hogy az ablak is külön besüllyed, azt nagyon jól megcsinálták.chilisos írta:Akkor nehezebb, mint egy Kyo M3SepangbronzeM5 írta:Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, pedig szerintem kicsit egyszerűbb szerkezet, bár az, hogy az ablak is külön besüllyed, azt nagyon jól megcsinálták.chilisos írta:Akkor nehezebb, mint egy Kyo M3SepangbronzeM5 írta:Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Akkor nehezebb, mint egy Kyo M3SepangbronzeM5 írta:Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Amint lehet, csinálok, egyenlőre csak ez az egy van. A tető szép-szép, de mire kicsomagoltam és összehajtottam, azt hittem meghalok, nagyon kellett koncentrálni, hogy minden épségben maradjon. Az üregbe is úgy passzol, hogy nagyon necces. Elég meredek esemény kinyitni-becsukni.chilisos írta:A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
A Mazda-ról majd kérnék szépen képeket, főleg a tetőről 
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Autoart BMW 635CSI

Autoart Mercedes-Benz 190E 2.3

Autoart Mazda MX-5

Autoart Mercedes-Benz 190E 2.3

Autoart Mazda MX-5

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Autoart Nissan GT-R R35

Autoart Toyota Calica GT-S

Autoart Toyota Calica GT-S

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszi! Első sorban a pirosat szúrtam ki magamnak, ez a sárga volt a második nagy esélyes, végül ez és egy fehér volt az üzletben, így nem volt kérdés, hogy melyiket hozom el. A fehér csak akkor lett volna számomra érdekes, ha a Lexus gyöngyházfehér színét viselte volna, de sajnos nem.schumimodells írta:Nagyon szép,talán ebben a szinben mutat a legjobban.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szép,talán ebben a szinben mutat a legjobban.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat: