Grat! Ez ebben a formában az igazijanee írta:Régóta kerestem már (számomra) normális Shelby Cobra modellt,megfizethető áron. Volt is egy pár,Shelby coll,yat ming,de egyik se volt megfelelő. Jobban belenézve a kyosho se volt az.
Aztán böngészve a neten rátaláltam egy Solido prestige által gyártott vasra. "Végre zsanéros ajtó,és van biztonsági öve,meg ha jól látom,(ami nem bizos,így 40 felé közeledve) plüssös utastér. (Már,ha lehet a kétszemélyes kenyérpirítót annak nevezni). Volt szerencsém ülni,egy replikában Komáromban,pont 18szor nagyobb az utatere mint ennek,de még így is kissebb,mint,kéne lennie.Bár 10 centire a földtől ülve,400 pacival a segged alatt,a férőhely a legkevesebb " Szóval Ez kell nekem felkiáltással lelkendezve böngésztem az ebayt. Szomorúan konstatáltam,hogy a 60€+ 15 € posta még mindig több,mint amit ki szeretnék adni érte. Havi szinten ütöttem be a keresőbe,de nem változott az ár. Ma este,nem sokkal egy modellgyűjtő társal való beszélgetés után(ahol épp arról beszéltem,hogy jelenleg nincs olyan modell amit most megvennék)
A ck-modellcars oldalán felbukkant a vas. Először azt hittem délibáb,vagy,a magyarított ebay aplikáció vicce,vagy hogy csak 1:43,de ott állt előttem őcobrasága,a maga 24.95 ájrós árával. Gyors szemdörgölés,és fizetés. Remélem hamar ideér. Utána tolok saját képeket róla.
Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
Régóta kerestem már (számomra) normális Shelby Cobra modellt,megfizethető áron. Volt is egy pár,Shelby coll,yat ming,de egyik se volt megfelelő. Jobban belenézve a kyosho se volt az.
Aztán böngészve a neten rátaláltam egy Solido prestige által gyártott vasra. "Végre zsanéros ajtó,és van biztonsági öve,meg ha jól látom,(ami nem bizos,így 40 felé közeledve) plüssös utastér. (Már,ha lehet a kétszemélyes kenyérpirítót annak nevezni). Volt szerencsém ülni,egy replikában Komáromban,pont 18szor nagyobb az utatere mint ennek,de még így is kissebb,mint,kéne lennie.Bár 10 centire a földtől ülve,400 pacival a segged alatt,a férőhely a legkevesebb " Szóval Ez kell nekem felkiáltással lelkendezve böngésztem az ebayt. Szomorúan konstatáltam,hogy a 60€+ 15 € posta még mindig több,mint amit ki szeretnék adni érte. Havi szinten ütöttem be a keresőbe,de nem változott az ár. Ma este,nem sokkal egy modellgyűjtő társal való beszélgetés után(ahol épp arról beszéltem,hogy jelenleg nincs olyan modell amit most megvennék)
A ck-modellcars oldalán felbukkant a vas. Először azt hittem délibáb,vagy,a magyarított ebay aplikáció vicce,vagy hogy csak 1:43,de ott állt előttem őcobrasága,a maga 24.95 ájrós árával. Gyors szemdörgölés,és fizetés. Remélem hamar ideér. Utána tolok saját képeket róla.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A magyar BMW honlapot nem nagyon szeretik frissíteni, kész csoda, hogy nem E46-osok figyelnek még rajta. Pedig már BMW i szalon is van a Wallis Dunánál. Ha elvinném azt a sok pénzt, én Apának egészen biztosan vennék i8-ast, mert tetszik neki, ki is próbálnám, de én magamnak biztos nem ezért rohannék első körben.Missa írta:Szerintem Te Németországban dolgozol...Labdacs írta:a munkahelyem előtti töltős parkolóban is elég gyakran áll.FrozenSilverM5 írta:Már árulják is egy ideje, időnként forgalomban is láttam már.Missa írta:Jól néz ki. Ezt árusítani is fogják, vagy csak amolyan technikai demonstrátor szerepe van? A napokban láttam Bp-en i3-at vagy mit. Az olyan kis autó féleség volt.FrozenSilverM5 írta:Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
i3-as is, igaz, az a cégé.![]()
Na majd ha itthon is lesz a céges parkolókban ilyen, akkor elhiszem az óriásplakátok szlogenjét,"Magyarország jobban teljesít!"![]()
Amúgy kíváncsiságból néztem a hazai BMW honlapot. Na nem mintha mostanában BMW-t akarnék venni, csak a 3 milliárdos lottó jackpot kapcsán eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha... Magyar árlistán nem szerepel, sem ez, sem az i3. Az i8 még sem kellene. Mostanában egyre sűrűbben fáj a derekam. Ebbe beleülni, vagy kiszállni! Persze ez csak amolyan "savanyú a szőlő" effektus.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem Te Németországban dolgozol...Labdacs írta:a munkahelyem előtti töltős parkolóban is elég gyakran áll.FrozenSilverM5 írta:Már árulják is egy ideje, időnként forgalomban is láttam már.Missa írta:Jól néz ki. Ezt árusítani is fogják, vagy csak amolyan technikai demonstrátor szerepe van? A napokban láttam Bp-en i3-at vagy mit. Az olyan kis autó féleség volt.FrozenSilverM5 írta:Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
i3-as is, igaz, az a cégé.
Na majd ha itthon is lesz a céges parkolókban ilyen, akkor elhiszem az óriásplakátok szlogenjét,"Magyarország jobban teljesít!"
Amúgy kíváncsiságból néztem a hazai BMW honlapot. Na nem mintha mostanában BMW-t akarnék venni, csak a 3 milliárdos lottó jackpot kapcsán eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha... Magyar árlistán nem szerepel, sem ez, sem az i3. Az i8 még sem kellene. Mostanában egyre sűrűbben fáj a derekam. Ebbe beleülni, vagy kiszállni! Persze ez csak amolyan "savanyú a szőlő" effektus.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem Te Németországban dolgozol...Labdacs írta:a munkahelyem előtti töltős parkolóban is elég gyakran áll.FrozenSilverM5 írta:Már árulják is egy ideje, időnként forgalomban is láttam már.Missa írta:Jól néz ki. Ezt árusítani is fogják, vagy csak amolyan technikai demonstrátor szerepe van? A napokban láttam Bp-en i3-at vagy mit. Az olyan kis autó féleség volt.FrozenSilverM5 írta:Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
Na majd ha itthon is lesz a céges parkolókban ilyen, akkor elhiszem az óriásplakátok szlogenjét,"Magyarország jobban teljesít!"
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a munkahelyem előtti töltős parkolóban is elég gyakran áll.FrozenSilverM5 írta:Már árulják is egy ideje, időnként forgalomban is láttam már.Missa írta:Jól néz ki. Ezt árusítani is fogják, vagy csak amolyan technikai demonstrátor szerepe van? A napokban láttam Bp-en i3-at vagy mit. Az olyan kis autó féleség volt.FrozenSilverM5 írta:Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Már árulják is egy ideje, időnként forgalomban is láttam már.Missa írta:Jól néz ki. Ezt árusítani is fogják, vagy csak amolyan technikai demonstrátor szerepe van? A napokban láttam Bp-en i3-at vagy mit. Az olyan kis autó féleség volt.FrozenSilverM5 írta:Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jól néz ki. Ezt árusítani is fogják, vagy csak amolyan technikai demonstrátor szerepe van? A napokban láttam Bp-en i3-at vagy mit. Az olyan kis autó féleség volt.FrozenSilverM5 írta:Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az ám! Az EU-s előírások miatt kicsit csökkenteni kell a gyűjtemény fiktív szén-dioxid-kibocsátási kvótájátMissa írta:Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Klassz! Mi ez? BMW i8?FrozenSilverM5 írta:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az Euro NCAP gyalogosvédelmi tesztjén hamar csúnyán megbukna, az biztosMissa írta:ko1122 írta:nekem egy kultikus filmes jön 1995-ből a jövő héten
Batman Forever Batmobile 1/18 HWElég balesetveszélyes kinézete van.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ko1122 írta:nekem egy kultikus filmes jön 1995-ből a jövő héten
Batman Forever Batmobile 1/18 HW
nekem egy kultikus filmes jön 1995-ből a jövő héten
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pár éve ezt kihagytam, és utólag megbántam, most bepótolom.
- Csatolmányok
-
- bburago_porsche911_race.jpeg (378.08 KiB) Megtekintve 5395 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Nem szeretném elkiabálni, de lehet, hogy egy ilyen jön a napokban. Pontosabban pont az amelyik a képeken is van. Vigasztalásul, mivel tegnap "pofára estem" az egyik testvérével. Volt egy a vaterán, hajtottam rá, összekapartam rá a pénzt, erre az orrom előtt percekkel, leütik. Azt hitem agyvérzést kapok. Tetszik a szürke is, de valahogy ebből típusból inkább a piros amelyik jobban bejön. A beltér sokkal jobban tetszik bézs színben, jobban látszanak a részletek.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
...és egy tisztességesen kidolgozott Elite cucc.Missa írta:Nem szeretném elkiabálni, de lehet, hogy egy ilyen jön a napokban. Pontosabban pont az amelyik a képeken is van. Vigasztalásul, mivel tegnap "pofára estem" az egyik testvérével. Volt egy a vaterán, hajtottam rá, összekapartam rá a pénzt, erre az orrom előtt percekkel, leütik. Azt hitem agyvérzést kapok. Tetszik a szürke is, de valahogy ebből típusból inkább a piros amelyik jobban bejön. A beltér sokkal jobban tetszik bézs színben, jobban látszanak a részletek.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem szeretném elkiabálni, de lehet, hogy egy ilyen jön a napokban. Pontosabban pont az amelyik a képeken is van. Vigasztalásul, mivel tegnap "pofára estem" az egyik testvérével. Volt egy a vaterán, hajtottam rá, összekapartam rá a pénzt, erre az orrom előtt percekkel, leütik. Azt hitem agyvérzést kapok. Tetszik a szürke is, de valahogy ebből típusból inkább a piros amelyik jobban bejön. A beltér sokkal jobban tetszik bézs színben, jobban látszanak a részletek.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Hétfőn...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kihagyhatatlan.Missa írta:schumimodells írta:Hétfőn...Klassz lesz!