Milyen mobiltelefonod van?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Milyen mobiltelefonod van?
Lassan én is ráveszem magam és lecserélem a 4S-t, mondjuk nem szívesen, de haladni kell 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon jó a WP, de kevés a minőségi app.frenchcarfan írta:Nekem most Galaxy S4 van. Rühellem az androidot, alig várom hogy elérhető legyen itthon a Microsoft Lumia 950XL és átnyergelek arra.schumimodells írta:Tudom, hogy hülye vagyok, de három telefonon van.
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy S4 Value Edition
Microsoft Lumia 640 XL
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem most Galaxy S4 van. Rühellem az androidot, alig várom hogy elérhető legyen itthon a Microsoft Lumia 950XL és átnyergelek arra.schumimodells írta:Tudom, hogy hülye vagyok, de három telefonon van.
Samsung Galaxy Note 3
Microsoft Lumia 640 XL
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tudom, hogy hülye vagyok, de három telefonon van.
Samsung Galaxy Note 3
Microsoft Lumia 640 XL
Samsung Galaxy Note 3
Microsoft Lumia 640 XL
- Csatolmányok
-
- 20151106_180848~01.jpg (974.39 KiB) Megtekintve 12382 alkalommal
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én egy ilyenre cseréltem le a jó öreg Motorola Defy-t, Sony Z2:

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pakkot kaptam.
- Csatolmányok
-
- 20150304_192831-1.jpg (3.29 MiB) Megtekintve 12560 alkalommal
-
- 20150304_184611-1.jpg (2.36 MiB) Megtekintve 12560 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem meg egy ilyenem lesz a héten.Labdacs írta:november óta.... nekem méretileg pont jó.schumimodells írta: Én már megszoktam a tepsiphone-t, nekem kissebb nem nagyon kéne már, nekem már az S5 is kicsi.
- Csatolmányok
-
- 00_SM-R380_Galaxy_Gear2Neo_Black_EN_HR.jpg (3.11 MiB) Megtekintve 12568 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Grat, jó kis masina ez.Labdacs írta:november óta.... nekem méretileg pont jó.schumimodells írta: Én már megszoktam a tepsiphone-t, nekem kissebb nem nagyon kéne már, nekem már az S5 is kicsi.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
november óta.... nekem méretileg pont jó.schumimodells írta: Én már megszoktam a tepsiphone-t, nekem kissebb nem nagyon kéne már, nekem már az S5 is kicsi.
- Csatolmányok
-
- s5.jpg (33.34 KiB) Megtekintve 12580 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én már megszoktam a tepsiphone-t, nekem kissebb nem nagyon kéne már, nekem már az S5 is kicsi.Labdacs írta:igen, láttam, nekem az elején még az S3 is határeset volt, de megszoktam.schumimodells írta:Köszi, az S5 volt a másik esélyes, de inkább a Note mellett döntöttem, mert erősebb, szebb, és jobb is, na meg persze nagyobb.Labdacs írta:lájk.schumimodells írta:A tabit ingyén kaptam ajándékba, a Note 3 mellé, rögtön el is ajándékoztam.schumimodells írta:Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.
nekem ezek már túl nagyok, most az S5-tel szemezgetek.
Mondjuk, az S5 sem kicsi, majdnem akkora, mint a Note 1-es.
[ Kép ]
most van egy feltöltőkártyásom, egy GT-E'1270 (nem röhögni), azt észre sem veszem, hogy a zsebemben van.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, láttam, nekem az elején még az S3 is határeset volt, de megszoktam.schumimodells írta:Köszi, az S5 volt a másik esélyes, de inkább a Note mellett döntöttem, mert erősebb, szebb, és jobb is, na meg persze nagyobb.Labdacs írta:lájk.schumimodells írta:A tabit ingyén kaptam ajándékba, a Note 3 mellé, rögtön el is ajándékoztam.schumimodells írta:Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.

most van egy feltöltőkártyásom, egy GT-E'1270 (nem röhögni), azt észre sem veszem, hogy a zsebemben van.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi, az S5 volt a másik esélyes, de inkább a Note mellett döntöttem, mert erősebb, szebb, és jobb is, na meg persze nagyobb.Labdacs írta:lájk.schumimodells írta:A tabit ingyén kaptam ajándékba, a Note 3 mellé, rögtön el is ajándékoztam.schumimodells írta:Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lájk.schumimodells írta:A tabit ingyén kaptam ajándékba, a Note 3 mellé, rögtön el is ajándékoztam.schumimodells írta:Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A tabit ingyén kaptam ajándékba, a Note 3 mellé, rögtön el is ajándékoztam.schumimodells írta:Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.
- Csatolmányok
-
- Note3a.jpg (252.61 KiB) Megtekintve 12952 alkalommal
-
- Note3b.jpg (412.03 KiB) Megtekintve 12952 alkalommal
-
- Note3c.jpg (392.81 KiB) Megtekintve 12952 alkalommal
-
- Note3d.jpg (393.15 KiB) Megtekintve 12952 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Folytatódik az almásítás, már egy hónapja itt van egy iPad mini és marad is. Alig várom, hogy végleg megadja magát a gépem isFrozenSilverM5 írta:Megszabadultam, iPhone lett.FrozenSilverM5 írta:Még a Galaxy Gio, de már alig várom azt a napot, amikor a kormány és a gépháztető után sort keríthetek arra, hogy megszabaduljak tőle
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Végre váltottam Note 3-ra, fekete színű, S-View tokkal.
Fantasztikus.
Fantasztikus.
jelenleg egy Zopo C3 5" Full HD, 13,1Mpx, Dual sim, 16gb ram
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kicsit érintőleges a témám a mobilokkal kapcsolatban.
Tegnap a munkahelyemen tűzriadó gyakorlatot, kiürítési gyakorlatot csináltunk. Ez az irodaházak üzemeltetőinek évente egyszer kötelező, Tűzoltóság is számon kéri. A bérlőket körlevélben csak a gyakorlat napjáról kell tájékoztatnom, a pontos idejéről nem. Érthető, azért kell valami "váratlansági-meglepetés" faktor is a gyakorlatba.
10.00-kor be is adtuk a tűzjelzést, stopper indul és az auditor céggel, biztonsági őrökkel együtt figyeljük a kiürítés menetét. Persze nekem, műszaki üzemeltetőnek is van ilyenkor dolgom és járom a lépcsőházakat, figyelem, hogy a tűz és életvédelmi cuccok működését. Amikor is mit látok? Kedves "úri ember" a lépcsőház lépcsőin üldögél a haverjával az egyik lépcsőfokon és az okostelefonjukat buzerálják. Hol máshol, mint az első emeleten. Állatira nem zavarja két túl képzett seggfej brókerjét, hogy a fönti 6 emeletről kb. 300 ember rajtuk keresztül botladozva próbál menekülni az "égő" épületből... Mondom a két f@sznak, Urak tűz van! Menekülni kell! Á, nem kell, ez csak gyakorlat. Igen, honnan tudja? Hát a múltkor írták körlevélben. Az igaz, de maga meg van győződve róla, hogy tényleg nincs tűz?! Miért, tényleg az van? Az b@szd meg, tűz van, még hozzá nem is akár mekkora! Ha kedves az életed, menekülj!!! Azt mondja a fütyi, mindjárt, csak itt jó a tér ereje a ház wifinek és valamit frissit a ketyeróján. Mondom, közben több száz ember botladozik keresztül rajta, rászólnak, páran véletlenül (vagy talán nem is véletlenül) belerúgnak. De ő csak frissít. Na ekkor szakadt el a cérna nálam. Hajógépész voltam jó pár évig, ha kommunikálni kellett a két dübörgő főgép mellett, én biz a 100-120 dB-t is átüvöltöttem. Na ezt a képességem vetettem latba. Ahogy a torkomon kifért (ma fáj is és rekedt vagyok): "-Pattanj fel ba'meg azonnal és menekülj! Szarok a friss telefonodra, ha azonnal nem állsz fel és futsz ki a házból, kirúgom a kezedből ezt a szart és a nyakadnál fogva cibállak le a földszintre!" Persze, hogy a gyakorlat után az első volt aki panaszkodott. Volt vagy 40 tanú az esetre, az auditor is hallotta a földszinten. Egyenlőre úgy fest megúsztam. A f@szfejnek a főnöke tegnap este írt egy levelet, amiben elnézést kért és ígérte, hogy dolgozóinak rendkívüli tűzvédelmi oktatást tart.
Szóval komolyan mondom, egyszer az emberiség halálát okozzák a mobilok...
Ja, hétfőn szólok az IT-s cégünknek, hogy a wifit korlátozzák le az épületben.
Tegnap a munkahelyemen tűzriadó gyakorlatot, kiürítési gyakorlatot csináltunk. Ez az irodaházak üzemeltetőinek évente egyszer kötelező, Tűzoltóság is számon kéri. A bérlőket körlevélben csak a gyakorlat napjáról kell tájékoztatnom, a pontos idejéről nem. Érthető, azért kell valami "váratlansági-meglepetés" faktor is a gyakorlatba.
10.00-kor be is adtuk a tűzjelzést, stopper indul és az auditor céggel, biztonsági őrökkel együtt figyeljük a kiürítés menetét. Persze nekem, műszaki üzemeltetőnek is van ilyenkor dolgom és járom a lépcsőházakat, figyelem, hogy a tűz és életvédelmi cuccok működését. Amikor is mit látok? Kedves "úri ember" a lépcsőház lépcsőin üldögél a haverjával az egyik lépcsőfokon és az okostelefonjukat buzerálják. Hol máshol, mint az első emeleten. Állatira nem zavarja két túl képzett seggfej brókerjét, hogy a fönti 6 emeletről kb. 300 ember rajtuk keresztül botladozva próbál menekülni az "égő" épületből... Mondom a két f@sznak, Urak tűz van! Menekülni kell! Á, nem kell, ez csak gyakorlat. Igen, honnan tudja? Hát a múltkor írták körlevélben. Az igaz, de maga meg van győződve róla, hogy tényleg nincs tűz?! Miért, tényleg az van? Az b@szd meg, tűz van, még hozzá nem is akár mekkora! Ha kedves az életed, menekülj!!! Azt mondja a fütyi, mindjárt, csak itt jó a tér ereje a ház wifinek és valamit frissit a ketyeróján. Mondom, közben több száz ember botladozik keresztül rajta, rászólnak, páran véletlenül (vagy talán nem is véletlenül) belerúgnak. De ő csak frissít. Na ekkor szakadt el a cérna nálam. Hajógépész voltam jó pár évig, ha kommunikálni kellett a két dübörgő főgép mellett, én biz a 100-120 dB-t is átüvöltöttem. Na ezt a képességem vetettem latba. Ahogy a torkomon kifért (ma fáj is és rekedt vagyok): "-Pattanj fel ba'meg azonnal és menekülj! Szarok a friss telefonodra, ha azonnal nem állsz fel és futsz ki a házból, kirúgom a kezedből ezt a szart és a nyakadnál fogva cibállak le a földszintre!" Persze, hogy a gyakorlat után az első volt aki panaszkodott. Volt vagy 40 tanú az esetre, az auditor is hallotta a földszinten. Egyenlőre úgy fest megúsztam. A f@szfejnek a főnöke tegnap este írt egy levelet, amiben elnézést kért és ígérte, hogy dolgozóinak rendkívüli tűzvédelmi oktatást tart.
Szóval komolyan mondom, egyszer az emberiség halálát okozzák a mobilok...
Ja, hétfőn szólok az IT-s cégünknek, hogy a wifit korlátozzák le az épületben.