Sérült modellek
Re: Sérült modellek
Sziasztok.
Én egy 1/18-as Minichamps-es Kübelwagen-hez keresek egy eltűnt alkatrészt . A képen bal oldalon látható függőlegesen álló ( lapátszerű ) alkatrészről van szó ami oldalról kapcsolódik a lehajtható szélvédőhöz . http://up.picr.de/11454252hz.jpg
A jobb oldali megvan . A Minichamps-nél mi a tapasztalat ha valaki tőlük kérne tartalék alkatrész ?? Köszi .
Kellemes karácsonyt és BUÉK .
Én egy 1/18-as Minichamps-es Kübelwagen-hez keresek egy eltűnt alkatrészt . A képen bal oldalon látható függőlegesen álló ( lapátszerű ) alkatrészről van szó ami oldalról kapcsolódik a lehajtható szélvédőhöz . http://up.picr.de/11454252hz.jpg
A jobb oldali megvan . A Minichamps-nél mi a tapasztalat ha valaki tőlük kérne tartalék alkatrész ?? Köszi .
Kellemes karácsonyt és BUÉK .
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hála az égnek, nem túl bonyolult művelet.schumimodells írta:Rendesek.FrozenSilverM5 írta:Voltak olyan kedvesek az Autoart-nál, hogy kapok feliratot a Range Rover Sport-omra:
[ Kép ]
Csak majd sikerüljön rendesen felragasztani.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Rendesek.FrozenSilverM5 írta:Voltak olyan kedvesek az Autoart-nál, hogy kapok feliratot a Range Rover Sport-omra:
[ Kép ]
Csak majd sikerüljön rendesen felragasztani.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Voltak olyan kedvesek az Autoart-nál, hogy kapok feliratot a Range Rover Sport-omra:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
200 USD? pffff,,,,Hipolyt írta:frenchcarfan írta:Üdv Itt!Hipolyt írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy rendelkezem egy Toyota Supra autóval,aminek kitört az egyik első kereke. Hol tudnék,venni,rendelni hozzá új kereket,vagy mit lehet tenni ,mert elég drága volt!?
Köszi!
Milyen modellről és méretarányról van szó pontosan, talán úgy könnyebben tudunk segíteni.
1:18, Fast & Furoius! Itt a link
http://www.ebay.com/itm/fast-and-furiou ... 2a354cdd49
frenchcarfan írta:Üdv Itt!Hipolyt írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy rendelkezem egy Toyota Supra autóval,aminek kitört az egyik első kereke. Hol tudnék,venni,rendelni hozzá új kereket,vagy mit lehet tenni ,mert elég drága volt!?
Köszi!
Milyen modellről és méretarányról van szó pontosan, talán úgy könnyebben tudunk segíteni.
1:18, Fast & Furoius! Itt a link
http://www.ebay.com/itm/fast-and-furiou ... 2a354cdd49
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Üdv Itt!Hipolyt írta:Sziasztok!
Köszi!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
this is a feature, not a bug.oritomi írta:Ha egy lambó ajtó nem marad nyitva(magától csukódik),azt lehet javítani valahogy?
Én ebben biztos is voltam,csak épp földrajzi gondok léphetnek a probléma megoldása közé.Pók írta:Dofekné mindent tud orvosolni.oritomi írta:Ha egy lambó ajtó nem marad nyitva(magától csukódik),azt lehet javítani valahogy?
Ezért nekem kellene ezt fixálni,csak a hogyan a kérdés.
Dofekné mindent tud orvosolni.oritomi írta:Ha egy lambó ajtó nem marad nyitva(magától csukódik),azt lehet javítani valahogy?
Eljön az aPÓKalipszis 
Ha egy lambó ajtó nem marad nyitva(magától csukódik),azt lehet javítani valahogy?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pók írta:Visszakerült a helyére a kitört kerekű Arnage.
Köszönöm az Umbau Könignek : Dofeknének
Visszakerült a helyére a kitört kerekű Arnage.
Eljön az aPÓKalipszis 
Nekem szerencsére nem jött sérült modell.
A posta tud csodákat tenni a modellekkel.
A posta tud csodákat tenni a modellekkel.
Eljön az aPÓKalipszis 
- istvan765
- Új felhasználó

Az egyik tavaszi börzén láttam egy elég romos Kyosho E46 Compact-ot. Ha jól emlékszem 2000Ft-ot kért a gazdája érte. Tudja valaki, hogy ki lehetett az eladó? Esetleg a modell színére emlékszik valaki? Tudom, ez a legmulatságosabb az egészben, de egész egyszerűen én nem emlékszem.
Isti
- istvan765
- Új felhasználó

Ismeri valaki az elporladó alumínium problémáját? Nem tudom, hogy mi a magyar nyelvű kifejezés. Angol nyelvű fórumokon "zink pest"-ként emlegetik. Én is belefutottam egy Kyosho E46 M3-al. A sárgával, ami a bizonyos zink pest listán is szerepel. Amikor megvettem, még csak a motorháztető volt defektes. Azóta az egyik ajtó is lassan leválik.
Réges régen vásároltam egy feketét is, egy úgynevezett umbau-t.
Egy német srác nagyon unatkozott és előbb levágta,a kerekeit, majd fixen beragasztotta a "tuning kerekeket" Azt h a kerekei nem forognak és az alja olyan, mintha pokolgép robbant volna alatta, az ebay-en nem reklámozta. Vagy lehet, hogy csak a nagyon csekély német tudásomnak köszönhetem, de befürödtem.
Lehet, hogy a korral jár de vonzanak a javításra, vagy nagyképűen mondva a "restaurálásra" szoruló darabok.
Úgy döntöttem, hogy ebből a kettőből fogom megépíteni a magamét. A fekete karosszéria +sárga alváza. Ennek már lassan 2 éve de nem halad a projet. Talán egyszer ha komolyan belekezdek, fényképekkel is fogom dokumentálni, és közzéteszem.
Réges régen vásároltam egy feketét is, egy úgynevezett umbau-t.
Lehet, hogy a korral jár de vonzanak a javításra, vagy nagyképűen mondva a "restaurálásra" szoruló darabok.
Úgy döntöttem, hogy ebből a kettőből fogom megépíteni a magamét. A fekete karosszéria +sárga alváza. Ennek már lassan 2 éve de nem halad a projet. Talán egyszer ha komolyan belekezdek, fényképekkel is fogom dokumentálni, és közzéteszem.
- Csatolmányok
-
- 3fe16d78.jpg (22.31 KiB) Megtekintve 8635 alkalommal
Isti
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Technokol rapidLabdacs írta:pillanatragasztóval nem szabad modellt reparálni, mert "ködösít".schumimodells írta:Hogy mit csináltam ma?
Semmi különöset, csak tönkre tettem a Race Touareget.![]()
![]()
![]()
Kibontás közben letörtem a tetején levő légbeönlőt, próbáltam visszaragasztani, de csak jobban elcsesztem. Tűl sok pillanatragasztót tettem, és szétfolyt. Aztán próbáltam leszedni oldószerrel a ragasztót, de lejött a festék is.
Nincs mit tenni, rendeltem egy másikat, de szerintem, szeptembertől hamarabb nem kapom meg.
Tiszta szivás, a három modell közül, ami most jött, pont ez az egy fogyott ki az AA-on.
Remélem, tud hozni a srác másikat helyette. Hogy ezzel a példánnyal mi lesz, nem tudom, talán megveszi valaki potya áron.
Elment a kedvem mindentől, de legfőképp a modellektől.![]()
Ezt a modellt vártam a legjobban.
ha mégis, akkor is úgy, hogy egy fogpiszkáló hegyét kell belemártani, majd azzal felvinni a felületre.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Eső után köpönyeg.Labdacs írta:pillanatragasztóval nem szabad modellt reparálni, mert "ködösít".schumimodells írta:Hogy mit csináltam ma?
![]()
![]()
Kibontás közben letörtem a tetején levő légbeönlőt, próbáltam visszaragasztani, de csak jobban elcsesztem. Tűl sok pillanatragasztót tettem, és szétfolyt. Aztán próbáltam leszedni oldószerrel a ragasztót, de lejött a festék is.
Nincs mit tenni, rendeltem egy másikat, de szerintem, szeptembertől hamarabb nem kapom meg.
Tiszta szivás, a három modell közül, ami most jött, pont ez az egy fogyott ki az AA-on.
Remélem, tud hozni a srác másikat helyette. Hogy ezzel a példánnyal mi lesz, nem tudom, talán megveszi valaki potya áron.
ha mégis, akkor is úgy, hogy egy fogpiszkáló hegyét kell belemártani, majd azzal felvinni a felületre.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
pillanatragasztóval nem szabad modellt reparálni, mert "ködösít".schumimodells írta:Hogy mit csináltam ma?
![]()
![]()