Hááát ebben az esetben szerintem nem annyira a karakánsága volt a főszereplő. Sajnálom, de még csak jó sofőr sem volt. A céges Opel Corsa-n nem volt annyi "szűz" lemezfelület, amiből legalább egy marmonkannát kalapáltak volna. Az említett parkológépekben többször végig csikarta az Opelt.ko1122 írta:FrozenSilverM5 írta:Hát, ezen most rendkívül jót mulattam!Missa írta:Az igazival volt egy sztorim.FrozenSilverM5 írta:Az 550-es mindig jó dolog. Akkor is, ha Ferrari, mert szerintem azóta is utolérhetetlenül gyönyörű
Az egyik irodaházban, amiben dolgoztam, parkológépek voltak. Egyik bérlönk (neve nem érdekes, nem magyar, de híres ügyvéd) 3 autójának bérelt helyet. 1 Hummer H2-nek, ez nem fért be a garázsba, 1 Bentley Continentalnak és 1 Ferrari 550 Maranellonak. H2, ment a szomszéd luxus szálló parkolójába. A Bentley csak-csak befért a parkológépbe, még fel is tudta emelni. Na de ügyvéd úr majrézott, hogy a Ferrari nem fér be. Kolléganőm átadta az ürgének a gép méreteit, amiszerint a Ferkának be kellet, hogy férjen, még a tulaj is ki tudna szállni belőle. De a fickó csak köti az ebet a karóhoz, hogy ez a lepényhal nem fér be. Se baj. Próba! Szereplők: a Ferrari, a tulaj, kolléganőm az ingatlan manager, 2 fő garázsmester (férfiak), 2 fő háztechnikus (férfiak, az egyik én). Ügyvéd ül a vörös csodában, csúsztatott kuplunggal játszva próbál beállni a parkológépbe. 5-6 próba feladja, kiszáll és közli a kolléganőmmel, hogy nem fér be az autó, ő megmondta. Ferka motorja közben alapon duruzsol, szívem dobog, nekem ez a szférák zenéje. Mámoromból a Ferrari ajtó csapódása ébreszt, meg két hatalmas gázfröccs, diszkréten reccsenő váltó, halk, rövid gumi csikordulás és a Ferrari BERÖPPEN a parkológépbe! A kocsin egy karcolás sem esett, ajtó nyílik, kolléganőm kiszáll és az áll leesett tulajnak a markába pottyantja a sluszkulcsot, majd közli: "-Én megmondtam, hogy befér! Nem adunk másik parkoló helyet! Legyen szíves jöjjön velem az irodámba, végre aláírni a bérleti szerződést!" A tulaj, a 2 garázsmester és mi ketten a kollégámmal leesett állal, döbbenten állunk. Én ocsudok elsőnek és a csaj után rohanok: "-Te Kata, te tisztában vagy azzal, hogy ez a verda mennyibe kerül?" Válasz: "-Nem, ez valami drága kocsi?" Mondom (nem tudtam uralkodni magamon, kicsúszott a számon): "-Kata b@szd meg! Ez egy FERRARI!!! Ha ezt a kocsit most meghúzod valamelyik oldalán, elveszik az Il Ferro matricás Toyota Yarisodat! Annak az árából talán a visszapillantótükrét, vagy esetleg a kilincsét megcsinálták volna! Ez egy majd 500 LE-s gép, b@szd meg örülj, hogy megállt a parkológépben és nem röppent be a szembe levő oldalra, egy másik bérlő A6-os Audijaiba!" A garázsmesterek nem merték a kocsit átvinni a szomszéd szálló garázsába átvinni mosatni! Ez a liba, meg rallyzott a parkológépben!Az ember azt hinné, hogy ilyen csak az amerikai filmekben van.
Szerintem pedig hatalmas flash, hogy a csajszi ilyen határozott és mert ilyen autóval tolatgatni. Én csípem az ilyen karakán jó sofőr csajokat. Sok férfi még a tükrébe sem merne megfésülködni..
Ennél a Ferrari-s ügynél nagyon nagy szerencséje volt. A Ferrarinak is és a tulajnak is.