Poénos, mert kicsi, aranyos piroska, de közben meg dühösen mormog meg tüsszög. Egyébként az A6-A8 nekem az igazi, ha már Audi, ez igaz.schumimodells írta:Miért vicces, szép autó ez. Csak az A6-os az igazi Audi?FrozenSilverM5 írta:Nagyon vicces autót vezettem:
[ Kép ]
Ki mit csinált, merre járt?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Miért vicces, szép autó ez. Csak az A6-os az igazi Audi?FrozenSilverM5 írta:Nagyon vicces autót vezettem:
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
elbringáztam ma ide:
- Csatolmányok
-
- 20140726_161317.jpg (151.08 KiB) Megtekintve 8114 alkalommal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
FrozenSilverM5 írta:Szabadezdésen jártam
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, aztán észre vettem a sötétben bújkálót.truckster írta:A 8-ik képen, a sötét metálzöld Ford Customline-al, jobbra hátul a sarokban.Missa írta:Bocs, hogy kekeckedem. De melyik képen van a Csajka?truckster írta:van itt néhány fura öszvér még. És a háttérben megbúvó Csajka limó....
Az egyiken van egy piros, Csajkára hasonlító járgány, de az szerintem valami '50-es évek második feléből származó Chevrolet lehet. Talán Utility, vagy 150-es, esetleg Bel Air. Úgy tudom ezeknek is volt 4 ajtós változata.
A Csajkának a hátsó lámpája egész más. Az index pl egy vízszintes csík benne: http://totalcar.hu/magazin/szerelem/csajka/
Bár aztán lehet, hogy igazad van. Az egyiken mintha egy Gaz-14-es Csajka fara látszódik. http://www.origo.hu/auto/20070816-gaz14 ... tml?pIdx=2
http://m.cdn.blog.hu/be/belsoseg/image/ ... C08096.jpg
A 8-ik képen, a sötét metálzöld Ford Customline-al, jobbra hátul a sarokban.Missa írta:Bocs, hogy kekeckedem. De melyik képen van a Csajka?truckster írta:van itt néhány fura öszvér még. És a háttérben megbúvó Csajka limó....
Az egyiken van egy piros, Csajkára hasonlító járgány, de az szerintem valami '50-es évek második feléből származó Chevrolet lehet. Talán Utility, vagy 150-es, esetleg Bel Air. Úgy tudom ezeknek is volt 4 ajtós változata.
A Csajkának a hátsó lámpája egész más. Az index pl egy vízszintes csík benne: http://totalcar.hu/magazin/szerelem/csajka/
Bár aztán lehet, hogy igazad van. Az egyiken mintha egy Gaz-14-es Csajka fara látszódik. http://www.origo.hu/auto/20070816-gaz14 ... tml?pIdx=2
http://m.cdn.blog.hu/be/belsoseg/image/ ... C08096.jpg
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Bocs, hogy kekeckedem. De melyik képen van a Csajka?truckster írta:van itt néhány fura öszvér még. És a háttérben megbúvó Csajka limó....
van itt néhány fura öszvér még. És a háttérben megbúvó Csajka limó....
- Csatolmányok
-
- 20140206096.jpg (1.27 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- 20140208103.jpg (1.69 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- 20140208106.jpg (1.61 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- 20140208108.jpg (1.71 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140131_163442.jpg (1.62 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140131_163448.jpg (1.37 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140131_163513.jpg (1.91 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140131_171230.jpg (1.68 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140202_153502.jpg (1.42 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140208_182441.jpg (1.24 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140208_222201.jpg (1.24 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
-
- IMG_20140209_183606.jpg (1.32 MiB) Megtekintve 8345 alkalommal
Esküszöm cirill feliratnak láttam a hűtőrácson a szöveget. De az bizony azt mondja, Hillman. Bizony bizony, igazad van!Missa írta:Szerintem ez közel sem Moszkvics. Ez inkább egy Hillman Minx, 1957-ből. Némi modern kori optikai tuninggal.truckster írta:még egy kubai gép ugyanonnan. Moszkvics...vagy mi???truckster írta:3 barátom két hetet volt Kubában, most értek haza. Ízelítőül néhány finomság (a "normál" kocsikat nem tettem fel). (a dátum rossz, a képek frissek)
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem ez közel sem Moszkvics. Ez inkább egy Hillman Minx, 1957-ből. Némi modern kori optikai tuninggal.truckster írta:még egy kubai gép ugyanonnan. Moszkvics...vagy mi???truckster írta:3 barátom két hetet volt Kubában, most értek haza. Ízelítőül néhány finomság (a "normál" kocsikat nem tettem fel). (a dátum rossz, a képek frissek)
még egy kubai gép ugyanonnan. Moszkvics...vagy mi???truckster írta:3 barátom két hetet volt Kubában, most értek haza. Ízelítőül néhány finomság (a "normál" kocsikat nem tettem fel). (a dátum rossz, a képek frissek)
- Csatolmányok
-
- 1959101_10152020284583149_862381937_o.jpg (550.28 KiB) Megtekintve 8381 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
E39-es 5-ös kombit políroztam és bár az idő kellemes ma, azért egy picit érzem, hogy nagyobb a 3-asnál 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
15-ik Március.
Istenem, ezt is megértük, a román rendőr leállitja a forgalmat, hogy a magyar zászlót lengető ünneplő gyülekezettel, biztonságosan át tudjunk kelni az utca másik oldalára.
Istenem, ezt is megértük, a román rendőr leállitja a forgalmat, hogy a magyar zászlót lengető ünneplő gyülekezettel, biztonságosan át tudjunk kelni az utca másik oldalára.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Segítenétek tesztelni a szakdogámat? Pár hsz, meg téma kellene. Még sok hiányzik belőle, de az alapja kész, így a lényegi funkciók használhatóak belőle.
http://www.vsg4.hu/nyiltfejleszto/forum/
Segítenétek tesztelni a szakdogámat? Pár hsz, meg téma kellene. Még sok hiányzik belőle, de az alapja kész, így a lényegi funkciók használhatóak belőle.
http://www.vsg4.hu/nyiltfejleszto/forum/
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem sem fájt 20 éve a fogam. most sem. csak a szétbombázott ínyem.frenchcarfan írta:schumimodells írta:Azt én nem tudhatom.Labdacs írta:de. a vesekő. az állítólag jobban.schumimodells írta:Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
most zsibbadok. pár napig csak folyékony kaja, meg hasonlók...
És még hátra van 3 bölcsesség fogam...Sajnálom. Tőlem vettek a Bethesdába csontvelő mintát szegycsontból és azóta kerülöm az orvosokat. Rettenetes élmény volt a három sikertelen fúrás, aztán végre elaltattak...
20 éve semmi baja a fogaimnak, figyelek is rájuk. De erre spórolok, ha fogorvos, akkor olyan magán klinika, ahol altatnak, mint Amerikában szokás...
viszont hála a fájdalomcsillapítóknak, ma éjjel végre aludtam egy jót. csak 11 órát.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Váll izület. Kikopva, korosztályos dolog... Esküszöm, amikor fájt potyogott a könnyem és azt mondtam szarabb a fogfájásnál. Semmi fájdalomcsillapító nem használt. 2-3 napig alig aludtam valamit. 150 ezerért "csinálták meg", állítólag 5-6 évig jó lesz. Biztató. Van még 2 évem, gyűjtöm megint a pénzt rá.frenchcarfan írta:schumimodells írta:Azt én nem tudhatom.Labdacs írta:de. a vesekő. az állítólag jobban.schumimodells írta:Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
És még hátra van 3 bölcsesség fogam...Sajnálom. Tőlem vettek a Bethesdába csontvelő mintát szegycsontból és azóta kerülöm az orvosokat. Rettenetes élmény volt a három sikertelen fúrás, aztán végre elaltattak...
![]()
20 éve semmi baja a fogaimnak, figyelek is rájuk. De erre spórolok, ha fogorvos, akkor olyan magán klinika, ahol altatnak, mint Amerikában szokás...
Amúgy nem váltunk témát? Nem beszélünk inkább a hüvelygombáról?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Váll izület. Kikopva, korosztályos dolog... Esküszöm, amikor fájt potyogott a könnyem és azt mondtam szarabb a fogfájásnál. Semmi fájdalomcsillapító nem használt. 2-3 napig alig aludtam valamit. 150 ezerért "csinálták meg", állítólag 5-6 évig jó lesz. Biztató. Van még 2 évem, gyűjtöm megint a pénzt rá.frenchcarfan írta:schumimodells írta:Azt én nem tudhatom.Labdacs írta:de. a vesekő. az állítólag jobban.schumimodells írta:Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
Amúgy nem váltunk témát? Nem beszélünk inkább a hüvelygombáról?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Azt én nem tudhatom.Labdacs írta:de. a vesekő. az állítólag jobban.schumimodells írta:Semmi sem tud úgy fájni, mint a fog. Úgyhogy részvétem.Labdacs írta:én kaptam zsibbasztót, nekem nem fájt semmi. csak kellemetlen volt. viszont most már lassan kezd kiürülni az anyag a szervezetemből, kezdem érezni, amit mondott a beavatkozás végén. kb annyi volt a mondandója lényege, hogy "napokig visítani fogsz a fájdalomtól, öreg"chilisos írta:Átérzem....1 bölcsesség fogamat húzták ki 2 éve...de egy hentes volt az az ember...ott kezdődött, hogy nem adott elég érzéstelenítőt, aztán meg nem nagyon akart kijönni a fog, ezért bevetette a testi erejét, a fogászati szerszámot beakasztotta a fog alá ás ezt erőkarnak használva próbálkozott nem épp finoman. Nem bírtam ellentartani a fejemet. Közben meg 5 gyakornok nézett le a számon át a gyomromig. Csonttörés nem fájt ennyire...utána persze szívószállal ettem a bélszínt...mindezt karácsonykor, nagy zaba idején.Labdacs írta:szájsebészet. Kubát szívesebben választottam volna.
És még hátra van 3 bölcsesség fogam...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change